Povratne informacije o rezervnih delih Febesta ("Feebest"). Avtodeli iz Nemčije

Podjetje "Feebest" se je pojavilo leta 1999 v Nemčiji. Prvič so bili rezervni deli proizvedeni za domači trg, po nekaj letih je bil izvoz v številne države sveta, vključno z Rusijo, prilagojen.

Omeniti je treba, da ne boste vedno našli pozitivne povratne informacije o rezervnih delih Febest na omrežju, ki ima več razlogov. V članku bomo govorili o kakovosti izdelkov in asortimanu.

O nemški kakovosti rezervnih delov

Rezervni deli iz Nemčije - vedno je kakovostna in natančna proizvodnja, ki jo uporabljajo številni ljubitelji avtomobilov. Dejansko se nemški proizvajalci pristopijo k svojemu delu odgovorno in skrbijo za ugled lastne blagovne znamke. Oglejte si zbirko istega "Mercedesa" ali "BMW": vse je narejeno v najboljših tradicijah; kaj naj rečem, ničesar ne ujameš. Toda zakaj ima potem vsak drugi pregled o rezervnih delih Febest negativen pomen?

Eden od razlogov je proizvodnja istih rezervnih delov, ki niso najboljše kakovosti, vendar že na Kitajskem. Na žalost je težko razlikovati nemški izvirnik od kitajskega ponarejanja.

Kaj pravi paket

Pri naročanju prek interneta potrošnik vedno upa, da bo dobil kakovosten izdelek: če so deli Febest Nemčija. In kaj je veliko razočaranje s kupcem ob pogledu na paket z naročilom nizko kakovostnega kartona, se hologram preprosto prilepi na vrh.
Potrošnik, ki zavrača kakršne koli dvome, razume, da je najverjetneje postal lastnik Kitajcevponarejanje Ne smete se spopadati s paniko in razburkanjem - kupljeni nadomestni del je povsem sposoben izpolniti pričakovanja in služiti precej dolgemu obdobju. Res je, da bo to original iz "Feebest".

Zakaj dati prednost?

Zakaj ljudje kupujejo "febest"? Prav to vprašanje se pojavlja v večini voznikov, ki so samo privrženci originalnih rezervnih delov. Toda celotna stvar je, da se je podjetje osredotočilo na proizvodnjo na problematično naloženih vozliščih ali tistih delih, ki se ne izdelujejo ločeno (npr. Seblocks multi-podium avtomobilov Dodge). Seveda, nakup originalnega (Mopar), ki gre zelo dolgo in je znan po visoki kakovosti, je najboljši. Toda majhen gumijast rokav je precej drago, in ločeno od vzvoda je zelo redko prodajajo. Ampak "Fair" samo ponuja takšne rezervne dele, ampak tudi po ugodni ceni.

Posledično, če proizvajalec vključuje zamenjavo vozlišča v zbirki, ki ima za posledico visoke stroške, potem "Febests" omogoča zamenjavo upokojenega seylendblock na novo, ki je izjemno priročno. Če je podjetje pred prodajo avtomobilskih rezervnih delov samo za korejske in kitajske avtomobile, je danes mogoče najti izdelke za ameriške in evropske avtomobile.

Pomanjkanje alternativnih in nizkih cen

Avtomobilski deli Freestyle so zelo razširjeni po vsej državi in ​​so cenovno dostopni. Kaj storiti z moškim, ki je na cesti, ampak da bi prišel tja. V tem primeru obstaja samo ena stvar - kupiti "Tebe". In to ni najhujša odločitev. Bolj problematično je vlečenje avtomobilaEvakuator in počakajte, da izberete izvirnik. In kaj bo voznikovo presenečenje, ko ugotovi, da ni ločene gredi. Obstaja le pol osi in stane skoraj desetkrat dražje.
Kadar obstajajo ločeni originalni rezervni deli za vozlišča, bo "Feebest" manj za nakup. In medtem ko je njegova cena nizka, kot tudi kakovost v večini primerov, vendar ni nikamor iti - bodo vzeli. Nekdo zavestno gre za take nakupe zaradi nezadostnih sredstev na izvirniku. Na splošno so avtomobilski deli "Fair" priljubljeni med lastniki "jeklenih konjev", tudi kljub majhnemu viru.

