"Gloomy Forest": mimo, quests, lokacija, moda in Cats-Warriors

Če želite namestiti "Dark Forest" na Minecraft, morate najprej prenesti in namestiti Minecraft Forge. Brez tega nič ne bo uspelo. In potem prenesete mod in dobite datoteko, ki jo potrebujete za kopiranje v mapo z igro, kjer so modovi (Mods). Mnoge funkcije se bodo odprle, na primer, srečate se z mafijami, ki so miroljubne, imate veliko različnih dosežkov. Ogledate si lahko cvrčke ali kresnice: če vstanete, jih dolgo pogledate, potem se bodo začeli premikati.

Novi biomi so višavje, ledeniki, gobovi kraji, močvirja kot navadna in ognjena, v katerih so gejzirji. Mesto pa je temno, vendar včasih kresnice dajejo osvetlitev. V hribih in ruševinah lahko najdete različne zanimive stvari, ne le rude, temveč tudi vse vrste amuletov. Tu in tam hodijo duhovi, pajki, goblini, okostnjaki. Obstajajo tudi labirinti, ki vsebujejo zaklade. Dodali so šefi, ki jih je bilo težko prenesti. In ustvarjalci so izumili nov sistem napredka, vendar razvoj poteka v strogem redu, dokler ne ubijete šefa, potem se vam drugi biom ne bo odprl. Sonce vedno sije z luno, tako da se noč in dan ne spremenita. Zato lahko kadarkoli spite.


Pregrada v obliki zelene mreže, kot so pravokotniki, pomeni kraj, kjer ne boste mogli dobiti iz kakršnega koli razloga. Če želite izvedeti, kateri vrstni red želite iti skozi lokacijo, pritisnite tipko Escape, nato pa poiščite dosežke, jo obrnite, dokler ne dobite modaGozd v mraku.

Mačke-bojevniki

Verjetno vsi že vedo, ali pa so že slišali o knjigah Erin Hunter, ki opisuje dogodivščine kravjih bojevnikov. Vse se je začelo z mačkom, ki se je odločila, da postane divja mačka in se pridružila bratom in sestram, ki živijo v gozdu. Izkazalo se je, da so tukaj vsa štiri plemena, postal je član Groznega. Mračni gozd Cats-bojevniki so razdeljeni na štiri dele, včasih pa se borijo. Poleg tega čakajo na različne težave, kot so psi, hladne in hude zime, ljudje z zeliščnimi ribami, poplave, drugi. Mačke imajo svoje prerokbe in verjamejo tudi v zvezdno pleme (včasih imenovano nebeško), ki jih varuje. Po legendi so mačke poslane tja po smrti, da lahko potem gledajo in pomagajo svojim bližnjim iz nebes.


Portal

V modulu "Minecraft" je "Twilight Forest" novo, zelo skrivnostno mesto. No, kako priti tja? V ta namen je potreben portal. Ukrepi bodo naslednji:
 • Morate izkopati jamo velikosti 2 do 2.
 • Nato je jama napolnjena z vodo.
 • Posajena poleg rastlin katere koli vrste. To so lahko regruti, pa tudi trstje, celo mak.
 • Po tem morate diamant metati naravnost v to jamo, en kos.
 • Pojdite na kakšno razdaljo.
 • Ko strela v jamo, lahko domnevate, da je portal aktiviran.
 • Včasih lahko portal v 5 sekundah vstopi v nov svet, včasih v 5 minutah, vse je odvisno od računalnika.

  Naga, Lich, Labyrinth

  Morate ubiti nekoga, ki ni pomembno. Potem boste dobili naziv »Gozd"In potem naletite na šefa." Treba je ubiti preprosto, kar je najpomembnejše, kaj se je treba izogibati njegovim udarcem. "Naha se nahaja na območju Naha, ki se imenuje: Naga Arena
  Mesto se boste naučili, ker je kamnita ograja, pa tudi tlakovci in različne opeke. Šef ima 200 zdravstvenih enot, to je 100 src, povzroči 6 poškodb. Vse trofeje je treba pobrati, potem pa se odpravite na Licha. V Lichovem zdravju, 100 enot, ki povzročajo 6 poškodb, ga boste spoznali, ker je visok skelet, z vijoličnim plaščem in zlato krono na glavi. Nahaja se v njenem gradu v zgornjem nadstropju. Ima eno rdeče oko, drugo pa barvo v rdeči barvi. Ko se pojavi, bo imel v roki palico in okrog njega 5 ščitov. Iz nje dobite glavo, bisere, tudi osebje in zlate stvari. Morate ga ubiti, da dosežete dosežek "morilca mrtvih", da odprete nalogo, ki jo morate vzeti s svojim osebjem. Sledi minotaur v labirint. Pravzaprav je bolj kentaur, vendar se imenuje tudi gobasti minotaur. Najdete ga v močvirju, ima sekiro v rokah in v sobi boste našli štiri skrinje. Minotaur povzroči vsaj 5 poškodb in največ 7. Ima zdravje 120 enot. Najdete ga na drugi ravni labirinta, še vedno je veliko gob. Ko premagate Minotaurja, mu odvijte sekiro, nato pa jo pritrdite na nakovalo z diamanti. Po zmagi dobiš Minotaur juho in dokončaš nalogo.

