Ikea saber-toothed v Skyrim: opis, prejem, uporaba

Alkemija v starejših zvitkih močno olajša igranje. Znaki bodo lahko zbrali različne sestavine, jih zmešali in dobili napitke. Slednji se običajno uporabljajo v bitkah. V "Skyrimu" je v nekaterih alkemičnih receptih najdena lažna saberdrop. Toda kaj je ta vir? Kako ga dobiti? In ga uporabite? Vsak igralec mora to razumeti. Potem bo z lahkoto razvil alkemične spretnosti in ustvaril napitke, ki združujejo različne vire.

Opis

Vlakna za veverico kože v Skyrimu so sestavina, ki jo uporabljajo alkimisti med kuhanjem napitkov. O lastnostih iTema se lahko seznanite tako, da jeste vir. Višje kot so alkimija, večji vpliv Dovakin prepozna.
Lobel saberdropa v Skyrimu je opremljen z naslednjimi lastnostmi:
 • teža - 01;
 • cena - 2 kovanca;
 • Učinki - ranljivost na strupe, povečano kovačenje in spretnosti "težka oklep", obnova rezervne moči.
 • Če namestite dodatek Hearthfire, lahko uporabite sabljo zobati fang, da ustvarite dekor za sabljaste glave. En dekor zahteva 2 enoti vira.


  Kako priti

  Ikone veverice v Skyrimu je mogoče dobiti na različne načine. Na primer, najdemo med študijem sveta iger ali kupimo od alkimistov in trgovcev. Najbolje je loviti zobje z zobmi. To so plenilci, ki se pojavljajo v zasneženih območjih Windhelma in Winterhalla. Po namestitvi živalskega načina in igranju "Skyrim" kot celotnega igralcalahko najdete sabljo dolino. Živi v večerni jami in pozabljeni dolini. Na obali morja duhov je samo enkrat na igro mogoče najti sablje. Razkrili se bodo med Questovim Quin testom.
  Mogoče je dobiti sabeljni meč v Skyrimu preko igralne konzole. Če želite to narediti, boste morali po vnosu ukazne vrstice napisati player.additem 0006BC04. Prikazani prostor označuje število danih virov. To je najhitrejši način za ekstrahiranje alhemičnega objekta.

  Uporaba

  V Skyrimu se pri kuhanju uporabljajo čarovnice. Zgornja tabela vam pomaga razumeti, s čim se pomešate.

  Sorodne publikacije