Final Fantasy 15: prehitevanje, quests, cache, grafika iger, zgodba in liki

Final Fantasy 15 je video igra, ki jo je razvila japonska družba Square Eoix z uporabo žanra gurujev igranja vlog. Prvič je bil ta izdelek objavljen leta 2006, takrat pa se je imenoval Final Fantasy 13 in je bil namenjen uporabi v konzoli Play Station 3, ki še ni bila izdana.

Produkt japonskih razvijalcev je naslednja različica serije iger Final Fantasy in ima ločeno zgodbo. Zgodba Final Fantasy 15 se osredotoča na kronskega princa Lucisa. Ime tega mladeniča je Noctis Lucis Kalum. V fantazijskem stanju je čarobni kristal. To je skrivnostni mineral, ki je edinstven po vsem svetu. Na samem začetku igre je kristal prevaral sovražni, napadalni narod, Niflheim. To je bil razlog za razplet svetovnega konflikta s tistimi ljudmi, ki želijo biti tudi lastniki magičnega minerala. Noctis se je skupaj s svojimi najbližjimi prijatelji odločil za potovanje. Heroji želijo vrniti ugrabljeno relikvijo.


Prenosljiva demo različica igre je bila izdana šele leta 2015. In šele leto kasneje je podjetje-razvijalec napovedal, da se bo Final Fantasy 15 začel raztresavati po vsem svetu, vendar so morali ljubitelji serije počakati malo več za nekatere izboljšave. . Leta 2018 je postalo možno prenesti Final Fantasy 15 v izdajo Windows. Ta izdaja predvideva uporabo osebnega računalnika. Ko preidejo Final Fantasy 15 Windows Edition, je predvajalnik postal na voljo številnimposodobitve, kot tudi večuporabniške razširitve in tri DLC. Nova izdaja vsebuje nekaj dodatkov, ki so vključeni na koncu igre. Za ta korak so razvijalci šli v povezavi s kritiko parcele za njeno pomanjkanje in linearnost, ki je bila opažena bližje končanju. Final Fantasy 15 je na voljo v ruskem, angleškem in nekaterih drugih jezikih.


Uporabniki označujejo dober grafični prikaz izdelka. Vendar pa za nekoga, ki ni zadovoljna z njim iz nekega razloga, razvijalci ponujajo program za fine tuning slike. To je v eni od map za igro.

Prazgodovina

Čas prehoda Final Fantasy 15 ne bo presegel desetih deset ur. In čeprav uresničevanje večine misij ni problem za igralce, pa bodo morali delati na nekaterih nalogah. Zato je vnaprej priporočljivo raziskovanje prehoda Final Fantasy 15 v ruščini, zato je treba omeniti, da je podobnost s prejšnjo serijo tega produkta japonskih razvijalcev na voljo le v hotelskih elementih. Na primer, praktično povsod obstajajo ptice Chocobos, ki služijo kot sredstvo za heroje. Poleg tega je iz prejšnjih iger v Final Fantasy 15 prišel lik, kot je Sid. Šele zdaj se je pojavil kot zelo seksi asistent z imenom Sidney.
Zato se tisti, ki so se prvič odločili igrati Final Fantasy 15, ni treba seznaniti z zgodbami prejšnjih delov. Razvijalci priporočajo, da si ogledate film Kingsglaive Final Fantasy 15.Njegovo delovanje se odvija vzporedno z zapletom prvega poglavja.
Glavni junak je princ kraljestva Lucis Noctis. Moral bo igrati zanj. V iskanju kristala, princ pomagajo zvestimi prijatelji Prompto, Gladiolus in Ignis. Oglejte si Final Fantasy 15 in nadaljujte s prvim poglavjem, ki se imenuje "Odhod".

"Get to the Hammer"

Prehod prvega dela Final Fantasy 15 se začne s tem, da mora junak potiskati avto, v katerem se je gorivo končalo. Le nekaj minut kasneje se na poti spusti majhno naselje, imenovano Kladivo. Tu se bomo srečali s starim mehanikom Sidom in deklico Cindy. Lepota princu prinaša zemljevid sveta. Po tem junak odide v bližnjo restavracijo, kjer bodo zaposleni lahko povedali o območju, v katerem se nahajamo.

