Freebitcoin: pregledi in ocene

FreeBitco.in je spletno mesto, ki ponuja možnost osvojitve brezplačnih bitkoinov z igro Hi-Lo in tedensko loterijo. Poleg tega je eden najstarejših zbiralcev bitkoinov, ki brezplačno distribuirajo kripto valuto.

Glede na povratne informacije Freebitcoin, najmočnejša stran je, da je hiter, praktično nenaslovljen strežnik. Poleg tega se plačila izvajajo tedensko, kar je absolutni plus. Vendar pa se lahko ta vir šteje le kot vir dodatnega dohodka, saj žerjav deluje v intervalih ene ure in ne more priti do velikega dobička. Kako začeti delati na tem viru in kakšne povratne informacije o Freebitcoin?

Kdo je lastnik FreeBitco.in?

FreeBitco.in je v lasti družbe Inter Global Limited, družbe s sedežem v Belizeju. Obstaja uradni e-poštni naslov, vendar ga ne boste našli na spletnem mestu. Lahko se pojavi takoj, ko se prijavite, vendar platforma ne vsebuje razdelka »pišite nam«. Inter Global ima v lasti tudi spletno stran MIRD, ki je podvojena platforma za DOGECOINS.


Kakšni so pogoji in pravila?

Objavljenih pravil za uporabnike na FreeBitco.in ni mogoče najti. Obstaja skoraj nobena, obstajajo samo "Pogoji storitve" s tremi pravili: ne uporabljajte pošto, ne uporabljajte grobega jezika in ne ustvarite več računov.

Kaj je v praksi FreeBitco.in?

Pregled FreeBitcoin s pregledi uporabnikov je mogoče povzeti na naslednji način. Spletno mesto ponuja storitev, ki je videti kot dve igri in en dotik je pohabljen. Ena od igerpozval Hi-Lo, in uprava mesta poroča, da lahko v njem dobite do 200 $ v bitcoin ekvivalentu. Ta znesek se igra vsako uro, poleg tega pa pravila o storitvi obljubljajo, da bodo za vsako udeležbo v igri pritegnili dodatne vsote do 1 bitcoin. Tudi na spletni strani je loterija za en teden. Igralci prejmejo 50% provizije za napotitev, ko lahko na spletno mesto povabijo druge uporabnike.

Kdo lahko sodeluje?

Na tem mestu ni omejitev. Sama narava bitkoinov nakazuje, da se lahko vsakemu igralcu pridruži vsak uporabnik. Bitcoin je valuta, ki ni v nobeni državi in ​​ni vezana na nič. Menjalni tečaj je nenehno plavajoč, zdaj pa se zmanjšuje njegova vrednost.

Kakšne so prednosti programa FreeBitcoin?

Igra FreeBitco.in, imenovana Hi-Lo, vam omogoča osvojiti bitcoine. Tedenska brezplačna loterija ponuja nagrade, vendar nikjer ni informacij o tem, kaj predstavljajo. Pravzaprav gre tudi za denarno nagrado, plačano BTC.

Kako dobiti nagrado?

FreeBitco.in nima informacij o tem, kako dobite dobitke. Teoretično bi moralo biti pridobivanje nagrad dovolj preprosto in preprosto pripisati vašemu računu. Vendar pa je veliko pritožb igralcev, ki niso zaslužili denarja. Včasih lahko slišite naslednje ocene o Freebitcoin: ni denarja prispeli, bitcoins ne prenesejo iz mesta na druge denarnice, ne morejo plačati za blago in storitve na drugih spletnih straneh, in tako naprej. Vendar pa so taka sporočila najdenaskupaj s pozitivnimi ocenami in funkcijami. To nam omogoča, da ugotovimo, da sistem deluje, vendar ima prekinitve pri svojem delu.

Osnove spletnega mesta

Ustvarite račun, da začnete prejemati freebits od Freebitcoin. Mnenja pravijo, da pismo za potrditev registracije takoj prispe na uporabniško določeno e-pošto. Po tem se lahko prijavite na spletno mesto.
Poleg tega so pregledi kontrolne točke Freebitcoin obvezna uvedba šifrirnega denarnega denarja. Fiktivnih podatkov ni mogoče določiti, ker sistem sledi pravilnemu vnosu. Vendar pa lahko vedno spremenite podrobnosti določene denarnice, če ste začasno uporabili začasne podatke.

Kaj ponuja storitev?

Freebitco.in ima sistem AutoShare, prek katerega lahko uporabniki dobijo brezplačne kripto valute. Svoj poskus zbiranja satish lahko ponavljate vsako uro. Po mnenju uporabnikov je to eden najboljših kriptografskih zbirateljev. Seveda ponuja majhne nagrade, vendar so popolnoma brezplačne. Ko se prijavite v vmesnik, namestite vsak captcha, ki ustreza vašim zahtevam (RecaptchaVersion 1 ali 2 SolveMedia in tako naprej). Na dnu strani boste videli razvrstitev naključno dodeljenih dobitkov.

Takoj, ko se pojavi captcha in pritisne "Roll", boste imeli eno naključno število. Če uspe, boš dobil zmagovalca v Satoshi. Vmesnik spletnega mesta vsebuje signalizacijo za časovnikomogoča spremljanje časovnega grafa ponastavitve. Ko časovnik prikaže 0:00, lahko poskusite ponovno dobiti zmago.

