Kako se pridružiti razbojniki v "Čisto nebo": opis quests, prednosti in slabosti

Kako priti v gangsterje v čistem nebu: opis gostov, prednosti in slabosti

S. T. A. L.K. E.R. je kultna serija strelcev v prvi osebi v post-apokaliptični postavitvi območja izključenosti iz Čornobila, ki so ga ustvarili ukrajinski razvijalci GSC Game World. Prvotna trilogija, sestavljena iz delov "Černobilska senca", njenega predznaka "Čisto nebo" in dodatka "Call of Pripyat", je osvojila srca mnogih igralcev, zlasti iz držav SND. Pred kratkim, ustvarjalec igre, Sergej Grigorovich, napovedal dolgo pričakovano nadaljevanje - S. T. A. L. K. E. R. 2 napovedal za 2021. To je bil odličen razlog, da zopet preidemo neprijazna območja v coni in odgovorimo na vsa vprašanja, ki se pojavijo, ko greš skozi ne le novince, temveč tudi izkušene igralce. Eno od naslednjih vprašanj: kako se pridružiti razbojnikom v "čistem nebu"?


Za in proti pridružitvi razbojnikom

Pojav takšne drzne igre je nekoliko bolj očiten kot profesionalci. Najpomembnejša stvar je poslabšanje odnosov s skoraj vsemi skupinami. Pripravite se, da boste odslej obkroženi s sovražniki: enojni zalezovalci, borci "Dolg" in "Svoboda". Renegades ne bodo vaši zavezniki in samo z "Čisto nebo", in znanstveniki bodo ohranili obvezno nevtralnost zapleta. Vendar pa je večina cone, od Cordona do lokacij, ki so bližje centru, naseljena z NPC-jevami zgoraj navedenih treh skupin, tako da morate zdaj bodisi zelo previdno prikrivati, da ostanete neopaženi ali pa z vojno prebiti ves svet iger. Pravzaprav, tatrenutek je edini plus zavezanosti skupini "blatnykh". Igralci, ki so igrali igro večkrat, si pogosto želijo novih užitkov, igra za razbojnike pa lahko igralcu vrne zelo zanimiv in težaven izziv, zlasti na najvišjih stopnjah težavnosti. Če še vedno postavljate vprašanja med igranjem »Čisto nebo«, kako postati razbojnik, nato pa jih preberite.


Vhodi

Najprej seveda ne smete vstopati v nobeno drugo skupino, sicer bodo razbojniki postali sovražniki. Ko prvič obiščete deponijo, ne smete ubijati huliganov, ki vzamejo vaš denar, da ne bi poslabšali razmerja skupine in da ne bi čutili nadaljnjih težav. Gremo na Depot, po katerem iščemo vodjo bande po imenu Yoga, ki sedi v enem od avtomobilov na progi. Ko je slišal za našo željo, da bi se pridružil razbojnikom, bo dal plačancu Scruma tri zadolžitve: dve za umor zalezovalcev in tretjega za ujetje bolšjega trga (pravzaprav tudi zaradi umora zalezovalcev). Mimogrede, ne pozabite, da boste po opravljenem tretjem iskanju z jogo za dodatno nagrado dobili koordinate predpomnilnika s koristnimi stvarmi znotraj! Kako se pridružiti gangsterjem v čistem nebu je eno vprašanje, toda kako dobiti največ od tega je največja korist - čisto druga. Ko smo delali na jogi, smo se premaknili preko ploskve, dokler ne zaključimo glavnega iskanja na Agropromu. Šele takrat se lahko vrnete na odlagališče, kjer bo, ko junak prečka Depo, prejel sporočilo na PDA, da bo lahko dopolnil vrste razbojnikov. Gremo na jogo, se pogovoriva z njim, se nam pridružiskupine in uživajte v bistvenem peklu, ki se začne od tega trenutka!

Izid

V "Stalkerju" Čisto nebo ", kako se pridružiti razbojnikom - vprašanje, ki še vedno ostaja pomembno med oboževalci igre, ker njegova priljubljenost sploh ne zbledi, število prehodov se povečuje, nova čustva pa še vedno želijo. Vedno obstaja želja, da se zatečemo k vzpostavitvi moda, kajne? Toda duh in vzdušje izvirnika nihče ni preobremenjen, zato se lahko naučimo, kako se pridružiti razbojnikom v "čistem nebu", lahko nadaljujemo z naslednjo pustolovščino z novo poravnavo sil.

Sorodne publikacije