Zakaj potrebujete Krypivnik v Skyrim?

Iskanje baz v igri Skyrim ima 450 nalog. Nekatere od njih so posodobljene in se lahko izvedejo večkrat. Toda glavni interes so gostje s prvotno parcelo. V nalogi "Wonder of Nature" mora igralec dobiti edinstven bodež - Kropyvnyk. Prehod igre "Skyrim" je urejen tako, da tega artefakta ni mogoče kupiti ali ustvariti. Izvlečemo ga samo kot rezultat dokončanja verige gostov. Dagger ima zunanjo podobnost z ebonitnim orožjem, vendar slabše od tehničnih parametrov. Zato je zelo priporočljivo, da modele skrbno namestite na Skyrim. Dudica lahko izgubi nekaj možnosti in naloga bo postala nedostopna.

Spanje Waitranovega drevesa

Dovakin se izogiba usmrtitvi v trdnjavi Helgen v glavno mesto Skyrim - Vaytran. Jarl mora opozoriti na nevarnost, ki ji grozi, - požarnega zmaja. Tako poteka "Nominacija". Dudica se ne pojavi v glavni zgodbi, toda naloga za njeno iskanje se pojavi točno v Vaytranu.


Mesto se nahaja na severu trdnjave. Po premagovanju kratke razdalje se naš junak dogovori s stražarji na vratih prestolnice in pride do glavne ulice mesta. Obstajata gneča nakupovalno območje in doseže trg. Ljudje živijo tukaj, pomembno je, da pazite na stražarja in slišite pozive k čaščenju Talosa - boga vojne in moči. V središču trga je ogromno drevo - Zlatolist. Posajena je bila iz kalčkov velikega drevesa v času njegovega nastankaVaytran Podružnice Zlatolista so izpuščene, nimajo nobenih znakov življenja. Vendar pa mrtvo drevo ne izgleda tako. Zdi se, da je samo zaspal.

Svečeniški red

Med zgradbami, ki se nahajajo okoli trga, je tempelj Kinaret - boginja vetrov in dežev. V notranjosti templja se srečuje z duhovnikom Daniko Light Vesna. Govori o tem, kako so prejšnji romarji prišli v mesto z vsega sveta. Molili so in boginja jim je odgovorila s hrupom vetra v vejah svetega drevesa. Toda enkrat je na Zlatolistu zadel strelo in začel se je sušiti. Zdravilec je samozavestno izjavil, da taka drevesa ne umrejo, temveč le zaspijo. Da ga zbudiš, potrebuješ kapljico soka matere.


Problem je v tem, da je Veliko drevo najstarejše živo bitje v Tamrielu. Njegova skorja se ne prebije skozi nobeno razpoložljivo kovino. Tu lahko brez starodavnih čarov, ki imajo vročarje. Ustvarili so začarano orožje za umor gozdnih duhov, ki se imenuje Kropivnik. V Skyrimu se pogosto srečujejo vračarji, toda naš junak potrebuje tistega, ki živi v Lonely Rocku.

Bitka za artefakt

Vrtnica je sredi gozda, zahodno od trdnjave Helgen. S hitrim premikom se lahko vrnete na vrata trdnjave. S to funkcijo boste prihranili čas pri iskanju kravje točke v Skyrimu. Dovakinu je agresiven sprejem. Štiri čarovnice, kot da tekmujejo v umetnosti čarobnega uničenja, napadajo igralca. Boj z njimi, je vredno gledati na noge, tako da ne sodijo v čarobne pasti.
Sovražnik stoji na hribu, ki ga globoko jarko loči od taborišča. Drevo se vrže skozi žleb, vendar sledenje ni lahka naloga. Sovražnik vrže ognjene krogle na Dovakin. Z neposrednim zadetkom ta urok povzroča ogromno škodo. Odpuščeni požar bo moral biti mimogrede. Pijte ga, hitro tečite skozi hlod in pobijte čarovnico. V taborišču so šotori, dva debla z zakladi, nekaj sodov in stebrov z zalogami. Tipična situacija za kateri koli tabor v Skyrimu. Sokolar je blizu padlega kolesarka.

Kapljica soka

Po zasaditvi očaranega bodala Dovakin gre iskat Sveto Veliko drevo. Danikova točka kaže na to, kaj iskati na vzhodu Vaytrana. Tamnica se nahaja na ozemlju vulkanske tundre. Pekoči vroči izviri in snežno bela drevesa ustvarjajo kontrastno pokrajino, ki daje temu območju edinstven spomin. Svetišče je velika slikovita jama. V njegovem izbruhu je ogromna vrzel, skozi katero se svetloba polni v ječo. Od tam se v svetišču spusti slap, ki pod njim tvori reko. Kot da bi boginja Kinaret sama ustvarila v tem kotičku sveta udobne pogoje za vse žive stvari. Tu rastejo drevesa, trava, cvetje, metulji in babice.
Pot vodi igralca do zgornjega sloja svetišča, kjer je veliko drevo. Pot do njega je prekrita z debelimi koreninami. Da bi jih razširili, je mogoče le s pomočjo točke za bikoborbo. V Skyrimu ima vsako dejanje igralca svoje posledice. Uporaba očaraneDovakin je prebudil zaščitni mehanizem narave. Zdaj se bo moral boriti z duhovi gozda - sprigganami. Naš junak, ki premaga štiri pošasti, zapusti lokacijo in se vrne v Danik. Dobili smo kapljico soka velikega drevesa, kar pomeni, da se bo Zlatolista zbudila.

Sorodne publikacije