Kako govoriti v COP? Splošne metode reševanja problema

Način sodelovanja je zelo zanimiv za igralce po vsem svetu v zadnjem desetletju. Aktivno sodelovanje med igralci računalniških iger v različnih igrah dobiva zagon. Glavni stik med ljudmi v igrah je preko komunikacije. Ni pomembno, kaj je to: pisno (po klepetu) ali govor. Ta članek opisuje, kako govoriti v CS - priljubljenem strelcu - ki je vstopil v kibernetski šport, ki stalno drži vodilne položaje.

Counter-Strike: Global Offensive Players

Med igralci obstaja več načinov komuniciranja. Najbolj primeren način je z glasovnim klepetom, vendar za to potrebujete vsaj delujoč mikrofon. Pogovor lahko predvajate tudi z običajnim klepetom. Obstajata dva: ekipa, kjer informacije delijo igralci iste ekipe, in splošni klepet, kjer govorijo igralci obeh ekip. Razmislite o vsakem primeru podrobneje spodaj.


Glasovni klepet

Odgovorili smo že na nekaj vprašanj o tem, kako govoriti v COP GO. Zelo priročno je posredovati informacije o sovražnikih in situaciji na zemljevidu prek glasovnega klepeta. Privzeto so vroče tipke na angleški tipkovnici latinskega K. Vsak igralec se lahko spremeni v nastavitvenem meniju. Pojdite v nastavitve & gt; tipkovnico /miško, na seznamu izberite "Uporabi mikrofon" in izberite poljubno tipko. Če želite prilagoditi glasnost mikrofona, drugih udeležencev in drugih nastavitev zvoka, pojdite na & gt; nastavitev zvoka Celoten seznam lahko spremenite na seznamuglasnost, glasbo, napravo za predvajanje, izklopite mikrofon in še več. Če med igro iz neznanega razloga ne želite slišati svojega ukaza, potem je možno pospešiti (od angleške nemo, izklopiti, prigušiti) tistega, ki vas moti ali vas užalje.

Timski klepet

Takšna komunikacija med igralci ene ekipe se v glavnem izvaja v primeru, da nihče ne komunicira z glasovnim klepetom. Timski klepet je neprimeren zaradi dejstva, da so informacije posredovane pozno zaradi dejstva, da potrebujete veliko časa za vstop s tipkovnice. Gumb U je nastavljen na privzeto, lahko pa ga tudi spremenite v nastavitvah.

Splošni klepet

Kako govoriti s COP z igralci iz drugih ekip? V tem primeru se uporablja splošni klepet. Glasovni in ukazni klepet nista na voljo. Tipka Y se privzeto ujema s splošnim klepetom, spremenite pa jo lahko tudi v nastavitvenem meniju. Vendar se večina igralcev navadijo na primarne ključe, ki so odgovorni za komunikacijo, in jih ne spreminjajo med igro.

Sorodne publikacije