Podrobnosti o podvozju vozila

Kakovost delov Febest ni tako nizka, da je nestabilna. Včasih ena seylentblok gre nekaj tisoč kilometrov in propade, druga pa bo trajala 20-40 tisoč in bo ostala v normalnem stanju. To je neke vrste loterija, ki se ne sme zgoditi, ko gre za tek. Stojala stabilizatorjev iz "Feebest" so zelo nezanesljivi videl, kar dokazujejo pregledi na omrežju. Kot je za isti tihi bloki, potem ne morete uganiti. Pogosto jih je malo, vendar se pojavijo tudi primeri dolgotrajnega izkoriščanja. Na splošno rezervni deli za kakovost vožnje niso znani in imajo oceno 3 od 10. V odsotnosti izbire seveda lahko poskusite namestiti kitajski rezervni del. V drugem je bolje dati prednost kvalitativnim analogom.


Kolikokrat je nosilec Febest?

Podjetje je specializirano za proizvodnjo krmilnih elementov, ki proizvajajo parazitske in pogonske valje. Njihova kakovost je redboljši od gumijastih kovinskih izdelkov za vožnjo. Še vedno pa so bili primeri takih posnetkov, ki so začeli bruhati na dvigalu, kar neposredno govori o njihovem šibkem viru.
Še več, nizki stroški in razpoložljivost so včasih koristni. Na primer, na cesti se je zataknil parazit GRM. Poskusite ga zamenjati sami ali pa pojdite na bencinski servis. Izvirnika ni mogoče najti najpogosteje, le eden je ostal - kitajski nadomestek. Kot začasna rešitev - zelo nič. Ampak tukaj je nekaj odtenkov. Na primer, spremenite nabor časa in postavite videoposnetek podjetja "Tebe". Še en načrtovani zamenjavo mehanizma za distribucijo plina je treba izvesti po 60 tisoč kilometrov vožnje, in valjar je že več kot 20 tisoč. To se bo spremenilo na enak način kot čas v montaži. Pomislite in ali je vredno.

Mesec in njegova kakovost

Kroglični ležaj je precej obremenjen in deluje pri visokih temperaturah. Izvedeni so bili posebni preizkusi, ki so pokazali, da se molj "Thebest" giblje v povprečju 5-10 tisoč kilometrov, čeprav jih je bilo 50 ali več, vendar je to precej izjema od pravil kot zakon.
Torej je okvara vozlišča pokazala obrabo kroglic ležajev, kakor tudi poškodbe na ohišju. To na prvem mestu govori o nepravilnem pristajanju in velikosti pristanka. Nekatere kroglice se razpočijo, kar je preprosto nesprejemljivo. Takšnih rezervnih delov "Fair" kot vozlišče, je bolje, da bypass stranko in vzemite izvirnik. Seveda, to bo izkazalo, da je red velikosti dražje, za avtohtonih vozlišč lahko hodi 100 in celo 200 tisoč kilometrov.Če pa, 4-krat na leto, da spremenite "Feebest", potem se izkaže, veliko dražje.

Še vedno lahko kupite karkoli.

Gred Febest je eden najbolj kakovostnih delov tega podjetja. Ta del nima skoraj nobenih negativnih povratnih informacij na internetu. Hkrati so šali stroškovno učinkoviti in imajo komplet. Stane poceni, približno 1000 rubljev, odvisno od znamke avtomobila. Deluje veliko manj kot original, čeprav obstajajo izjeme. Toda precej humana cena in dobra kakovost naredita ostružke tega proizvajalca izjemno priljubljeno in delujoče. Vendar pa ni vedno mogoče kupiti kakovostnega izdelka. Obstajajo takšni rezervni deli, ki delujejo več kot 500-1000 kilometrov, nato pa začnejo hrustati še slabše od prejšnjega. S tem ne boste storili ničesar, ravno tako srečen. V zadnjem času so kitajski "Fabulous" spremenjeni. Mnogi vozniki na forumih pravijo, da se ponaredek izkaže za boljše in živi dlje kot običajno "Thebest". Ali je res res - preverjanje ni mogoče.

