Final Fantasy: Znaki za ženske in moške, kratek opis

Final Fantasy - To je ogromna franšiza, ki je uspela postaviti izredno visoko palico za privržence in privabiti ljubitelje izmišljenega vesolja že več desetletij. Kar se je začelo izključno kot igra, se je sčasoma spremenilo v popolno serijo, dopolnjeno z mangami in filmi. Nemogoče je, da ne omenjam likov Final Fantasyja, ker je bil zaradi njih projekt tako uspešen. Navsezadnje so liki tisti, ki tvorijo konstantno predanost igralca ali gledalca franšizi. Znaki iger Final Fantasy so povsem karizmatični, zanimivi, ne prikrajšani za inteligenco in odlično vizijo sveta, polnijo sliko z novimi barvami.

Splošne značilnosti iger

Kljub dejstvu, da je franšiza potekala daleč pred nami, pri čemer je nastala tako uspešna kot manj uspešna projekta, je večina iger v seriji še vedno vročih priljubljenih oboževalcev. Razlog za to je v nekaterih značilnostih, ki segajo od enega projekta do drugega brez izgube kakovosti. Ustvarjalci radi na primer uporabijo analogije in celo aluzije v resničnem svetu, pri čemer liki Final Fantasy, orožja, predmetov in drugih stvari resnično obstoječa imena. Na primer, v eni od iger lahko najdete rezilo Excalibur. Toliko naključij obstaja. Poleg tega ne moremo ne omeniti, da so ti ali drugi junaki odmevali med različnimi projekti. Na primer, v MMORPG "Final Fantasy: Prebujenje" znakov glavne serije, čeprav ne neposredno, vendar še vedno omenja in vpliva na ploskvi.


Nastavitev in atmosferski pogoji

V središču vsake zgodbe o franšizi je skupina junakov, ki prevzamejo breme vojne z zločincem. Ne glede na to, ali gre za Sefiroth ali, na primer, za skupino napadalcev, pogumni borci ponovno dvignejo ogromne rezila in se lotijo ​​dela. Vendar pa ni mogoče reči, da je celotna postavitev videti pompezna ali pretirano mračna. Torej je klasična smer boja med dobrim in zlim v nastopu skupine najstnikov vsaj ne zelo sveža, vendar je predstavljena izvirno in zanimivo. V svetu čarobnosti Final Fantasy se psihične sile prepletajo s tehnologijami modela brez primere, medtem ko kažejo precej zanimivo sintezo.

Odnosi med junaki

Psihologija, moralna izbira, kritična in osebna vprašanja likov Final Fantasy so namenili veliko časa, predpisanih nalog. Namen igre je popolnoma razkriti junake, pokazati jim motivacijo na tak ali drugačen način, da poudarijo moralno mučenje. Vse to naredi ženske junake Final Fantasy bolj čustvene, žive in daje moškemu pogum in čast. Včasih je veliko bolj zanimivo imeti še eno nominalno prizadevanje kot glavno ploskev v njegovi nezanimivi ali počasni fazi. Vsa imena likov v Final Fantasyju so se spremenila v prepoznavne vizitke, kar je vzrok za veliko umetnost, zgodbe in celo neodvisno vsebino.


Seznam znakov:
 • Aki Ross;
 • Baltyer;
 • Vahan;
 • Vivi Ornithir;
 • Kaktus;
 • Namestitev;
 • Noctis Lucis Kelum;
 • Tifa Lockhart;
 • Kefka Palazzo;
 • Ricky;
 • Sefirot;
 • Sid;
 • SkvallLeonhart;
 • Claude Striff;
 • Tidus;
 • Chocobos;
 • Yuna;
 • Vincent Valentine.
 • Ni mogoče opisati vsakega v okviru enega članka, vendar je možno razmisliti o več osebah vesolja igre.

