Kaj je bolje "Webmans" ali "Yandex.Money": primerjava, funkcije in pregledi

Kaj je bolje - "Webmoney" ali "Yandex.Money"? Izbira elektronskega plačilnega sistema za aktivno uporabo ni tako enostavna, kot se sliši. Danes bomo govorili o najbolj znanih virtualnih denarnicah. Katere prednosti in slabosti imajo? Kako začeti z vsakim virom? Zakaj je bolje dati prednost? Odgovori na vse to in ne samo bodo navedeni spodaj.

Opis storitev

Kakšna denarnica je boljša - "Webmans" ali "Yandex.Money"? Težko je razumeti to vprašanje. Vsak uporabnik se odloči, kaj je bolj priročno za uporabo. Nato bomo preučili prednosti in slabosti vsake storitve. V vsakem primeru so predlagana sredstva elektronski plačilni sistemi. Virtualne torbice, s katerimi lahko delate udobno. Registracija za njih je popolnoma brezplačna. Uporabite lahko vse storitve, vendar je najbolje, da račun zaženete tukaj po odraslosti - tako da bodo lahko vsi odkrili vse značilnosti plačilnih sistemov.


Valute s katerimi storitvami dela

Kaj je bolje - "Yandex.Money" ali WebMoney? Pri tem je vredno opozoriti, v kateri valuti deluje vsaka storitev. To je pomembna točka. "Yandex" v obliki glavne valute poravnave uporablja ruski rubelj. Zato je ta torbica odlična za plačila v Rusiji. Pri drugih valutah storitev ne deluje. V tem smislu je WebMoney bolj vsestranski. Ta denarnica uporablja naslednje vrste valut:
 • WMR;
 • WMZ;
 • WMU;
 • WMB;
 • WMK.
 • Zato je uporaba te storitve primerna povsod - v Rusiji, Kazahstanu in Ukrajini ter v državah, kjer sprejemajo dolarje za transakcije.

  Varnost

  Kaj je boljše - "Webmans" ali "Yandex.Money"? Primerjava teh plačilnih sistemov bo pomagala pojasniti razmere. Obe službi delujeta z denarjem in osebnimi podatki uporabnikov. Zato je varnost denarnice zelo pomembna.
  Na tem področju vodi "Webmany". Razvijalci te storitve so poskrbeli za varnost podatkov. Če se želite prijaviti v sistem, bo moral uporabnik vnesti enkratno PIN kodo vsakič, ko pošljejo na svoj mobilni telefon ali v svojo poštno torbico.


  V "Yandexu" nekatere operacije vključujejo določitev kode za potrditev transakcije, vendar je za avtorizacijo dovolj, da v profilu določite e-poštni naslov in geslo. Pomembno: Yandexov poštni predal se uporablja za delo z Yandex.Money.

  Obnova računov

  Kaj je boljša spletna denarnica - Yandex.Money ali WebMoney? Nekateri so zainteresirani za enostavnost polnjenja računa, saj brez denarja s storitvami ne bo delovalo. V Yandexu je več koristi glede dopolnitve. Ta storitev deluje z večino bank. Ravnovesje denarnice je mogoče enostavno dopolniti z nekaterimi bančnimi terminali in bankomati. Plačilni terminali, kot je "Kiwi", prav tako pomagajo pri obnavljanju uporabnikovega računa. Iz denarnice in bančne kartice lahko denar prenesete na Yandex.Money čim prej. WebMoney ima podobne načine za dopolnitev vašega računa. Razlika je v tem, da ta denarnica plača veliko provizijoprenos sredstev na račun. "Yandex" včasih omogoča, da dopolnite svoj račun brez dodatnih stroškov ali z minimalnimi stroški (do 3% zneska prenosa). V WebMoneyju lahko provizija doseže 10%. Vse je odvisno od izbranega načina obnavljanja računa.

  Transakcijska provizija

  Primerjava WebMoney, "Yandex.Money" vam bo pomagala ugotoviti, s katero denarnico je bolje delati. To je vredno pozoren na transakcijsko pristojbino.
  "Yandex" ne sme zaračunavati operacij, plačila prevzamejo provizijo v višini približno 2-3%. Na primer, pri plačilu komunalnih storitev s to torbico boste morali plačati dodatnih 2% zneska prenosa, vendar ne manj kot 30 rubljev na račun. Poslovanje preko "Webmany" zagotavlja provizijo v višini 08%. V nekaterih primerih doseže 3%, včasih pa sploh ni. Na podlagi zgoraj navedenega lahko sklepamo, da "Yandex" svojim strankam za operacije zaračuna manj denarja. Še posebej, če ne uporabljate to torbico za plačilo komunalnih storitev z velikimi zneski.