"The Bottom Princess"

Nadalje, ko gremo skozi Final Fantasy 15, vidimo, da so princ Lucius in njegovi spremljevalci ugriznili svoj avto - Regalia. Ob popravilu so morali porabiti ves denar, ki so ga imeli. Zdaj naši junaki ne morejo niti najeti hotelske sobe. Zato bomo morali pri prenosu izdaje Final Fantasy 15 Windows izdajati denar - denarno igro. Če želite to narediti, se morate vrniti v Sidney, da jo prosite za posojilo. Za to službo bo dekle prosila, da se ukvarja s škorpijoni-škodljivci. Te pošasti so na treh različnih lokacijah. Iskanje pravega mesta nam bo pomagalo preslikati. Po zmagi nad pošasti, junaki sprejmejo 1000 fantov. O tej nalogi se lahko hkrati naučite velikosistem za boj, ki je na voljo v igri.

"Lovac, ki je postal igra"

Še naprej se seznanjamo s Final Fantasy 15. Po zaključku prve naloge bomo potrebovali Sydneyjevo zahtevo, da preverimo kočo v bližini. V njej je več pošasti, s katerimi se bodo morali junaki boriti. Hkrati je zagotovljena tudi možnost študija vpliva teleportacije. Po zmagi nad živalmi se v igri pojavi filmski film, v katerem Dave Aubernbray izda naslednjo misijo. Potrebno ga je opraviti, saj je v tem primeru mogoče dobiti veliko točk izkušenj in impresivno vsoto krivde. Doseganje pravega mesta ni težko delo. Pot na zemljevidu je označena z oznako.

Mutant Fighter

Kaj nas čaka, ko preidemo Final Fantasy 15? Ko dosežejo želeno lokacijo, se morajo junaki ustaviti in prekiniti tabor. Naredite to, da preštejete razpoložljive točke izkušenj in povečate svoj status. Kampu je dana možnost, da pomaga Ignysu, pripravlja različne jedi, ki lahko za nekaj časa povečajo različne parametre znakov.
Nato sledimo poti, ki jo označevalec označuje na bojišču s šefom Flower. Da bi se izognili sovražnim napadom, je priporočljivo uporabiti teleportacijo. Po zmagi gre za nadaljnji prenos Final Fantasy 15 na briljantno Regalia. Najdete ga v naselju kladiva. To je, kjer je ostala.

"Knez na poganjkih"

Kaj nas čakagreš v Final Fantasy 15? Sydney prosi junake, da ji pomagajo dostaviti predmet lastniku. S pomočjo Ignisa izvajamo testno vožnjo Regalije. Z uporabo možnosti »Ročno« se lahko naučite voziti. Z avtom pripeljemo v hotel in se pogovorimo z vodjo. Naslednji cilj pri prehodu igre "Final Fantasy 15" je, da prispemo do Bertha Galdina. Vendar pa ni potrebno, da gredo neposredno na ta kraj. Na poti čakamo na stranske misije Final Fantasy 15. Vsi so vezani na lov za pošasti. Take naloge je izdal upravitelj. Vendar pa ta iskanja niso potrebna. Lahko greste naravnost do obale in nadaljujete glavno progo parcele. Tukaj čakamo na naslednjo etapo mačk. Heroji morajo pregledati pristanišča. Po tem se morate obrniti in poiskati Dinove novinarje.

"Gentleman's Agreement"

Pri prenosu Final Fantasy 15 je potrebno priti do gnezda golemih ptic, da tam vzamemo dragulj. Po tem se vrnemo k poročevalcu in ga prosimo, da nas pusti na ladji, da zaključimo iskanje.

"Slabe novice"

Z nadaljnjim prenosom Final Fantasy 15 slišimo najnovejše novice. V Insomnii je bil napad na mesto in kralj je umrl. Prejete novice morate preveriti. Če želite to narediti, morate iti do meje in se povzpeti na hrib. Tukaj čakamo na cesarske puščice, s katerimi se bomo borili. Med bitko se je treba izogibati ostrostrelcu, ki sedi na vrhu hriba. Po zmagi je princ Lucius uspel kontaktirati generala, ki je potrdil smrt kralja. Glede tegaprvo poglavje se konča in začne se drugi, ki se imenuje "Nazaj ni poti".

"Dediščina"

Nadaljnji potek igre nas ponovno pripelje do naselja Hammer. Tukaj se bodo junaki pogovarjali s Sidneyjem in poznavalcem Kore. Na poti bo odprta nova lokacija - kontrolna točka Nordiska. V skladu s potjo markerja jo najdemo v stepi Forpost. V njej je Monika Elshette. Govori z njo, pojdi na pokopališče modrega človeka. V grobu vstopamo v dialog z Koromom, kjer s prehodom igre postanemo dostopni zapletu, ki pripoveduje o tem, da je Noctis prejel duhovito orožje neverjetne moči, ki velja za silo kraljev. Vendar je treba upoštevati, da se bo raven zdravstvene lestvice postopoma zmanjšala, ko bo uporabljena. S pogosto uporabo takšnega orožja boste potrebovali zalogo zdravljenja eliksirjev, ki se nahajajo v predpomnilniku, ki se nahaja na poti junaka.

