Zakaj je Pokemon Go vzlet? Glavni problemi igre in metode njihovega popravljanja

Pokemon je nedvomno osvojil naslov najbolj priljubljene igre za mobilne platforme. To potrjujejo milijoni prenosov iz trgovine Google Play in Apple App Store. Zdi se, da v njem ni nič nenavadnega, vendar je preprosto iskanje in lovljenje Pokemona z mobilnim telefonom na dejanskih lokacijah osvojilo večino igralcev po vsem planetu. Ampak kot večina novih izdelkov, obstaja veliko slabosti, ki povzročajo napake in vzletne sisteme. Ta članek vam bo povedal, zakaj Pokemon Go jemlje, kot tudi druge pogoste težave igre, pa tudi kako se z njimi spopasti.
Vzlet med nakladanjem

Večina igralcev se sooča s težavami že na samem začetku igre. Na primer, pred vami vidite pokletko, vendar igra ni naložena. Zakaj Pokemon Go vzlet na začetku? Najverjetneje gre za ogromno število igralcev, ki trenutno igrajo igro ob istem času. Zato so strežniki Pokemon Go preobremenjeni in sistem se zruši. Torej, če vidite zgibalno ikono v zgornjem levem kotu zaslona, ​​potem se ne paničite - najverjetneje se bo vaša naprava poskušala povezati s strežniki in počakati boste morali malo.

Obstaja več drugih razlogov, zakaj je Pokemon Go letenje

Včasih, ko se prijavite v račun, uporabniki prejmejo naslednje sporočilo: Naši strežniki imajo težave. Ta napaka ni vedno pravilna, da jo popravite, morate prisiliti aplikacijo, da se zapre in ponovno vnese. Če po tem še vedno počnešne morete odpreti programa in ne veste, zakaj je Pokemon Go letenje, potem lahko znova zaženete telefon, da vam pomaga. Če to ne deluje, pojdite v trgovino Google Play in preverite, ali potrebujete aplikacijo za nadgradnjo. Morda je zastarela različica glavni razlog, zakaj Pokemon Go leti.


Ponovna namestitev programa

Namestitev zlomljenih in nelicenciranih različic je prav tako pomembna za to, zakaj Pokemon Go leti. V tem primeru vam bo pomagalo odstraniti in ponovno namestiti program. Ne skrbite za izgubljeni proces, ker so vaši dosežki shranjeni v profilu. Ko boste zagnali novo aplikacijo, boste nadaljevali igro od tam, kjer ste končali.

Ponovni zagon geolokacije

Napake v omrežju lahko izkrivljajo vaše koordinate in zato se igra ne bo pravilno zagnala. Če želite popraviti to napako, je odgovoren za to, zakaj igra Pokemon Go leti, morate iti do nastavitev telefona in začasno onemogočiti GPS. Nato zaženite aplikacijo. Če se lahko prijavite, se povežete z geolokacijo - to bi moralo pomagati, da igra spet zasluži.

Preskus združljivosti naprav

Zastareli model telefona je eden od glavnih razlogov, zakaj Pokemon Go preide na Android. Preverite svoje možnosti: aplikacija se lahko izvaja samo v različicah operacijskega sistema, ki imajo operacijski sistem Android 4.4 ali novejši. Poleg tega je najmanjša ločljivost zaslona, ​​na katerem se igra izvaja, 1280 x 720 slikovnih pik. Nič manj pomembna za Pokemon Go in RAM. Če je vrednost manjša od 2 GB, se igra ne bo zagnala. Tudi sistem ne bo pravilenza delo z napravami, ki se lahko povežejo z omrežji Wi-Fi samo, če ni povezave GPS. Lastniki telefonov ali tabličnih računalnikov z nameščenim procesorjem Intel Atom tudi ne bodo mogli igrati Pokemon, ker je njihov sistem nezdružljiv z igro.

Kako popraviti igro

Če je igra izletela in ste prejeli sporočilo, da se je aplikacija ustavila, potem morate iti v nastavitve pametnega telefona, da popravite to napako. Nato morate odpreti "Oddelek za razvijalce". Če v napravi ne vidite te mape, jo morate aktivirati. To storite tako, da odprete razdelek »Telefon« in sedemkrat kliknete na »Številka zbiranja«. Po teh korakih se odpre meni razvijalca. Zdaj v tem razdelku poiščite "Ne shranjujte dejanj", najverjetneje pred njo bo oznaka. Odstraniti ga morate. Sedaj izstopite iz nastavitev in poskusite zagnati Pokemon Go. Tokrat mora igra delovati enakomerno.

Odstranjevanje smeti

Oblak predpomnilnika je glavni razlog, zakaj igra poteka. Če želite popraviti to napako, pojdite v meni za nastavitve telefona in v njej poiščite razdelek »Aplikacije«. Po tem pojdite na aplikacije, katerih predpomnilnik želite počistiti. Tam boste našli poseben razdelek, ki bo odstranil vse nepotrebne podatke. Poleg tega obstaja še en radikalen način, ki včasih pomaga pri izletih Pokemon Go, je popolnoma izbrisati vse datoteke in se vrniti na tovarniške nastavitve. Ta metoda je bolje uporabiti le v skrajnih primerih, ker ne dejstvo, da po tem, ko izbrišete vse podatke, igra deluje brez odhodov.

Zakaj Pokemon odleti na iPhone

Glavni problem za to platformo je lahko napačen prenos podatkov. Če želite odpraviti to napako, je včasih dovolj, da izklopite internetno povezavo in jo vklopite. Če po tem app še vedno letijo, potem pojdite na App Store in preverite posodobitve za Pokemon GO. Poleg tega včasih pomaga zapreti in ponovno pooblastiti strežnik iger. Tudi za testiranje delovanja sistema bo prost začetek katerega koli drugega programa. Če po tem igra ne želi delovati normalno, je vredno odstraniti aplikacijo in namestiti novo različico. Najnovejša metoda popravljanja napak je popolna ponastavitev telefonskih instalacij ali ipad-a. Potrebno ga je uporabiti le, če so vse druge rešitve neuspešne in resnično želite igrati Pokemon Go. S tem zaključimo opis glavnih problemov igre. Upajmo, da so naši nasveti prišli k vam in pomagali popraviti napake Pokemon Go.

Sorodne publikacije