Multiplayer igra

Platforma uporabnikom ponuja pogojno win-win igro Hi-Lo, kot tudi loterijo in žerjav. Igra je znana tudi kot "BTC množenje". Šteje se, da je glavni cilj spletnega mesta. Kako jo igrati? Če želite igrati Multiply BTC, morate izbrati med ročno in samodejno stavo. S svojo pomočjo lahko pomnožite svoj denar, ki ste ga zaslužili v Free BTC. Vendar pa morate uporabiti vso zasluženo količino bitkoinov za igranje v Multiply BTC. To pomeni, da izgubljate svoj trenutni denar in ga dobite nazaj. V praksi lahko prinese dobiček, vendar ne pozabite, da je to tveganje.

Loterija na spletnem mestu

Platforma izdaja 2 loterijski vstopnici z vsakim metom v igri. V skladu z uporabniškimi pregledi loterij Freebitcoin, včasih lahko dobite dobre in velike nagrade. Dobiček je prikazan v dolarjih, vendar se samodejno pretvori v bitcoin. Iz tega razloga se vsota, ki jo odigramo, nenehno spreminja: to je posledica sprememb valutnega tečaja. Ker ustvarjalci obljubljajo spletno mesto, je lahko najvišji znesek dobitkov enak $ 200.
Poleg tega ima Freebitco.in 50% affiliate sistem. Če postavite povezavo za prejemanje napotitev, bo to postalo vir brezplačnih bitkoinov brez veliko truda od vas. Kot poroča Freebitcoin na MMGP, brez napotitev, je lahko zaslužek na spletnem mestu veliko manjši kot takrat, ko so na voljo.

Investicijski skladi

Druga zanimiva storitev, ki je bila nedavno predstavljena na spletnem mestu, je obrestna mera. To pomeni, da lahko ustvarite dobiček, ne da bi karkoli storili. Vsak registrirani uporabnik z več kot 00003 bitcoini v bilanci stanja prejme dnevni odstotek. Letna obrestna mera znaša 408%. Dnevni izračun se opravi kadarkoli. Na kartici Earn BTC lahko najdete kalkulator, da ugotovite, kakšne so vaše možnosti za povečanje prispevka. Vendar pa vse ni tako jasno. Po eni strani bo vsak uporabnik z veseljem vložil svoj denar na obresti. To preprečuje izgubo v nekem smislu. Kljub dejstvu, da je služba že več let dokazala svojo učinkovitost, nihče ne more jamčiti za kakovostno delo jutri. Poleg tega vam ni treba storiti ničesar, da bi zaslužili ta denar. Če nameravate igrati s periodičnimi dvigi in vedno pustiti nekaj minimalnega na vašem saldu, lahko pričakujete, da boste prejeli obresti. Vendar so ti zneski premajhni, da bi se lahko šteli za vir dohodka.

Kako dvigniti denar za Freebitcoin?

Pregledi lokacij kažejo, da imate več možnosti. Vaš profil morate dodati na naslov kripto valute. Po tem lahko izberete katero od predstavljenih načinov umika denarja. Samodejni izhod medijev je privzeto nastavljen na 25.000, vsa nedelja pa se plačajo. Poleg tega spletno mesto vsebuje odštevanje za naslednje plačilo na strani pomoči. Storitev ponuja dober statistični sistem, ki daje dobre rezultatepredstavljanje statističnih podatkov. Da, omogočite ali onemogočite samodejno plačevanje s klikom na gumb Umakni. Če je ta način aktiven, takoj, ko ste na bilančni vsoti zbrali minimalni znesek sredstev, potrebnih za plačilo, bo ta potekal naslednjo nedeljo. Če je ta način onemogočen, vendar želite samodejno prejemati denar, ga preprosto aktivirajte in prejeli boste tudi plačilo naslednjo nedeljo. Ta način umika se izvede brez provizije. Obstaja tudi ročna ureditev prenosa denarja. V tem primeru lahko izpis naročite kadarkoli želite. V tem primeru bo komisija za vsako operacijo naredila 0000300000 bitkino. Če je vaš račun 000033285 BTC ali več, se plačilo opravi od 6 do 24 ur, če znesek izplačila presega 000194240 BTC, prevod poteka takoj, dobesedno v 15 minutah.

Koliko napotitev lahko prinese dobiček?

Kot poroča FreeBitcoin, registrirani uporabniki prejmejo 50% zneska, ki ga prejmejo, pa tudi eno loterijsko kartico. Poleg tega stran obljublja 025% sredstev, ki se uporabljajo za stavo v igri Multiply BTC. Dejansko so ta plačila majhni zneski.

Mobilna različica in aplikacija Freebitcoin

Ocene storitev obžalujejo, da uradna mobilna aplikacija ni bila ustvarjena. Vendar pa obstaja posebna različica spletnega vmesnika, ki je namenjen pametnim telefonom in tablicam. Po mnenju uporabnikov je zelo udobno in zadostno, saj se glavni elementi prenesejo na sredino zaslona.Ustvarjalci storitev uporabljajo lastno programsko opremo, prilagojeno posebnostim spletnega mesta. To pomeni, da je vmesnik katere koli funkcionalne platforme uporabnikom dobro izbran in razumljiv. Ne glede na to, ali igrate igro ali uporabljate kriptoanalitični žerjav, bo katerikoli zavihek in gumb na zaslonu hiter in strani se bodo posodabljale z veliko hitrostjo.

Sklepne ugotovitve

Glede na navedeno je mogoče sklepati naslednje. Freebitco.in resnično omogoča, da dobite brezplačno satoshi, vključno z zmago v loteriji. Igra bitkovnega množenja lahko prinese tudi nekaj dobička, vendar zahteva nekaj naložb. Ta storitev se lahko uporablja za dodatne majhne zaslužke, vendar je težko imenovati poln vir dohodka.

Sorodne publikacije