Telefon ne vsebuje naslednjih ohranjevalnikov zaslona. Kako se spopasti s tem?

V našem svetu ljudje ne predstavljajo več življenja brez pametnega telefona. Bil je nadaljevanje naše roke. Večina škode na vašem najljubšem pripomočku bo povzročila paniko in histerijo. To seveda ni zelo dobro, vendar ga je treba dopustiti. Sodobne mobilne naprave so zelo muhaste stvari. Včasih se obnašajo nepredvidljivo. Da ne bi ostali brez komunikacije, morate vedeti, kaj storiti z napravo, če se nenadoma "mehurčka" in se ne odzove na dejanja uporabnikov. Najpogostejši problem s pripomočki je ta, da telefon ne vključuje naslednjega ohranjevalnika zaslona. Kaj storiti, da oživite svojega "hišnega ljubljenčka"? Poskusimo odgovoriti na to.


Možni vzroki okvare

Za to vedenje pametnega telefona obstaja več razlogov. In odvisno od njih bo odločeno o popravilu. Prvi (in najpogostejši) razlog, da telefon ne vključuje naslednjega ohranjevalnika zaslona naprave Android, se pri namestitvi posodobitve operacijskega sistema zruši. To je zato, ker naprava Android ni zelo stabilna. To je še pol ducata. Vendar pa lahko isti rezultat pride tudi po padcu naprave z dokaj visoko višino. Veliko je slabše.
Pogosti razlogi so lahko tudi okvara baterije, polnilnika ali polnilnika za polnjenje pripomočka. Zdaj pa poglejmo, kaj storiti, če se telefon ne vklopi na naslednjem ohranjevalniku zaslona. V večini primerov je vse mogoče popraviti samostojno. Smrtni primeri okvar so izjemno redki. Toda v začetni fazi je najpomembnejše pravilno diagnosticiranjeda ne bi v prihodnosti naredili napak.


Neuspeh sistema

To je najvarnejši od vsega, kar je lahko. Če se operacijski sistem zruši, morate vstopiti v način obnovitve in ponastaviti tovarniške nastavitve, da počistite predpomnilnik. Bodite previdni! Po tem postopku uporabnik ne bo namestil nobene aplikacije tretje osebe. V okno Obnovitev se lahko prijavite tako, da hkrati pritisnete obe tipki za glasnost in gumb za vklop. Res je, da imajo različni modeli naprav različne kombinacije. Nato morate iti na brisanje podatkov in ponastavitev tovarne ter potrditi svojo izbiro. Potem morate zdaj pokazati na sistem za ponovni zagon. potem se bo telefon znova zagnal. Če je vse v redu, potem razlog, da se telefon ne vklopi na naslednjem ohranjevalniku zaslona Lenovo, je bil ravno napaka sistema.
Včasih ponastavitev nastavitev na tovarno ne pomaga. Potem je tu še ena možnost. Moraš samo parafrazirati telefon. To ni tako težko narediti. Omrežje ima popolna navodila za vsak posamezen pametni telefon. Na vsakem ustreznem forumu boste z veseljem pomagali uresničiti zamišljeno. Ne bodite naravnost.

Če je razlog za akumulator in polnjenje

, ga preverimo zelo enostavno. Dovolj je, da najdete nekje podobno baterijo in podoben polnilnik. Če, zamenjava vseh komponent, ki jih niste videli sprememb, razlog HTC ne vklopi naslednji screensaver je veliko globlje, kot si mislil. Obstajata samo dve možnosti: razbitje polnilnih priključkov ali sama plošča. Ravnajte z okvarjeno baterijo ali napako "napake"prav To niso posebej drage komponente pametnega telefona. Lahko jih preprosto nadomestite z novimi. Veliko bolj otipljiva bo težava s ploščo strojne opreme. Tukaj že (v večini primerov) ne more storiti brez obiska delavnice. Včasih morate plačati zelo oprijemljiv znesek za popravilo.

Če je razlog za desko in "železo"

To je zelo težko narediti z lastnimi silami. Potrebno je imeti določeno znanje o radijski elektroniki in imeti ustrezen instrument. Če imate vse to, potem lahko zlahka rešite problem. Toda če telefon zaradi okvarjene kartice ne vklopi ohranjevalnika zaslona in v tem primeru ne razumete ničesar, je bolje, da pripomoček pripeljete v servisni center. Ker ste sami opravili popravilo, tvegate, da boste napravo spremenili v mrtvo opeko. Lahko poskusite najti prijatelja specialist za popravilo "železa" pametne telefone in prihranite na popravilih. Malo verjetno je, da bo vašo napravo oživil brezplačno. Samo če je to zelo dober prijatelj. Ampak, v vsakem primeru, bo treba porabiti za "morgoth". In ni znano, kakšen bo znesek.

Povzetek

Zdaj veste glavni razlogi, zakaj telefon ne vključuje naslednjega ohranjevalnika zaslona. Načini za boj proti tej neprijetni stvari je. Če samo to ni problem "železa". Toda, kot kažejo statistični podatki, je v večini primerov takšen problem posledica napake operacijskega sistema. In odstranitev tega nadležnega nesporazuma je zelo preprosta z nekaj gumbi.

Sorodne publikacije