Vse sistemske zahteve za premoženje Corsa

Assetto Corsa je računalniška igra v žanru simulatorja avtomobilov, ki ga je razvil italijanski studio. Sprostitev projekta je potekala leta 2014 na osebnih računalnikih in novi generaciji konzol. Če sistemske zahteve Assetto Corsa niso pomembne za lastnike konzole, morajo uporabniki PC-ja poznati lastnosti pred nakupom te igre. Poglejmo si dirkalni simulator in izvedimo več o zahtevah.

Kaj je igra?

Če se boste seznanili z zgodovino tega projekta, boste malce presenečeni - ni ogromnega proračuna, tisočih studiev in vsega, kar imajo veliki razvijalci. Assetto Corsa prihaja iz ene ceste in demo avtomobila. Po 4 letih razvoja se je projekt pojavil z enim najboljših fizičnih modelov v žanru in številnimi licenčnimi avtomobili, skladbami.


Samo integrirana in premišljena igra je ustvarila le 20 ljudi. Razvoj se je začel z idejo o ustvarjanju boljšega modela vožnje avtomobila na cesti glede na vreme, pokritost in stanje vozila. Razvijalci so tako globoko vključeni v ustvarjanje popolnega simulatorja, ki je popolnoma pozabil na novince v tem žanru. Če se še vedno odločite, da se boste preizkusili, najprej preverite sistemske zahteve Assetto Corsa na vašem računalniku.

Za šibke računalnike

Če nimate sodobnega računalnika, lahko predvajate pri srednjih ali minimalnih grafičnih nastavitvah. Kljub temu, da je razvoj vključen vmajhen studio, večino časa pa je bil posvečen ustvarjanju fizike, niso pozabili na grafično komponento. Avtomobili izgledajo zelo dostojno - podrobno in teksturno na visoki ravni. Žal pa optimizacija skriva. Za Assetto Corsa so minimalne sistemske zahteve naslednje:


 • Operacijski sistem Windows 7 in novejši.
 • dvojedrni procesor s frekvenco 24 GHz ali več.
 • Vsaj 2 GB RAM-a.
 • 15 GB prostora na trdem disku za namestitev.
 • Video kartica z 1 GB video pomnilnika.
 • DirectX10.
 • Če imate podoben računalnik ali močnejši, vam morda ne bo treba skrbeti za optimizacijo in voditi igro na povprečne grafične nastavitve ali celo višje. Ne pozabite, da je igranje dirkalnega simulatorja najboljše z dosledno visokim številom FPS (30-40 +), zato je najbolje žrtvovati nastavitve slike, vendar uživati ​​užitek v vožnji.

  Za močne računalnike

  Sistemske zahteve za maksimalno kakovost grafike so bistveno drugačne od zgoraj navedenih. Da bi kar najbolje izkoristili vse nastavitve slike, boste potrebovali približno naslednjo konfiguracijo:
 • Operacijski sistem Windows 764 in novejši.
 • 4-jedrni procesor Intel ali AMD s hitrostjo 30 GHz.
 • 6 GB RAM-a.
 • 30 GB za namestitev na trdi disk.
 • Video kartica za 2 GB pomnilnika in obvezna podpora za DirectX11 za maksimalne nastavitve grafike.
 • S tem računalnikom lahko vključite vse parametremaksimirajte in uživajte v kakovosti slike. Vendar pa tudi takšen računalnik ne more biti shranjen iz rednih zaustavitev okvirjev z veliko kopičenjem avtomobilov na progi, nesrečami in vremenskimi spremembami.

  Igranje

  Poleg zahteve po konfiguraciji osebnega računalnika, ki ustreza predpisanim zahtevam sistema Corsa, je treba pripraviti volan ali igralno konzolo. Brez podatkov pogoni igranja v tem simulatorju se slabša in igralcu ne daje občutka. Preklop na gamepad, lahko prilagodite plin, gladko vnesite obrne, kar je absolutno nemogoče na tipkovnici. S priključitvijo posebnega volana in pedalov ter menjalnikov lahko kar najbolje izkoristite vožnjo. Bodite prepričani, da poskusite igrati Assetto Corsa, če ste ljubitelj motornih športov in dirkalnih računalniških iger na splošno.

  Sorodne publikacije