  Hydra in podzemno mesto

  HydraNahaja se v bližini jame, dovolj velika, kjer je cel kup različnih rud. Lokacija je ognjeno močvirje. Pravzaprav je hidra temno modri zmaj s tremi glavami.
  Neupravičeno je napadati telo, ne zanima ga. Samo glava je šibka, najboljša taktika: počakajte, da odpre usta in jo ustrelite. Ko porazite, boste prejeli mehurčke ognjene krvi. Po tem boste takoj dobili dva dosežka. Ne pozabite, da hidra vdihne ogenj kot pravi zmaj, poleg tega, da udari eksplozivne lupine, lahko ugrizne lik. Ima dobro zdravje. Po zmagi lahko najdete tudi njeno glavo. V "Minecraft" mod 1710, "Dark Forest" vam omogoča, da vidite Underground City, ki se nahaja v Dark Forest. Če želite priti tja, potrebujete glavo Hydre, Nagy ali Lich. Vzemite baklo s seboj. Ko greste v gozd, imate v mislih, da so tu precej krvoločne mafije. Poiščite mesto goblinov in tam najdite fantome. To so duhovi vitezov in 6 jih je dobilo oklep fantoma. Spodnja raven je še vedno zaprta, zato se bo trdnjava morala odpreti. Poiščite vhod na podstavek za trofeje. Vzemite glavo šefa in ga postavite na ta podstavek. Po tem se bodo zrušili ščitniki okrog trdnjave in spustili se boste po podzemnih etažah. Če hodite po hodnikih, boste verjetno našli prsni koš. In ne enega. Fantomi imajo skupaj 210 zdravstvenih enot, se premikajo po sobi, vendar je celotna šala, da je samo eden od njih pristen. In če pozorno pogledate, boste videli, da ima fizično lupino. Ubij gaduh, in ti boš premagal, potem pa boš dobil Duhovnega oklepaja, inštrumente in v prsih je duhovit oklep. Dobiš tako stvari kot pomembne dosežke. Naprej potrebujete Gast.

  Boss Gust

  Ta mafija je vodja Karmita in je v temnem stolpu. Prostornina 8 x 8 x 8 na straneh njegovih lovk je dodatna. Lahko strelja z ognjenimi kroglami, 3 kose naenkrat. Ves čas ugrabitelji in če dobijo veliko škode, se bodo znašli v posebnem stanju. To bo jokalo, solze bodo ogromne, dež bo padel in škoda, ki jo bo šef prejel, bo manj kot 3/4.
  Potem bo neprestano ustvarjal mladiče. Ima 250 zdravstvenih enot. In ena solza lahko povzroči 3 enote škode. Če porazite, boste našli prsni koš s svojo glavo, ognjeno kri in karmit. Zadnja stvar je dragocen vir, iz nje lahko naredite blok mehanizma za temni stolp. In se nahaja le v prsih na tem mestu.

  Almo Yeti in Snežna kraljica

  Lokacija - brlog, gozdni biom, prekrit s snegom. Obstajajo 4 vhoda, vsi so naravni. On je Alpha Yeti, napada z ledenimi bloki. Če lik dobi tako globino, se bo upočasnil. Če nekajkrat udariš Alma, se vrti in igralci se bodo poškodovali. Ko ga ubiješ, boš dobil njegovo krzno, ki te ne bo rešilo samo od zmrzali, ampak tudi od čarovnosti Aurore. Aurora - Snežna kraljica, lokacija - Aurora Palace, eden od stolpov, zgornji del. Ima ledeni oblak, na katerem vozi. Ta oblak igra tudi vlogo ščita,Torej, ali skočite na ta oblak, da jo poškodujete, ali počakajte, da doseže tla.
  V bitki 2 dela. V prvem primeru lahko povzroči kristale ledu, ki posledično obnavljajo njegovo zdravje. In ko bo njeno zdravje postalo 625 src, bo prišla druga faza. Bo začel doseči roke - in od njih letijo snežne kepe. Potem lahko leti in pade na tla, neposredno na igralca, kar mu povzroča veliko škodo. Če porazite, boste prejeli lok in glavo in dobili boste tudi dosežek.

