Zaščitene tablete: Pregled najboljših in ocen

Lahko rečemo, da so današnje mobilne tehnologije na vrhuncu svojega razvoja, in začetniki na tem področju, ki se šele začenjajo uveljavljati, kot tudi ugledne blagovne znamke, poskušajo svojim uporabnikom ponuditi nekaj res zanimivega in novega.

Zaščitena tableta, telefon ali kateri koli drug mobilni pripomoček je najboljša možnost za skrajneže, turiste in druge ljudi, ki imajo radi aktivne športe in enako zabavo. Imenovanje takih naprav je vidno v naslovu: so namenjene padcu, utopitvi, umazaniji in občutku vseh užitkov ekstremnega načina življenja.

Poskušali bomo ustvariti majhen seznam modelov, ki so vključevali najbolj pametne zaščitene tablete, ki niso le prejele nagrade na nekaterih razstavah, temveč so tudi potrdile svoje "večne" značilnosti v resnici, tj. Pozornost je bila namenjena mnenjem strokovnjakov v tej panogi in pregledom povprečnih lastnikov naprav.

Winmate M800BW

Ta zaščitena tableta na Windows je dokaj mlad izdelek, ki pa ga pridobiva Winmate Inc. Po mnenju proizvajalca ta model ni le absorbiral zmogljivosti z varnostjo, temveč tudi popolnoma demokratično ceno.

Devays so postavljeni kot industrijska in vsestranska naprava. Zaščitene tablete serije M800 so naslednje: črno kompaktno ohišje, ki izpolnjuje standardno MIL-STD-810G + IP65 močno steklo, po obodu plastičnega polimera z gumijastimi vložki inabsolutna tesnost.

Značilnosti stroja

S priloženimi nosilci v kompletu je pripomoček enostavno namestiti na skoraj katero koli površino. S svojimi dimenzijami - 229x166x27 mm in težo 1100 gramov, naprava izgleda ogromno in monolitno. Naprava očitno ni namenjena blagim ženskim rokama gospodinj. Zaščitene tablice serije M800 imajo osem-palčno ločljivost zaslona 800 do 1280 slikovnih pik. Obstaja zelo kakovostno osvetlitev za 600 gnezd, pisalo pa pomaga upravljati grafiko, zaslon pa se odziva na dotik mokrih rok in rokavic.
Na voljo so kamere z ločljivostjo 8 in 2 milijona slikovnih pik (zadaj /spredaj) ter podpora za vse sodobne mobilne protokole: Wi-Fi, bluetooth 404G-internet, RTT, GPS navigator, G-senzor in drugi "čipi", kot so kompas, skenerji in senzor osvetlitve.

Zmogljivost

Delovanje čipov Pentium serije N3710 ustreza zmogljivosti 16 GHz. Shranjevanje podatkov poteka na notranjem 512 GB SSD. RAM je dovolj na krovu - 4 GB, vendar, če to ni dovolj, lahko vzamete izbirni model nekoliko dražji z 8 GB.
Naprave so opremljene z baterijo razreda 5200 MAG. Če tablični računalnik, ki se kliče, v celoti naložite, bo trajal skoraj osem ur. Delovanje v normalnem načinu bo trajalo dan ali dva, in to se lahko pohvali z ne vsako zaščiteno tableto.

Pregledi lastnikov naprav so večinoma pozitivni. Uporabniki so napravo večkrat spustili z metra visoko na beton,ohladimo na -30 ° C, segrejemo na + 50 °, in vse je za nič. Tako lahko rečemo, da je M800BW zelo zanesljiva, zaščitena tableta.

Land Rover M16

Znamenita znamka Land Rover se ukvarja ne samo s proizvodnjo SUV-jev in crossover-jev, ampak se je izkazalo, da je sprostitev zaščitenih mobilnih pripomočkov prva. Poleg tega naprave, kot načrt iz znane družbe so v veliko povpraševanje po vsem svetu.
Zaščitena tableta Land Rover M16 je prejela "neskladno" telo standarda IP-68. Model lahko varno deluje pod vodo na globinah do 5 metrov in v različnih podnebnih razmerah (od -40 ° C do + 60 ° C). Poleg tega naprava ni strašen padec na beton z višine 5 metrov, da ne omenjam prahu, peska in druge umazanije.

Značilnosti naprave

Kaljeno steklo ima tudi večjo odpornost na udarce in praske. Paket je razvil Gorilla Glass in ustreza notranjim standardom Extreme Edition četrte serije, kar pomeni, da se morate vsaj enkrat potruditi, da bi opraskali površino. Zaščitena Land Rover Tablet M16 ima 7-palčni Super AMOLED zaslon z ločljivostjo 1280x800 slikovnih pik. Koti gledanja, prenos barv in kakovost slike na splošno ne sprožajo nobenih vprašanj.

