Kipi v Minecraftu: vodnik za ustvarjanje

Kipi v "Minecraftu" so nekatere najsvetlejše stavbe. Oblikujejo jih ne samo izkušeni uporabniki, ampak tudi navadni začetniki, ki poznajo vse vidike igre. Podobne strukture se razlikujejo po oblikah in v tem, da se nanašajo na značaj, osebnost ali bistvo. Pravi pristop do tega razreda zagotavlja prijetno zabavo in dober rezultat.

Kako poteka gradnja

Kipi v "Minecraftu" je mogoče postaviti le v ustvarjalnem načinu, saj mu daje potrebna sredstva in sredstva.
Prvič, samo tu lahko znajde lik, pri gradnji visokih spomenikov pa mora to početi nenehno. Drugič, ustvarjalni način ne omejuje uporabnika na količino materiala. Na prvem vhodu v inventar lahko takoj odkrijete veliko število blokov vseh vrst. Igralec izbere, od koder bo zgradil kip, bolj pogosto pa ljudje prenehajo z izbiro obarvane volne. Ta vir je najbolj barvit in vam omogoča, da okrasite svoje delo.


Splošni nasveti

Igralec, ki se preprosto želi dodati na ploskev kipa, lahko prenese način "Meinkraft" na kip in zgradi strukturo z nekaj kliki z miško. Če želite biti ustvarjalni, morate vse storiti sami.
Za začetek je vredno izbrati najprimernejšo sliko, kjer so obrisi jasno vidni. Nato narišite list papirja na začetni okvir, kjer bo oblika že pritrjena. Če je predvideno za gradnjoZa uporabnika kipa v "Minecraftu" je značilno veliko število detajlov, zato je potrebno zgradbo razbiti na manjše dele in jih obrniti. Na primer, težko je zgraditi zmaja v velikem obsegu, če pa hitro vržete okostje in naredite vse postopoma, potem ostane samo količina prostega časa. Najprej bodite pozorni na noge, nato na trup in glavo. Po tem, druge tace in vsako krilo posebej. Pomembno je, da je kip v glavi vedno v obliki blokovske konstrukcije. To bo pomagalo v primerih, ko se zdi, da deli niso zgrajeni standardno.


Variante stavb

Kipi v »Minecraftu« ​​niso nujno namenjeni resnični osebi. Nekatere skupine uporabnikov so se na odprtem polju združile s številkami špartancev v bitki, drugi pa so Sauronov model zmanjšali iz filma "Gospodar prstanov".
Prav tako je vredno vedeti, da je v kipu lahko prazen, ker je tu pomemben samo videz. Ljudje se pogosto predstavljajo kot fantastični junak ali visok stolp, nato pa poskušajo utelešiti idejo igre. Na vprašanje, kako zgraditi kip v Maincraftu, ni jasnega odgovora. Vse je odvisno od ideje in fantazije osebe. Če ni primerne možnosti za gradnjo v glavi, si zapomnite svojo najljubšo knjigo ali film. Tam bodo dostojne ideje, ki jih lahko resnično utelesimo v ustvarjalnem načinu igre. Lahko se združite tudi z drugimi, bolj izkušenimi uporabniki, ki so že zgradili kipi. Pomagali bodo pri prizadevanjih in dajali pravilnonasveti

Sorodne publikacije