Runtime Error: Kako popraviti kakršno koli napako v najlažji načine?

Očitno je, da mnogi igralci računalniških iger ali uporabniki, ki delajo s programi za obdelavo medijev, vsaj občasno, vendar se soočajo s sprostitvijo sporočila o napaki operacijskega sistema Runtime Error. Kako odpraviti takšno okvaro, bomo v največji možni meri upoštevali. Toda preden naredite kakršne koli ukrepe, morate ugotoviti naravo njenega videza.

Runtime Error: Kaj je napaka in zakaj se pojavlja?

Glavni vzrok tega neuspeha je, da večina strokovnjakov, paradoksalno gledano, kličejo namestitev multimedijske programske opreme ali iger, za katere sistem zahteva določene platforme in komponente, nad starimi modifikacijami ali ob nadgradnji, ko novejše različice pridejo v konflikt z nameščenimi posebnimi platformami Windows. Nič manj pogosto se ta vrsta napake, kot se zatrjuje, lahko kaže v primeru prekomernega onesnaženja zastarelih ali nepravilnih registrskih ključev sistema, ko se uporabljeni program ali igra obrnejo na napačen zapis, kar povzroči konflikt. Seveda ne bi smeli odlagati računov in vpliva nekaterih vrst virusov, vendar se o njih ne bomo ukvarjali podrobno, saj je posodabljanje sistema s pravočasnim posodabljanjem protivirusnih baz podatkov in komponent varnostnih programov prednostna naloga za vse uporabnike Windows.


Kako popraviti napako Runtime Error z brisanjem registra?

Najprej poglejmo najpreprostejšo metodo, ki je včasih lahkotakojšen pozitivni učinek. Gre za odstranjevanje smeti iz registra. Samoumevno je, da je obravnavanje takšnih stvari ročno in brez posebnega znanja dolgotrajna naloga, poleg tega pa ni varna. Ampak kako popraviti Runtime Error v tem primeru? Za servis je najbolje uporabiti posebne čistejše programe, kot je RegCleaner, ali pa uporabiti CCleaner ali ASC kot orodje za zapleteno zaznavanje in odpravljanje težav.
V takšnih pripomočkih je dovolj, da sprožite zahtevani modul, po katerem bodo ugotovljene težave odpravljene. Še posebej velja omeniti, da v nekaterih aplikacijah za optimizacijo obstajajo posebne točke za avtomatsko popravljanje napak, kar je mogoče opaziti. Poleg tega bi bilo včasih pri čiščenju lepo uporabiti module defragmentacije registra, če sploh, v programu. Vsaj zagotovo ne bo bolelo.


Neuspeh Runtime Error
: Kako popraviti napako z namestitvijo zahtevanih različic in posodabljanjem multimedijskih platform?

Vendar pa se včasih, tudi ko so popravljene napake v registru, opisana napaka lahko ponovi. Kako popraviti Runtime Error? Ampak tukaj točno in morate paziti na iste multimedijske in igralne platforme, ki so potrebne za zagon posameznih iger in programov. Lahko se zgodi, da so po nadgradnji aplikacij ali komponent komponent, ki so zasnovane za novejšo različico starejših platform, sami konflikti ravno zaradi tega, ker stare platforme niso namenjene delu z posodobljenimi komponentami programske opreme, nove različice pri namestitvi posodobitveza program ali igro samodejno namestite. Še huje, gre za situacije, ko zahtevana različica platforme sploh ni v sistemu. Kako popraviti Runtime Error, mislim, da je enostavno uganiti. To naredite tako, da posodobite posodobitve DirectX, Visual C ++ in .NET Framework za trenutne različice tako, da prenesete namestitvene distribucije neposredno iz Microsoftovega spletnega vira. Ampak tukaj je malo odtenkov.
Dejstvo je, da za vsako spremembo sistema Windows potrebujete lastno različico C ++, zgornje spremembe pa preprosto ne podpira sam sistem (v sistemu Windows pa lahko za vsako vrsto programa obstaja več različic glavne platforme). Zato, ko ne poskusite, posodobitev ne bo delovala (razen če popolnoma spremenite Windows v novejšo).
Pri prenosu ločeno bodite pozorni na bit, nameščen na računalniku OS. Te informacije se lahko naučite preko lastnosti računalnika (Windows nima desete različice ikone računalnika na namizju, lahko pa prikličete želeni odsek iz Raziskovalca). Opomba: Če imate kakršna koli vprašanja o prenosu zahtevane različice katere koli od teh platform, si oglejte tehnično podporo in dele za prenos za posebne opise različic, ki so primerne za določeno spremembo sistema Windows.

Post mortem

Na splošno, če govorimo o tem, kako popraviti Runtime Error, lahko opazite le eno stvar: najbolje je, da takoj naredite natančno posodobitev zahtevanih platform njihovih komponent. Vendar pa, ko gre za samodejno posodabljanje sistema Windows, je bolje, da neprekiniti V skrajnem primeru lahko ročno iskanje izvedete z naknadno integracijo najdenih posodobitev v sistem.

Sorodne publikacije