Vprašanje "Problem z upraviteljem" v Skyrimu

Ob sprostitvi novih dodatkov za igre se pojavijo številne težave. Skyrim ni bil izjema. Po globalnih treh dodatkih so mnogi igralci začeli opazovati napake in pomanjkljivosti. Na srečo je skupnost ustvarila neuradni popravek Skyrim Special Edition, s katerim lahko pozabite na večino napak. Vendar to ne reši številnih težav z nezdružljivostjo modsov. V takšnih primerih obstaja konflikt, ki se zruši v stabilnem delu igre.

Iskanje "Problem z upraviteljem" v Skyrimu

Nekateri igralci so na otoku Solstimeh našli številne težave. Na primer, igralci računalniških iger so v Skyrim-u naleteli na »Problem z upraviteljem«. Iskanje se začne v Tel-Mitrinu, v dialogu z Nelotom, ki želi piti in jesti, toda njegov vodja je nekje izginil. Glavni protagonist naj bi se pogovarjal z lokalnimi prebivalci, da bi ugotovil, kje je Varona - upravitelj hiše Nelota. Po pogovoru z Elenaeusom ali Uvelesom postane jasno, da je Varona odšel za oskrbo v Voronojevo skalo. Glavni protagonist bo našel upravitelja blizu kamna sonca mrtvega, poleg njega pa bo prenatrpana s tremi generacijami pepela. Ko se je junak srečal z nasprotniki, bi moral preiskati truplo, nato se vrniti k čarovniku Nelotu in obvestiti novice.


Kvestor bo vznemiril in prosil Dovakina, da mu prinese čaj, kuhan iz korena psa. Nato vas bo Nerlot prosil, da poiščete novega managerja. Potrebno bo poiskati Voronezhskaya Rock, kjer so se prebivalci negativno odzvali na zahtevo čarovnika. Gildis Sandri pa vam bo povedal, da živi v mestuRaywoodova ograja, ki bo najeta za delo z Morgulom, ki je bil najet.

Bugs, ki se pojavijo v procesu izvajanja iskanja

Ko junak gre poiskati Varona, je lahko živa.
  • Da je potovanje trajalo, je dovolj, da jo ubijemo in pogledamo truplo.
  • Problem je bil odstranjen v neuradni neformalni različici Skyrim Special Edition.
  • Vorono telo lahko pade pod teksturo ali se ne pojavi na pravem mestu.
  • Uporabite besedo "neusmiljena moč", da iztisnete truplo iz teksture.
  • Poskusite uporabiti ukaz ukazne mize: dodajte XX0177DD in nato premaknite igralec.
  • Sorodne publikacije