Mnenja o izdelkih

Kot že omenjeno, lahko pogosto najdete negativno do Febesta. Država proizvajalca rezervnih delov pod blagovno znamko F ebest očitno ni Nemčija. Poleg tega, če je preverjeno, potem ni sploh Nemci te rastline, vsaj zdaj. Ena je v Koreji, druga na Kitajskem. Če dobite nadomestni del od korejske tovarne, potem lahko vsaj računate na ustrezno kakovost. Na splošno, pohvali poganjkov in še posebej ne bang valji, čeprav so slednji izračunani za kratek čas. Ampak tukaj so jadrnice in moljibolje je obiti stranko. Čeprav tukaj ni vse tako jasno. Na primer, nekatere matere tečejo skoraj kot izvirnik, vendar so 2-krat cenejše. V tem primeru je bolj primerno kupiti "pošteno". Vendar pa se sedemne blokade Febela pogosto raztrgajo za 500 kilometrov vožnje, zlasti na slabih cestah. Iz tega je mogoče narediti dokaj logičen zaključek, da v podjetju obstajajo oba izdelka tako normalne kot slabe kakovosti. Tihi bloki imajo negativno oceno, vendar zlog pogosto spremlja pozitiven odziv. O rezervnih delih Febest lahko preberete veliko in večina informacij je resnična.

Ali je vredno kupiti?

Kljub temu največje povpraševanje po rezervnih delih "pošteno" uporabljajo trgovci. Za njih je to idealna možnost, saj je za relativno majhno količino denarja mogoče pripeljati eno ali drugo vozlišče v avtomobil v normalno stanje. Potem se avto proda in nikomur ni mar, paluba gre skozi tisoč kilometrov ali ne. Če bo vozilo "Fairbot", potem je bolje, da hodijo mimo, saj je dražje kupiti tak avto.
Toda isti poganjki imajo v primerjavi z izvirnikom precej dobro kakovost. V zadnjih letih se nagiba k izboljšanju kakovosti kitajskih rezervnih delov tega proizvajalca, zato jih je mogoče včasih sprejeti. Seveda pa vsaka druga negativna povratna informacija o rezervnih delih Febesta na omrežju še ne govori o zelo slabi kakovosti. Dejstvo je, da montažo dela pogosto opravljajo nekvalificirani strokovnjaki, kar vodi do okvare istega sebnega bloka ali ležaja. Poleg tega, ljudjepogosteje izražajo svoje negativno mnenje v zvezi z rezervnimi deli, ne pa pozitivno, prav tako pa igra svojo vlogo.

Povzemimo

Tukaj smo obravnavali vas, kaj je Febest. Država izdelave zagotovo ni Nemčija, čeprav je napisana na embalaži. Potrjuje to različico in relativno nizko ceno nadomestnih delov. Nemški deli imajo v večini primerov visoke stroške, kar je posledica dobre kakovosti. V našem primeru ne smete računati na visok vir tega spletnega mesta. Ampak reči, da "Feebest" ni vredno svojega denarja, preveč, ne more. Na primer, sailentblock od tega proizvajalca je ocenjena na 600-800 rubljev ali celo cenejši. Ob istem času, bo prvotna stala približno 1500-2000 rubljev. Tu ne boste uganili, v kakšnem roku je služba. Včasih dragi predmeti ne gredo dlje kot kitajski. To je posledica dejstva, da izvirnik - to ni vedno tisto, kar je napisano na paketu. Na primer, visoko kakovostni "Mopar" rezervni deli za ameriške avtomobile so zelo dragi. Vendar pa so bili primeri, ko je ves isti Kitajski spadal pod paket.
Vse to kaže: to drago - to ni vedno kvalitativno. Zato je smiselno vzeti analoge, ki so se dobro izkazali. To je GMB (Japonska), Lemforder (Nemčija), itd. Cenovne oznake za take izdelke predstavljajo nekaj med frankizacijo "porcelan" in originalom. Enako velja za kakovost, ki je lahko na visoki ravni. Pomembno je nadalje razumeti, da je pogosto en ali drug del nameščen že "teče" vozlišče, kar lahko pripelje do njegovega hitre odpovedi. Kdo je proizvajalec - ni tako pomemben, ker ni tukaj. Redno preverjanjeprisotnost maziva v prahih in ležajih bo tudi bistveno podaljšala življenjsko dobo izdelka, tudi če je kitajskega porekla.

Sorodne publikacije