Kako spremeniti ime kanala na "Utube": navodilo

Vsak od nas občasno uporablja YouTube video gostovanje "YouTube". Včasih gre za zabavo in včasih za iskanje informacij. Obstajajo pa tudi ljudje, ki posnamejo videoposnetek in ga postavijo na internet na svojem kanalu.

Zakaj je kanal dobro ime?

Zdaj lahko praktično vsakdo odpre kanal za sebe, ustreli zase in za druge videoposnetke in se namesti na priljubljene gostitelje, kot je "Utoub". Zanimivo je, da imena kanalov delno določajo, ali je njihov uspeh velik, zanimajo ga ljudje, ali pa je to preprosta izguba časa. Poglejmo, kako najdeš ime kanala na Youtube, in če je že izumljen, potem, kako narediti zamenjavo?

Kakšno naj bo ime kanala na Youtube

Pravzaprav je veliko odvisno od imena, ker če je neprimerno, potem je malo verjetno, da bo vaš otrok povpraševan. Torej še vedno, kako razmišljati ali kako spremeniti ime kanala v "Utube"? Potrebno ga je izumiti glede na predmet vašega vira, to pomeni, da morate najprej izbrati kategorijo, na katero se bo video nanašal, in nato še razmisliti, kako jo imenovati. Na primer, v kanalu igre lahko vzdevek istega lika dodate isto ime. In če je kanal pregled, kjer bo pogosto video z opisom nekaterih predmetov, kupljenih v različnih spletnih trgovinah, potem je v tem primeru vredno pomisliti na nekaj bolj zanimivega. Bolje z jasnim namigom o tem, kakšen videoposnetek boste poučevali. Nekateri primeri so navedeni spodaj v članku. Glavna stvar -, da pripravi normalno ime, in če je težko, potemBolje je vprašati prijatelje ali porabiti nekaj denarja in ga kupiti. Da, zveni čudno, vendar obstajajo ljudje, ki za majhno količino izmišljajo in prodajajo edinstvene in lepe vzdevke na želeno temo.

Ugodnost je, da je vse mogoče spremeniti kadarkoli in brezplačno, samo na spletnem mestu, v uporabniških nastavitvah. Poglejmo, kako spremeniti ime kanala v "Utube".

Naučite se, kako spremeniti ime kanala v "Utube"

Tudi če ste že izumili ime, ustvarili želeni kanal in ga nastavili, boste po nekaj opisanih videih morda želeli zamenjati ime. Tu se postavlja vprašanje - kako spremeniti ime kanala v "Utube"? Želja po spremembi se lahko pojavi zaradi dejstva, da je uporabnik pripravil kul analog ali se odločil za snemanje videa na drugo temo, in staro ime se sploh ne uvršča v to kategorijo. Razlogi so lahko različni. Da bi vam pomagali, vam ponujamo navodila po korakih, kako spremeniti ime kanala v "Utube":
 • Najprej gremo v profil Utub.
 • Zdaj se obrnemo na razdelek "Video Manager", kjer se na levi strani nahajajo različne nastavitve in možnosti upravljanja kanalov.
 • Nato pojdite na odsek "Kanal", ki je levo.
 • Na vrhu se pojavi ime kanala.
 • Znak "spremeni" je poleg njega in samo kliknite na ta gumb.
 • Nato je enostavno - preusmerjeni ste na stran Google + (povezana je z YouTubovim kanalom in vsak uporabnik ima tukaj račun). Stran ima nadomestno polje.
 • In zadnji korak je preprostVnesite novo ime za kanal in ga shranite s klikom na ustrezen gumb.

 • Vse je zelo preprosto, in vsakdo je zadolžen za to. Mimogrede, če se ime na "Uttube" ne spremeni takoj, potem v tem primeru vam ni treba skrbeti - morda bo novo ime prikazano v samo nekaj minutah.

  Najvišji kanali in njihova imena

  Utuba ima veliko število priljubljenih kanalov z različnimi imeni, ki pripadajo različnim kategorijam. Ko ste prišli do normalnega imena in ustvarjate kakovostne videoposnetke, lahko svoj kanal spremenite v zelo priljubljen in lahko zaslužite več.
  Tu so najbolj priljubljena imena kanalov na Uttubu in njihovi lastniki:
 • Najbolj znan kanal pripada mlademu Američanu in se imenuje PewDiePie, v ruskem jeziku se glasi "Pudipay". Tu je jasno, da je kanal za igro in namesto imena lastnik napisal svoj vzdevek. Enostavno in razumljivo.
 • DaiFiveTop je naslednji kanal, "vzdevek" katerega je jasno, da obstajajo videi z različnimi vrhovi. To so imena, ki jih morate razmisliti za kanale pregleda.
 • "Kitajska Bugaga" je zelo zanimiv kanal za nakupovanje v spletni trgovini Aliexpress. To je privlačen, njegovo ime pa jasno kaže, kateri videoposnetki prihajajo sem.
 • Sorodne publikacije