  Giant Shakhtar in žarnica

  Najdete jo v oblaku in res je super, samo kopija vas. Ampak ima ogromno skorjo, ki jo dobiš, če ga ubiješ. Po tem morate najti jamo, to je precej težko, saj bo veliko jame moralo trdo delati. Na zemljevidu poiščite jamski način, ki naj bi bil ogromen obsidian v zidu (to polje). Ne, njegovi bratje ne potrebujejo, da bi ga zlomili. V ta namen je bila dodeljena skorja, odvzeta Shakhtarju. Ko je obsidian zlomljen, boste videli dva debla. V kateri od njih je žarnica ognja. Ko jo najdete, boste dobili dosežek.

  Izdelki

  Čarobno pero. Uporablja se za ustvarjanje čarobne kartice. Če želite ustvariti, morate vzeti baklo, svetlobni prah in pero. Magično jedro. Nahaja se v labirintu Minotaurja. Potrebno, da bi ustvarili zemljevid labirinta in Antiverstaka. Kovina Starodavnih. Nahaja se v gozdu somraka v nekaterih zakladnicah. Če imate zamshili root, železni ingot in zlatoNugget, potem ga lahko razmažemo. Ognjena kri in solze. Ko ubiješ Hydro in Gusto, jih boš dobil. Če želite ustvariti sestavino vlaken, uporabite te stvari. Od palice dobite orodja, kot tudi oklep s samodejnim čarovanjem. Osebje mrtvih, ga boste prejeli od Licha. Če kliknete nanj z desno miškino tipko, se boste izzvali zombiju, napadejo sovražnike. Vendar lahko sonce zažge. Ko se pojavi, natančno po minuti, umre. Če želite napolniti palico, morate vzeti strup za posilstvo, gnilo meso in ga položiti na kraft. Osebje smrti iz Licha. Lebdite nad poljubno množico, z desno tipko miške kliknite in jo prekličite, dodali jo boste. Osebje iz Licha. Škoda v višini 5 enot. Skupno 99 lupin, potem morate napolniti z biseri. Srce Nagy Poleg ubijanja šefa ga boste našli na danzhi. Lahko ga uporabite za drobljenje oklepov. Kirk labirint. Najdemo jih le v labirintu, kamenje razgrajujejo na tem mestu in samo ga lahko raztrgamo. Drugi razpadejo, vendar počasi zmanjšujejo svojo moč. Če želite poiskati, morate iti na drugo nadstropje in poiskati skrivno sobo. Antiverstak Če lahko zbirate stvari na stroju, jih lahko zbirate in razstavljate. Za razstavljanje pa potrebujete izkušnjo. Kraljica gosenic je v sumarnem gozdu v neki zakladnici. Če kliknete na desni gumb miške na njej, bo postavil žarečo gosenico. Tako lahko osvetlite svojo pot.

