Kako narediti zgornjo mejo za YouTube kanal sami

Gostovanje videoposnetkov YouTube je eden najbolj spoštovanih uporabnikov socialnih omrežij in na splošno takšnih storitev. Ne izključuje možnosti ustvarjanja (odpiranja) in oddajanja lastnega kanala. Toda! Nekako je potrebno pritegniti gledalce k njej. Zdaj bomo govorili o prvem koraku pri ustvarjanju lastnega projekta. Kako narediti lep pokrovček za YouTube kanal? Le malo jih razmišlja o takem oblikovanju, vendar je v bistvu manifestacija trženjskega poteka, ki pritegne prihodnje občinstvo.

Kako narediti zgornjo mejo za kanal YouTube: splošni pogoji

Pri približevanju vprašanju največje resnosti mora ustvarjeni kanal najprej vključiti potencialnega obiskovalca v sliko ali animacijo, ki se prikaže v sličici ali pri prijavi v vir.
Zato se mora vprašanje, kako narediti kul naslov za kanal YouTube, začeti s to izbiro. Med najpogosteje želene grafične elemente oblikovanja najpogosteje prevladujejo ozadje in dejansko slika. Toda tu tudi vse ni tako preprosto, kot se zdi na prvi pogled. Dejstvo je, da samo izbrane slike iz interneta ali shranjeni na trdem disku na kanalu ne morejo namestiti.

Predstavljene so zahteve za gostovanje video posnetkov

. Parametri slike ali videa morajo ustrezati priporočeni velikosti 2560 x 1440 slikovnih pik na palec (čepravmožna in majhna odstopanja). Poleg tega zahteve jasno navajajo, da velikost prenesene datoteke ne sme presegati 4 Mb.
S tem se ne strinjate, saj je veliko uporabnikov (kar potrjujejo tudi njihove povratne informacije) popolnoma mirno nalaganje grafičnih objektov v obsegu približno 10 MB in nič strašnega.

Težave z ozadjem in sliko

V zvezi s tem, kako narediti 3D pokrov za YouTube kanal ali odstopati od standardov pri oblikovanju, se boste morali spomniti na njihova znanja v lasti grafičnih ali video urednikov, ki vam omogočajo izdelavo tridimenzionalne simulacije (včasih 3D animacija). Toda kar zadeva tako imenovane klobuke, lahko omejite svoje znanje na ustvarjanje in urejanje animiranih GIF-ov.

3D animacija ni lahka, zato lahko povprečni uporabnik uporablja številne posebne predloge.

Uporaba predlog

Še naprej razmišljamo, kako narediti omejitev za kanal YouTube. Naprej - neposredno o primarni shemi, ki je pri ustvarjanju katerega koli kanala vzeta kot osnova. Gre za sivo polje z oznakami v obliki modrih črt, ki se sekajo navpično in vodoravno. Te vrstice razlikujejo polja, ki so odgovorna za ogled kapsul, nastavljenih na različnih napravah (iz televizijske plošče visoke ločljivosti zaslona mobilnega telefona). Ta funkcija označevanja je aktivirana ali onemogočena s kombinacijo Ctrl + H.
Kaj storiti z vsem tem? Torej odprite v istem urejevalniku Photoshop in prilepite v zahtevana polja svojesliko, logotip, besedilo ali kateri koli drug element, potem se datoteka shrani v standardnih formatih JPEG ali PNG.

Kako ustvariti animirano zgornjo mejo za kanal YouTube in uporabo ozadja

Za animacijo morate najprej uporabiti tudi najpreprostejši program, ki omogoča Flash, ki predstavlja večino primitivnih spletnih igrač. Druga stvar je, kako narediti animacijo z njegovo pomočjo.
Kako narediti zgornjo mejo za kanal YouTube, kot da je že na splošno jasen. Torej, recimo, da je pripravljena. Zdaj jo morate namestiti na kanal. Zdaj pa v ozadju. Če želite to narediti, morate s prijavo pod vašo registracijo premakniti kazalko na mesto, kjer se bo nahajal element oblikovanja, in kliknite sliko svinčnika ali gumb, da dodate umetnino v zgornjem desnem kotu.
Ko se prikaže meni, morate izbrati spremembo zasnove, nato pa se prikaže okno, v katerem želite vleči pasico ali končano sliko. Če uporabljate predloge, vam ni treba okvirjati ničesar (sicer lahko poslabša kakovost). Nato ostane samo, da pritisnete izbirni gumb, ozadje pa se prikaže v glavi kanala. Seveda je treba vse te operacije izvajati izključno na vhodu pod lastno registracijsko evidenco, kot je že bilo omenjeno zgoraj.

Nekaj ​​zadnjega

Opomba: Ko razmišljate, kako narediti zgornjo mejo za kanal YouTube, je treba opozoriti, da se zvok lahko uporablja tudi pri prijavi v kanal. To velja zlasti za primere, v katerih se uporablja glavaanimacijo ali video s sidrom na zvočni posnetek.


Profesionalna obdelava zvoka tudi ni lahka, vendar v najenostavnejšem primeru lahko uporabljate urednike, ki lahko združujejo avdio in video prekrivne, kot sta Sound Forge ali Adobe Audition. Toda v najboljšem primeru je najbolje, da uredite zvok najprej in ga nato postavite na video. Pri urejanju v zvočnih programih je zaželeno, da se normalizira funkcija (to vas bo rešilo pred pojavom največjih obremenitev in izenačilo zvok po vsej predvajalni liniji). Za primitivno kombinacijo videa in zvoka lahko celo neprofesionalni uporabite preprost program VideoMaster. V zvezi s predobdelavo zvoka, s popolnim pomanjkanjem razumevanja teh procesov, lahko uporabite aplikacijo AAMS (Auto Audio Mastering System), ki spremeni zvok skladbe glede na izbrano predlogo iz svojega seznama ali naredi spremembe, ki temeljijo na analizi katerekoli skladbe po vaši izbiri. Vendar to ni najpomembnejša stvar. Bistvo vsega ustvarjanja kapice, kot tudi polnjenje kanala, je prikazati ustvarjalnost, namesto da bi uporabljali predloge, čeprav se lahko z njihovo pomočjo naučite veliko, a le na začetku. In potem - let fantazije Ne, seveda, lahko se obrnete na posebne spletne storitve, ki bodo lahko storile vse to za vas. Ali lahko to imenujemo ustvarjalni proces?

Sorodne publikacije