Igra "Witcher 3: Blood and the Wine": quests, pass

Pod naslovom "Čarovnica 3: kri in vino" je obsežen dodatek k tretjemu delu slavnega umora pošasti Geralta Riva. Uporabniki imajo možnost oditi na območje, imenovano Toussaint, ki proizvaja skoraj vse vino, ki se dogaja v pravljičnem svetu. Igralci lahko gredo skozi glavno zgodbo, dodatne naloge in pridobijo nove oklepne in orožne komplete.

Začetek

V igri Witcher 3 so "Blood and Wine" in "Stone hearts" dopolnila, ki se začnejo z oglasno desko. Ker je v dobrem stanju, je dovolj, da pridemo in opravimo nalogo, da začnemo prehod. Po tem bo igralec poslan v vas Debra, kjer se bo srečal z dvema vitezoma. Lahko pomagajo ubiti razbojnike ali jih prepričati, naj se ne vmešavajo v vzroke kmetov. Čreda je dovolj šibka, zato jih je enostavno ubiti v minuti. Ti isti liki bodo povedali, da je princesa regije ukazala junaku, naj ubije Bastijo od Thessanta, ki lovi in ​​ubija plemenite državljane. Po tem, pojdite na novo ozemlje.Prihod in preiskava

V igri Witcher 3: Krv in vino "se začne zgodba o prihodu in boju z velikanskim Golijatom. Uporabite običajno strategijo boja s ciklopi in izogibajte se napadom. Za pomoč v boju Knight Milton pripoveduje o novi žrtev Bestia, ki je ujela blizu najbližje gostilne. Na kraju samem bo igralec ugotovil, da je bilo telo že nekje odvzeto. V dvorišču bodo vitezi rekli, da so truplo prepeljali v klet Corvo Bianco, kjer je bila urejena mrtvašnica za čas delovanja pošasti. Ves ta čas bo v očeh Geraltav skrinjo dobite skrivnostno žensko, o kateri nihče ni slišal. V bližini hiše je prostor, kjer so stražarji napadli in odvzeli telo žrtve. S pomočjo čarovnic junak ugotovi, da je napadel Brooke in se je naselila med trupla v kleti. Morate ga premagati, pogledati okoli telesa in potem lahko greste k vojvodini. Poleg Widgeta 3: Krv in vino, bodo priče o zgodbi vodile Geralto v areno, kjer morate skupaj z vitezom straže ubiti pošast Charley.Srečanje s starim prijateljem

Po zmagi na prizorišču bo princesa Geralta povabila na vrtove, kjer bo podarila vinarijo predplačilo za umor pošasti in povedala o razmerju med žrtvami. . Iz njene zgodbe je predlagano, da bo Milton naslednja žrtev. Zavrnitev njegove lokacije je zavrnjena, saj velikonočni zajci praznujejo v tistem času in čarovnik naj bi sam našel viteza s pomočjo namigov. Prva od teh, poleg Widgeta 3: Krv in vino, je na umetni roži konja, ki pase v bližini palače. Potem moraš ujeti ribe v ribniku. Smiselno je uporabiti smisel tega. Po tem, ko bo dobila ključ do princese, bo rekla, da je Milton v rastlinjakih. Junak nima časa, da bi rešil viteza, saj ga je že ubil višji vampir. Ta močna pošast je ena Geralta, in se strinjajo o srečanju na pokopališču, vendar se bo vse zgodilo šele po boju, ko se bo zdravje enega od njih približalo ničli.

IskanjeRegis in skupno potovanje

V prilogi "čarovnica 3: kri in vino" se podamo na jugovzhodu do pokopališča v vodah, skozi množice različnih pošasti. Ob vhodu bo potekal tunel, skozi katerega je potrebno preiti. Na koncu bo pokrov višjega vampirja. Regex bo povedal, kako je ime Bastie iz Toussanta in kako so povezane. Da bi ga privabili, je potrebno zbrati slino, ki je zelo redka sestavina. Na zemljevidu pogledamo točko in gremo v pravo hišo. Pošast bo prekleta gospodinja, ki jo je mogoče osvoboditi. Počakajte na pošastne omare, odstranite slino iz kotla in odstranite prekletstvo. Če želite to narediti, začnite pogovor in izberite "jesti brez žlic." Potem lahko greš k Regisu. Rekel bo, da je še ena bistvena sestavina vabe kri najvišjega vampirja v svoji odprti obliki. Ne prepozna Geralta in ga lahko ubije. Prijatelji se zbirajo v gradu Tesham Mutna in zbirajo sredstva. Ravno na tej lokaciji lahko vsak uporabnik najde dodatek "Witcher 3: Blood and Wine" novega modela oklepaja. Raztreseni so po prostorih kleti.