"Kraljevska moč"

Zdaj moramo vzeti meč modrega. Po tem je znano, da je v grobnicah kraljev trinajst enot orožja. Najbližja grobnica je v jami Kikatrihsky. In tukaj čakamo na Final Fantasy 15, da gre skozi ječe.
Ko smo vstopili v notranjost, smo dobili ključ od lubja. Z njegovo pomočjo lahko odprete vsako grobnico kraljev. Sprehod skozi ječo je potreben ob kablu, nato pa vklopite generator. Na poti se borimo proti sovražnikom. Med kamnitimi bloki se znajdemo v drugem delu ječe. Tu se boste morali tudi boritiškratov Po tem se ozremo nazaj in vidimo tri ceste. Za nadaljnji potek igre moramo izbrati enega od koridorjev. Kar potrebujemo, je na sredini med cestami. V sobi za vrati, ki se nahaja na desni strani, je generator. Vklopiti ga boste morali. Po boju z goblini in tarantulami se morate odpraviti po hodniku do vrat za Arachno, maternico vseh pajkov. Za boj proti njej bo princ moral uporabiti edinstvene sposobnosti svojih prijateljev. Po premagovanju pošasti, mimo malo naprej, lahko vidite vrata. Pripeljejo do groba Osvajalca. Odpreti jih morajo, da sprejmejo rezilo.

"Objava vojne"

Po vrnitvi v Forpost, vzamemo avto in gremo na kontrolno točko noradskega. Po tem sledite oznakam, ki so označene na zemljevidu. Med kamni gremo naprej. Na poti uničimo sovražnike in odpiramo vrata. Med teleportacijo ne pozabite uporabiti udarcev.

"Šef Loki"

Iščemo zemljevid. Po tem se borimo z šefom Lokija in njegovimi obrtmi - Imperial Arrows in Magite Crusaders. Morate premagati enega od elementov robota. Po zmagi nad šefom se začne novo tretje poglavje, ki se imenuje "Veliki svet".

"Prijatelji perutanih"

Po ogledu zemljevida se znajdemo na bencinski črpalki. Po tem je priporočljivo izbrati pot do postaje Chokobo in aktivirati prvo nalogo. To je v boju z eno-shot hippo. Za začetek iskanja boste morali klikniti na element "Lov".

"Resnična naloga"

PrelitiNaslednja misija je slediti oznaki. Na poti bodo tigrokliches, ki se bodo morali boriti. Ko je videl en pogled, ga ne bi smeli napadati. Moraš izslediti pošast, dokler ne pride v svojo brlog. Da bi osvojili pošast, boste morali uporabiti eksplozivne sode. Ena izmed ptic Chocobos bo postala nagrada za nas.

"Bremena pričakovanj"

Nadalje lahko naši junaki kadarkoli vozijo na svojih pernatih prijateljih. Če želite to narediti, boste morali vzeti vozovnico v rumenem terminalu, nova točka našega potovanja bo postaja Kernicks-Lestallum. Če aktivirate naslednjo točko na lokaciji, ki je označena z oznako, pojdite v stavbo, ki se nahaja tukaj. V njej je Iris Amitice, ki nas bo prosila, da hodimo z njo po mestu. Ne zavrni, ker bo dobil 200 točk izkušenj.

"Hodi za dva"

S sestro Gladiolusa moramo iti na mesto, označeno na zemljevidu. Ko ste na trgu, morate pokazati zanimanje. To nam bo omogočilo, da zaslužimo dodatnih 250 točk.

"Meč slapa"

Po vrnitvi v hotel se pogovarjamo s Talcottom. Poroča o slapu, v katerem, po legendi, obstaja artefakt. Morda je to nova grobnica kraljev. Na poti do slapa se borimo s ţitorezimi in pridemo v ječo, ki se imenuje ledeniška pečina. Uničimo demone in razumemo še eno mamo pajkov - Arachnaya. Ko smo prišli do groba Potepnika, najdemo čarobni lok. Po tem Nectisu je možno imenovati oklep, ki ima popoln arzenalorožje kraljev.

"Trofeja bogov"

Naslednja naloga v igri se začne samodejno. Pojdimo na opazovalno palubo, kjer nas čaka skrivnostni neznanec. Sledimo mu do njegovega avtomobila. Nadalje, naša pot leži na Drive. Po zaključku tega iskanja čakamo na prehod dela 4 Final Fantasy 15. To novo poglavje se imenuje "Živa legenda".