Zmogljivost

Dober nabor čipov - MT8732 z ARM Cortex serijo A57 ustreza zmogljivosti na štirih jedrih s hitrostjo 15 GHz. RAM-a ne sme biti toliko - samo 2 GB, vendar je to dovolj za normalno delovanje vmesnika in zagon sodobnih iger v srednjih nastavitvah. Odgovoren je za shranjevanje podatkovvgrajeno pomnilniško kartico za 16 GB, če pa to ni dovolj, lahko vedno razširite obseg z zunanjimi SD karticami, do 128 GB. Deluje vse na preizkušeni in preizkušeni različici KitKat (444) za Android.
Poleg tega imajo zaščiteni podstavki M16 iz Land Roverja izjemno dolgo življenjsko dobo zaradi visoke zmogljivosti akumulatorja, ki se lahko polni 12.000 mAh. To je povsem dovolj na dan najbolj aktivnega delovanja pripomočka in če napravo držite v stanju pripravljenosti, bo trajala do 25 dni. Lastniki so zelo odzivni glede zmogljivosti tabličnega računalnika. Cenili so majhne dimenzije za pogone tega razreda (133x215x18mm /623r), odlične zaščitne lastnosti, razpoložljivost vseh vrst modelov (GPS, 4G LTE, wifi, bluetooth, itd.), Dobre 13- in 8-megapixelne kamere ter privlačne videz

Fieldbook K122

Ta model so dolgo pričakovali ljubitelji podjetja Logic Instrument, ki naj bi psa pojedel na zaščitenih mobilnih napravah. Letala takšnega načrta pod nadzorom operacijskega sistema Windows »je precej pogosta, toda ta pripomoček se je izkazal za zelo uspešnega in uravnoteženega v številnih člankih.
Napravo lahko imenujemo hibrid, to pomeni, da tu vidimo pokrov (tablični računalnik) in tipkovnico, tako da je pripomoček mogoče enostavno uporabiti kot prenosni računalnik. Območje naprave je varno zaščiteno pred zunanjimi fizičnimi vplivi po standardu IP-65. Tableta je udobno oblikovana kot aktovka z ročajem za nošenje. Zaradi široke palete blazinic in podpore na dotik, je pripomoček odlično nameščen na katerikolimizo z največjim udobjem za uporabnika. Zato se naprava lahko uporablja ne samo na vrhuncu Everesta, ampak tudi v domačem življenju.

Značilnosti pripomočka

Zaslon je prejel matrico IPS z ločljivostjo 1080 x 1920 slikovnih pik s podporo za večkratni dotik za nadzor glavne funkcije. Z tableto lahko brez težav delate v rokavicah ali mokrih rokah. Po mnenju razvijalca, se naprava odlično počuti kot pri hudem dežju in snegu in v vroči puščavi (od -20 ° C do + 60 ° C). Procesor Intel Atom (X5-Z8350), ki deluje na štirih jedrih s hitrostjo 18 GHz, izpolnjuje zahteve glede zmogljivosti. Grafična komponenta je ležala na rami precej skromnega čipov Intel HD Graphics 400, toda za pripomočke je takšen načrt večji, običajno ni potreben. Na krovu je 4 GB RAM-a in 128 GB vgrajenega, kar je zelo dobro. Toda tudi če nimate dovolj tega nosilca, ga lahko vedno razširite s SD-karticami drugih proizvajalcev do 128 GB. Sistem, ki izvaja nove "vetrove" desete serije z vtičnikom Pro.
Avtonomija ustreza dovolj zmogljivi akumulatorski bateriji 13000 MAG. Ko je polna obremenitev tabličnega računalnika (videi z visoko ločljivostjo, vključeni komunikacijski moduli, "težke" igre itd.), Traja do 9 ur. Če napravo uporabljate v običajnem načinu, bo polnjenje dovolj za nekaj dni, da ne omenjamo stanja pripravljenosti. Poleg tega je tablica opremljena z vsemi potrebnimi komunikacijskimi moduli in vmesniki: Wi-Fi, Blues 4, NFC, GPS navigacija in 4G hitrosti.Lastniki so cenili zmožnosti pripomočka tako, da so pozitivne ocene pustili v trgovinah in specializiranih forumih. Uporabniki so bili zadovoljni z visoko stopnjo zaščite tablet, privlačnim videzom, ergonomijo, zmogljivostjo in življenjsko dobo baterije.

Če povzamemo

Vsi zgoraj omenjeni modeli bodo zadostili tako zahtevnim ekstremistom kot turistom ter aktivnim urbanim prebivalstvom, za katere je življenje nenehno gibanje. Pri nakupu teh tablet, ste lahko trdno prepričani ne le v zanesljivost zasnove naprave, ampak tudi v njeno trajnost. Izkušnje brezskrbnega ravnanja s pripomočkom pa je bolje prepustiti trgovskim posameznikom iz gospodinjskega segmenta naprav. Seveda so tablice tega načrta veliko dražje in če jih celo "napolnijo" na ustrezni ravni, se cena približuje stroškom dobrega prenosnega računalnika. Toda ciljno občinstvo je vedno na voljo za takšne pripomočke, vedno bolj pa se spremlja še en zanimiv trend - številni navadni uporabniki raje varujejo lastnosti naprave na škodo učinkovitosti ali čudovite slike.

Sorodne publikacije