Boj v gradu in iskanje Bastije

Ob prihodu na kraj bi morali iti v osrednjo dvorano Regisa in zagotoviti vse prebivalce gradu. Boste morali boriti, dokler se ne spremeni v kri za zbiranje. Najnevarnejša od pošasti na tej stopnji je dodatek "Witch 3: Blood and Wine", ki bodo letaki, ki bodo neprestano omamili protagonista. Po zaključku misije se vrnemo v mesto in ugotovimo, da je čistka vpletena v zadevočevlje Pojdi do njega in spusti tri huligane, ki ga želijo premagati. Povedal vam bo, kje so čevlji za njegovo tako čudno stranko. Tip vas bo poslal v staro hišo igrač in tam bodo junaki našli sledi Beastieja po imenu Detlaff. S pomočjo naših čutil najdemo dokaze, da najvišjim vampirjem vladajo žrtve, ki jih želijo ubiti, med najvišjimi državljani Toussaint. Po kratkem pogovoru z Regisom se odpravite na princeso in ne pozabite vzeti zapiska z imeni in točko vina. Na začetku bo lastnik nezadovoljen, vendar bo po celotni zgodbi spremenil miselnost in poklical strokovnjaka, da bi izvedel blagovno znamko vina, iz katerega je na papirju mesto.

Nadaljevanje preiskave

Dostojanstveni strokovnjak bo rekel, da se vino imenuje "Sangreal" leta 1269 in ga predloži izključno na mizo vladarja. Verjame, da je bil ukraden, zato bo moral Witcher iti v skladišče z Anna-Henrietto. Na poti pomagajte pri obvladovanju panterja, ki je napadel prevoz ljudi. Ob prihodu bo menedžer rekel, da nihče ni slišal za tatvino, zato mora vse preiskati sami. V dodatku "Witcher 3: Blood and the Wine" bodo citati pogosto prisiljeni uporabiti čute in tokrat brez njega ne morejo. Princesa bo zahtevala odprtje sodov, da bi poskusila pijačo. V drugem bo druga vrsta vina. Vinograd Fabrizio se po zaslišanju trži in pove kupcu. Geralt bo moral iti na dogovor, namesto na tistega, ki naj bi prodal drugegasod Na mestu srečanja bodo znane pošasti morilcev takoj vedele, zato se začne borba z ducatimi razbojniki.

Nova pot

En gangster bo lahko ujel živo, in povedal bo o kitajcih, ki pogosto preživljajo čas v družbi slavne pevke Cecilie Bellante. Morala bi delovati v ustanovi, imenovani "Mandragon", tam mora priti Geralt s princeso. Pravočasno pridite na stezo. V tem času bo Anna vstopila v notranjost, tako da bo šla le na to. Cecilia, na prvi pogled, bo v škatli na levi strani, pot pa gre skozi dolg hodnik. Pravzaprav je navadna deklica, ki jo je pobrala v orhidejo in se vsadila v njene lase. Rekla bo, da se je igralka v glavno dvorano skupaj z Cynthianom odpravila na mizo s prigrizki, ki je dala svoj parfum v obliki srca. Z občutki preglejte situacijo, poiščite sled in jo preglejte. Pevec bo umrl, vendar se to ne bi smelo izgubiti. Nadaljnji prehod sledi podobnemu scenariju. Preiskave se izmenjujejo z bitkami.

Najboljši oklep

Poleg oklepa "Witcher 3: Blood and Wine" niso bili vsi vzeti iz prvotne igre. Igralci lahko dobijo nove unikatne komplete. Prvo je mogoče osvojiti za stransko nalogo, ki se imenuje "Pesem viteškega srca". Geralt bo nastopil namesto enega udeleženca in bo glede na ime, ki ga je dal na turnirju, dobil rezervacijo z ustrezno heraldiko. Še en sklop lahko dobite v državi iluzij, ki je med glavnim potovanjem "Dolga noč"priložnost za odhod Izberite "Išči Sianno" in ko pridete v pravljico, samo poiščite truplo blizu jezera. Če v tej nalogi prosimo za pomoč skritemu, potem bo junak dobil v igri dodatka "Witcher 3: Blood and Wine" oklep drugega vzorca. Postala bo vampirski komplet Hyun Hyatta.

Orožje

V okviru iskanja "Dolga noč" lahko uporabnik dobi najboljše meče v dodatku "čarovnica 3: kri in vino". Prvi od njih, imenovan Vitis, bo blizu trupla v bližini jezera. Lahko ga preprosto dvignete in takoj opremite. Drugi - Geheftf - lahko dobite po bitki z Giantom v čudoviti deželi. Vodja junaka se premakne levo od mostu, spust. Igralec lahko skoči pod konstrukcijo in tam odkrije jamo. V njem bo kamen in v njem vgrajen meč. Junak se približa ognjišču, koleno preganja, ohrani. Po tem lahko orožje vzamete sami. Drugi dragoceni meč je Arondit - orožje iz prvega dela serije "Čarovnice", ki je Volodarskemu jezeru dal protagonist. Doseči ga je mogoče šele po zaključku Izziva za preizkus kreposti.

Sorodne publikacije