"Sumljivo potovanje"

Odpiramo novo lokacijo. To je parkirišče, imenovano Kautes Disk. Prišli bomo do postaje na postaji Kernicks-Cutters, kjer se pogovarjamo z Ardinom.

Za disketo

Zjutraj se v naši reviji pojavi nova misija. Spet se pogovarjamo z Ardinom. Potem se peljemo do njegovega avtomobila, držimo razdaljo več kot 300 m. V nasprotnem primeru bo delo samodejno preklicano.

Archaea

Po odprtih vratih. Dve minuti kasneje se mora Ardinov avto ustaviti. Nadaljujemo pot do skrivnostne grobnice, kjer je njegova velika roka z dvema rokama.

"Test Titana"

Gremo po poti naprej. Na koncu našega potovanja se srečamo z Titanom. Borimo se z množico, z uporabo kraljevega orožja. Po zmagi bo Noctis nagrajen z znakom Archea, s pomočjo katerega bo lahko po potrebi klical Titan.

Temni oblaki - peto poglavje

V tem delu našega kneza in njegovih prijateljev je neizbežna smrt rešila skrivnostnega tujec. Izkazalo se je, da je kancler imperija. Toda stroj Noctis ostaja s sovražniki. Trupi cesarstva so postavili okrepljene bloke, nebo pa oblaki temnih oblakov, v tem poglavju pa ne bomo mogli uporabljati Regalije. Vendar padostop do nje bo kmalu spet odprt.
Prva naloga naših junakov je najti tri roke. Dva izmed njih sta zelo preprosta. Toda tretja vožnja je v ječi. Da bi jo našli, vstopamo v bitke z pošasti. Za izvedbo tega iskanja imamo nagrado - znak Fulgurie. S tem simbolom blagoslova Rame bo mogoče med bitko s sovražniki poklicati zaveznika velike moči, za naslednjo misijo pa gremo v trdnjavo Aracheol, ki jo je osvojil imperij. Najbolje je, da teleprate proti sovražnikom. To jim bo omogočilo, da se vrnejo od njih in jih ubijejo z enim udarcem. Da bo utrdba občutljiva na napade, boste morali priti do generatorja magita in ga nato razstreliti. Po zmagi se vrnemo v Lestalum in se z hotelom pogovorimo z Iris.

"Samo naprej" - Šesto poglavje

Pod svetilnikom, ki se nahaja na rtu Cape, južno od Kleina, se nahaja podzemno pristanišče. Od antičnih časov so ga vladarji Luciusa uporabljali kot tajni dok. Zdaj je ladja, ki je nekoč pripadala kralju Regiusu. Naša pot leži prav s tem svetilnikom. Ampak prej, je priporočljivo, da gredo skozi stranske quests. Nato lahko nadaljujete gibanje, Iris pa poroča, da se ne bomo mogli v bližnji prihodnosti vrniti v našo regijo, ko se bomo odločili za plovbo po ladji. In tukaj čakamo na novo nalogo. Sestavlja ga prodiranje v Fort Worth. Ko smo padli v njej in se raztegnili po cesti s sovražniki, smo ujeli ujetniškega poveljnika, po katerem bo treba razstrelitigenerator magitech. V nagradi za prehod iskanja dobimo nestabilen stabilizator.
Vrnitev v stari Lestallum in odkrivanje nove lokacije. To je parkirišče, ki se imenuje Malmamal Cup. Gremo v gozd in tam najdemo vhod v ječo. Znotraj se srečamo z novimi sovražniki, med katerimi se pojavi Mandragor. Na koncu ječe čakamo na srečanje z veliko pošastjo Brandashmigoy. Napad na to bolje na strani ali zadaj. Po zmagi nad pošastjo gremo do groba Pravednikov in vzamemo njegovo žezlo.

"Potovanje s prestolom" - sedmo poglavje

Preden gremo na plavanje, morajo naši junaki popraviti ladjo. In v ta namen je treba izvleči najredkejši kovinski mifril. Gremo v jamo in se borimo z več okostji. Gremo ob oznako in, ko smo prišli do zadnjih vrat, odpravimo šefa. Po premagovanju pošasti dobimo čisto kožo in odstranimo mifril.

"Dvignite jadra" - osmo poglavje

Kot se je izkazalo, za samo popravilo ladje ni dovolj mithril rude. Noctis gre v Lestalum inženirju, da predelajo pridobljeno snov. Odpiramo novo lokacijo. To je elektrarna Exynery. Gremo naprej in se pripravljamo na bitko s pošasti. Potem se na zaslonu prikaže časovnik. Poudarja, da bo elektrarna kmalu eksplodirala. Moramo se spopasti s pošasti v 300 sekundah. Po zmagi dobimo mithril kos in se vrnemo na pomol do kraljeve ladje. Najdemo daljinski upravljalnik in potrdimo pot v morje.

