Kako spremeniti tipkovnico na Android: korak za korakom navodila

Dobesedno vsak proizvajalec mobilnih pripomočkov poskuša v operacijski sistem dodati nekaj izvirnih "čipov". Poudarek na njihovi strani ni le na ikonah, namizjih in menijih, temveč tudi na tako pomembnem elementu, kot je tipkovnica. Še več, ona je tista, ki lahko izkušnjo uporabe pametnega telefona spremeni ne le v užitek, temveč tudi v zelo pristno mučenje. Pri iskanju nekaterih inovacij in modnih trendov proizvajalci pogosto pozabijo na takšen običajen, a hkrati pomemben trenutek, kot udobje. Torej je lahko tipkovnica lepa in večnamenska, če pa je na njem nemogoče tiskati, je denar za to cena.

Kako biti?

Toliko uporabnikov v zvezi s tem zastavlja povsem legitimno vprašanje o tem, kako spremeniti tipkovnico na androidu in kaj je treba storiti. Ta proces ni tako zapleten, vendar imajo novinci nekaj težav. Poleg tega nekateri ne morejo niti spremeniti jezika na tipkovnici android, in zdi se, da je najlažji postopek spremeni v problem. Še posebej v dobri polovici navodil o delovanju mobilnih pripomočkov ni nič povedanega o tem.


Torej, poskusimo ugotoviti, kako spremeniti tipkovnico na android in jo narediti čim bolj neboleče za platformo in za uporabnika. Naslednje metode so pomembne za vse različice operacijskega sistema.

Spremenite nastavitve

Če vaša trenutna tipkovnica izgleda kot da ni iz tega sveta in vam je naloženaizdelovalca pripomočka, nato pa vključite standardno orodje, ki ga potrebujete za kopanje v nastavitve.
Če želite spremeniti tipkovnico na Androidu, morate narediti naslednje:
 • Za začetek gremo v nastavitve pripomočkov.
 • Nato morate najti postavko "Jezik in vnos". V nekaterih različicah platforme se ta razdelek imenuje »Orodja za vnos besedil«.
 • Zdaj kliknite na "Trenutna tipkovnica". Po tem morate odpreti sistemsko okno in v njem morate postaviti svetilnik v "ruski" položaj, nato pa kliknite "Izberi postavitev".
 • V tem delu menija morate imeti seznam nameščenih tipkovnic, iz katerih lahko izberete katero koli želeno tipkovnico.
 • V zvezi s spremembo jezika vnosa je vse zelo preprosto. Stalna in dobra polovica tipkovnic drugih proizvajalcev je praviloma na dnu ikone globusa, kjer se za njen klik spremeni lokalizacija.


  Alternativna metoda

  Če ne želite hoditi po menijih, lahko tipkovnico preprosto spremenite v android. Če želite to narediti, morate iti na "Google Play" in v tem poglavju, da bi našli sebe kakršno koli sredstvo za uvedbo, dobro od njih tam in zelo veliko.
  Po izbiri programa je dovolj, da ga namestite na svoj pripomoček, nato pa se bo nova tipkovnica aktivirala samodejno. Mimogrede, lahko naredite veliko s pametnimi aplikacijami drugih proizvajalcev. Tukaj lahko spremenite barvo tipkovnice android, velikost črk, tipke in druge vizualne elemente, če želite. Uporabniki so zelo topli
 • SWIFTKEY;
 • Swype;
 • Google Keyboard;
 • Fleksy;
 • TouchPal.
 • Ta programska oprema je odlična za vse različice platforme Android, zavzema malo prostora in deluje stabilno.

  Sorodne publikacije