  Biome

  Biome konice vpliva na vaspoškodbe na dotik, je tudi nemogoče zlomiti. Če jih nekako premagate, potem greste v gore, si oglejte grad, kjer živi končni šef. Za zdaj, medtem ko je ta grad še v fazi razvoja. Lahko pa greš na izlet. Mračni gozd - kjer je hiša druida, ima cev iz opeke, streho iz lesa. V hiši bo v hišo padel okostje druida, včasih je mogoče srečati okostje, ki sedi na pajkovem konju. Spalni prostori so hiša druida. Včasih jo lahko najdete v Temnem gozdu. Osvetljeni gozd. Izgleda kot Twilight, toda tukaj je veliko barv, lepše in svetlejše. Tam boste našli buče in prijazne mafije. Temni gozd Mesto je grozljivo in popolnoma temno. Potrebovali boste bodisi baklo ali napoj za nočno opazovanje. Morda boste potrebovali tudi Queen of caterpillars. Tukaj najdete 2 kralja: volkove in pajke. Dovolj so velike in če vas opazijo, vam bodo prinesle veliko težav. Ne boste vzeli ničesar od kralja volkov. Lahko poškoduje 6 enot in vam pošlje učinek slepote. Kralj pajkov je rumene in rjave barve, vendar je viden, saj so njegove oči rdeče in sijoče. On je zelo hiter in močan, ne mara vode, je ovira za njega, nujno se bo približal. Običajno ne obstaja ena, ampak skupaj z okostjem druida, ki mu je jahač.
  Od njega lahko dobite pajkove oči in nekaj bolj uporabnih stvari. V temnem gozdu se nahaja stolp Gosta. Povsod, kjer je sneg, je v sredini ledenik. V njej je mogoče najti Jetino jamokup snežnih volkov. Če jih ubijete, dobite arktično krzno. V tem gozdu je grad Snežne kraljice. Snežne gore Obstaja veliko jelk, dovolj velikih, najdemo jelene in divje prašiče, rastejo praproti. In čez gore je otok velikanov, v resnici so to rudarji. Mod "Dull Forest" dodaja tudi Ognjeno močvirje. Tam boste našli hidro. Povsod lava, vijolična voda, dimni gejzirji. Najdete lahko tudi generator plamena in dima. Ne boste padli na ta barja, če ne boste mimo somraka. Potovanje tukaj ni priporočljivo, dokler ni Leach ubit in ne boste vzeli njegovih trofej. Skrivnostni gozd se včasih imenuje začaran. Tam rastejo edinstvena drevesa, večbarvna. Tako boste našli ovna. Smešno je, da je trava modra. Quest Ram - mirno jagnje, ki ga lahko najdete v ruševinah. Če mu daste volno 14 barv, vam bo dala 4 bloke: 1 zlato, en diamant, en smaragd, 1 železo. In vendar je rog zelo uporabna stvar, ki vam omogoča, da očistite mesto iz vseh razpoložljivih blokov. Vendar pa ne deluje na rudo. Kamen postane tlakovanje, opeka je razpokana, zemlja bo padla, te bloke lahko vzamete. Upoštevati je treba, da je na nekaterih strežnikih prepovedano. V tem gozdu so posebna drevesa. Ena od njih se imenuje Shakhtarjevo drevo, izgleda kot magnet za rudo. Transformacijsko drevo, ki spremeni barvo trave, vabi živali in kresnice. Iz listov padajo čarobni simboli. Sortiraj drevo, če imaš deblo blizu, razvrsti vsebino in postavitev iz vseh skrinj stvari po lastnostih - semena ločeno, rudeločeno in tako naprej. Drevo časa. Če boste nekaj posadili, bo rast posajene pospešila.

  Zakladi

  V modulu "Minecraft" "dolgočasni gozd" je nekaj zanimivih mest. Na primer, labirint živih ograj. To je najlažji labirint. Tam lahko najdete veliko volkov, pajkov. V notranjosti so svetilke in kresnice. V prsih so orožje, različni predmeti. Uničene hiše. Običajno je to zid ali tla, kamen je zamzlic. Hribi so pogosto najdeni: gore v obliki kupole. Veliko je skrinj, več hriba, več skrinj. Obstajajo lahko različne koristne stvari.

  Moby

  Tukaj lahko srečate veliko znakov. Prebivalci nerodnega gozda so precej raznoliki, na primer kobalt. Majhna in modra, ušesa so velika. Precej luštna kreacija, vendar je sovražen.
  To je šibek nasprotnik, vendar če je združen v paket, bo nevarnost precejšnja. Grimorum je knjiga, ki lahko leti, pluje črke, ki upočasnijo igralca. Poleg tega se lahko papir poškoduje. Takšno knjigo lahko najdete v Lichovem gradu v knjižnici ali tam nekje v stopniščnih celicah. Ima veliko zdravja, zato moraš imeti očarani meč. Ima veliko uporabnosti. Plamen ognja Vožnja v labirintu Minotaurja ali v ječo hriba. Ognjeni, potrebujemo oklep, ki ima ognjevarne čare. Slug Mogoče v labirintu pod zemljo. Iz nje lahko dobite sluz in orodje. Šakali so notrilabirint žive meje. Zelo agresivno. Tam so pajki. V votlih gričih in v jamah najdete goblina, ponavadi se smeji in v njegovih rokah je železna skorja. Poleg običajnega goblina lahko najdemo samomorilskega bombnika, ki ima eksploziv. Lahko te razstreli.

  Sorodne publikacije