  Odstranitev sredstev

  Kaj je bolje - "Webmoney" ali "Yandex.Money"? Druga pomembna točka je umik sredstev iz sistema. Veliko uporabnikov opozarja, da Yandex ponuja več funkcij. Še posebej, če so sredstva nujno potrebna. Denar za "Webmoney" je mogoče dobiti:
 • na bančni kartici;
 • prek plačilnih sistemov, kot je Kontakt.
 • Če želite, lahko svojo bančno kartico povežete z WebMoney. Potem bo prenos denarja prinesel najmanj skrbi. "Yandex.Money" ponujajo več priložnosti. Lahko dvignejo denar:
 • na bančno kartico;
 • prenos sredstev naračuna v banki uporabnika.
 • Zaradi plačilnih sistemov Stroški stikov se ne odbijejo, temveč se uporabnikom ponudi bolj priročna možnost - uporaba blagovne znamke "Yandex.Groshi". Z njim lahko plačujete v trgovinah kot navadna plastična plast. Ni dodatnih transakcij - račun je denarni račun!
  V skladu s tem bodo uporabniki lahko zlahka dvignili denar s kartice "Yandex" v katerem koli bankomatu. Za postopek se zaračuna pristojbina (največ 165 rubljev). S popolno identifikacijo lahko uporabniki dvigajo sredstva brez plačila. V nekaterih bankomatih je možno gotovino prenesti v gotovini brez dodatnih plačil.

  Storitev za podporo

  Kaj je boljše - "Webmoney" ali "Yandex.Money" v smislu povratnih informacij strank in podpore strankam? Ocene o ponujenih storitvah so razdeljene. Nekateri trdijo, da storitev Webmail deluje hitro in hitro. Vprašanja so rešena v nekaj dneh brez večjih težav. Zato se lahko zanašate na povratne informacije od uprave storitve.
  Nekdo pravi, da "Webmoney" ustvarja veliko težav pri vložitvi prošnje za podporo. Dolgo in elegantno se odzivajo. Na nekatera vprašanja ni jasnih odgovorov. To se res zgodi, vendar ne prepogosto. Iz takšnih situacij nihče ni zavarovan. O "Yandex" prav tako govorijo drugače. Nekateri uporabniki se pritožujejo, da se njihove težave rešujejo zelo dolgo. Kot v "Webman" ni jasnih odgovorov na nekatera vprašanja. Kljub temu, vsepogosteje in pogosteje v "Yandex" so pozitivne povratne informacije o podporni storitvi - vse novice lahko preberete neposredno na strani denarnice. Če imate težave, se obrnite na skrbnike s predlaganimi stiki. Uživa v prisotnosti povratnih informacij v socialnih omrežjih - z njihovo pomočjo se vprašanja rešujejo čez dan ali dva.

  Promocije in bonusi

  Torej bolje - "Webmans" ali "Yandex.Money"? Posamezne uporabnike zanima promocija in bonusni programi plačilnih sistemov. Ali so V "Webman" ni posebej zanimivih in koristnih dejanj. "Yandex.Groshi" ponuja svojim strankam več priložnosti in certifikatov za popuste v različnih trgovinah, bonusnih programih in denarnih sredstvih za vse ali vse stroške. Vse to privlači kupce! Informacije o aktualnih promocijah lahko najdete neposredno na strani denarnice.

  Kaj ustaviti

  Torej, kakšno denarnico izbrati? Vse je odvisno od tega, kaj si uporabniki želijo. Za nakupe iz Rusije, "Yandex.Groshi" je super. Ta storitev zagotavlja nekatere omejitve, vendar se lahko, če dokončate identifikacijo uporabnika, znebite njih. "Webmani" je odličen za mednarodne transakcije. Nekateri uporabniki takoj začnejo 2 elektronske denarnice in jih med seboj povežejo. To je najboljša rešitev. Šele potem, ko bodo uporabljeni obe plačilni sistemi, se bodo uporabniki lahko odločili, kaj jim bo bolj ustrezalo.

  Sorodne publikacije