  Noctis Lucis Calum

  Prestolonaslednik Lucis, lastnik presenetljive sposobnosti "Archerja", kot tudi lastnik src brez majhne polovice ženske strani fandoma iz Final Fantasyja. Med junaki te franšize je kar nekaj, ki bi jih lahko gledali kot ideal moške lepote z vidika zahodne skupnosti. Skoraj vsi fantje so tanki, visoki, imajo glasen videz pod dolgimi lasmi in ta lik ni nobena izjema. Ima prodorne modre oči in črno glavo, spoštuje svojo dolžnost, vendar ne mudi. Kljub temu, da je bilo izključno sodniško usposabljanje, ne zaostaja za člani "SOLDIER", je precej dober borec. On je tiho, mirno, verjame, da so dejanja besede. Ima udobno, nezahtevno obleko. Prizadeva si zaščititi vaš domači kraj, ki vsebuje skrivnostni kristal, pred vsakršnimi posegi na strani. Ima sposobnost videti "svetlobo" in napovedati človeško smrt.

  Claude Striff

  Eden od glavnih protagonistov in "motor" zgodbe. Trenutno je to plačanec, ki se ne vzdrži praktično nobenega dela. Pred tem je bila sestavljena iz eksperimentalnega poddelka "SOLDIER", ki je imel veliko rezilo, velik borec. Navzven izgleda kot blond z modrimi očmi. Aroganten, zažigalni, ne toliko govorljiv. Ponosen je na svojo sposobnost ubijanja, vendar pod vplivomDrugovi se zavedajo, kako malo to pomeni za pravega junaka. V času pripovedi in razvoja franšize se ta lik Final Fantasy spremeni v bolj sočutnega in simpatičnega junaka. Po vplivu Maka in Janova sta se spremenila v super-šefa, izboljšal je reflekse. Dolgo časa je bil njegov um "v zimskem spanju, in neposredno sam, Cloud ustvaril ponaredek osebnosti v podzavesti, da bi se vzdržal padca v norost. Verjetno je bil ta junak verjetno modni oblikovalec za velike rezila v anime, igre, mange." 41) Vincent Valentine
  Eden izmed najbolj priljubljenih likov v Final Fantasy VII in celotna franšiza kot celota. Nekdanji Turk, agent obveščevalne službe, vohunjenje. Podvrženi skrivnim poskusom, kar je povzročilo znatno povečanje moči. Med prebojnimi mejami se njegov videz spremeni. Ponavadi je videti kot ovit v dežni plašč od glave do pete črne s temnimi očmi. Tiho, mirno, čustva raje skrivajo. Za razliko od večine drugih junakov Final Fantasyja imajo raje puške za rezila. Mojster bitke, sposoben sam prenesti ključne antagoniste. Njegov vpliv na zgodbo ni v celoti razumljen. Znano je, da ima Vincent svoje vezi z upravnim odborom, njegovimi nekdanjimi kolegi, ki vodi svoje vojne zaradi svojih jasnih ciljev. Tekmujejo s dedno Lucis za ženska srca. Rada se oblači v rdeči barvi.

  Oddajanje

  Njeno pravo ime ni znano. Glavna skrivnostna vloga celotne franšize, saj nihče ne ve točno, kdo je, kakšni so njegovi motivi.in zakaj se sploh bori. Raje lahkotno orožje z enim rokom, kot je "goreči meč". Sprva izgleda kot mlado dekle s svetlo rožnato dlako srednje dolge in modre oči. Mirna in zadržana, nekoliko odmaknjena od ključnih junakov, lahko na nekaterih točkah dobesedno "eksplodira". Trdi, da lahko samo uniči in v resnici ni branil nikogar. Verjetno ima precej tragično preteklost. Obstaja teorija, da je Claire Farrone, vendar to ni potrjeno. Kasneje postane zagovornik in nekoliko spremeni svoj pogled na svet. Glavni ženski obraz celotne franšize. Glede na to, da je igra "Final Fantasy: Awakening" vse bolj priljubljena, postajajo junaki izvirne franšize vse bolj prepoznavni. Igralni svet se je izkazal za bogat, svetel, zanimiv. Vse bolj se pojavljajo vprašanja o tem, kako obnoviti lik v igri Final Fantasy (trenutno je to nemogoče), zato se sončni zahod ne bo zgodil kmalu.

  Sorodne publikacije