"Namen" - deveto poglavje

Naši junakipojdite na dolgo potovanje, da bi premagali cesarstvo. V ta namen se preselimo na območje Akordo in pristanemo na trdnih tleh. Sledite oznaki in pridite v hotel. Po tem gremo v dvorišče prvega sekretarja Akordo. Z njim se pogovarjamo in sodelujemo pri podpori, v naslednjem iskanju pa se bomo borili z boginjo Leviathan. Za napad na šefa se bomo morali nenehno premikati. Hkrati lahko Noctis pridobi ogromno moč iz Lunaphre. To mu bo dalo priložnost premagati boginjo.

Kraljevo srce - Deseto poglavje

Po premagovanju morskih prostorov so naši junaki sedeli na vlaku, da bi dosegli glavno mesto cesarstva - Grey. Prepričani so, da bodo tam lahko dobili kristal, po katerem se bodo vrnili v domovino, odprli naslednjo lokacijo. Ima ime "Forpost Kartina". Spustimo se z dvigalom do rudnika. Je pokrov za različne pošasti. Toda Cor je prepričan, da je v tem ječo naslednja kraljeva grobnica. Gremo skozi hodnik in uničimo vse, ki so se srečali na poti sovražnikov. Pridemo do Grobnice bojevnika in vzamemo njegovo Katano. Po tem se vrnemo v vlak.

"V temi" - enajsto poglavje

Naši junaki so še vedno prepričani v zmago. Skupaj gredo v Tenebro. V vlaku nas bo srečal Ardin. Naši junaki se morajo boriti z njim in s silami cesarstva.

"Konec sveta" - dvanajsto poglavje

Nadaljujemo gibanje v vlaku. Tukaj bomo imeli bitko s pošasti in tudi s šefom, ki se imenuje Kandža smrti. Zmaga ne bo lahko. Da bi to dosegliNeprestano bom moral piti zdravilni napoj, ki smo ga našli v skrivališčih.

"Povračilo" - trinajsto poglavje

Zapustimo vlak in se odpravimo na Regalijo. Noctis ni več kraljevsko orožje. Pobral ga je njegov najhujši sovražnik, Ardin. Naš junak lahko uporabi le Lucyev prstan, s katerim se aktivirajo tri uroke. Koristne bodo za boj proti sovražnikom in za uspešno dokončanje misije. Posledično nam uspe priti do kristala in ga dobiti.

"Vrnitev domov" - štirinajsto poglavje

Gremo na ladjo in, ko uničimo pot demonov, dosežemo naselje kladiva. Tukaj bomo imeli zadnjo bitko s sovražniki. To je vredno pripraviti za to, z nakupom napitkov in vse, kar potrebujete za čarobne uroke. Potem pridemo do vrat in gremo v Insomnijo, to je kratek prehod Final Fantasy 15 v ruskem jeziku.

Iskanje skrivnih ječe

Pregled vseh jam med igro včasih traja do 40 ur. Prehod teh ječe ni lahka naloga. Vendar pa so nagrade za to precej pomembne.
Torej, s prehodom Colmarjevega stolpa v Final Fantasy, se bo 15 junakov srečalo s študenti in Ereshkigali. Po čiščenju sobe, boste morali hoditi skozi ozko polico skozi padli steber, in v sobi s krožno lestev za boj z Berezamandy. Ko preidemo Kolumbov stolp v Final Fantasy 15, smo vabljeni, da vzamemo Oreghalkuma bodeže. Njihova sveta svetloba lahko povzroči ogromno škodo na poteh demonskih bitij. V tej ječi so junakiOdkrijte platinasto zapestnico, ki močno izboljša zdravje, za Pythios Secret Dungeon pa mora Final Fantasy 15 izkoristiti leteči avto. Samo z njegovo pomočjo boste lahko vstopili v jamo. Pri prehodu skozi skrivno ječo v Final Fantasy 15 je priporočljivo, da se ne borite proti končnemu šefu. Bolje je leteti nazaj, hkrati pa preučevati tiste kotičke sveta iger, ki jih prej ni bilo, zato je treba omeniti, da bodo nižje proge v vseh ječeh zahtevale visoke znake. Na primer, pri prehodu Colmarjevega stolpa v Final Fantasy 15 mora biti vsaj 99. \ t Na teh lokacijah boste lahko dobili najboljše orožje in spoznali najmočnejše šefove.

Sorodne publikacije