Nestabilna voda v "BBB": kaj je, zakaj, kje vzeti

Nestabilna voda se nanaša na nestabilne elemente. Ta sestavina je precej draga, seveda jo lahko kupite na dražbi, vendar pod pogojem, da imate dovolj kovancev. V glavnem se pridobiva iz vodnih elementov, ki jih najdemo v somraku. Na lokaciji Tron Tide je ura in ura, ki jo lahko po ubijanju dobite tudi nestabilno. Pomembno je vedeti, da boste morali nekaj časa preživeti na kmetiji, ker pade naključno.

Zakaj je potrebna

Nestabilna voda je pomemben element za ustvarjanje inteligence 6. stopnje. Hkrati se možgani prekrivajo z magijo, ki dvigne intelekt na določeno število točk. Ustvarite lahko oklep, rokavice, kot so Rokavice Ruthless Fire, ki povečujejo hitrost, agilnost, vzdržljivost in vsestranskost. S pomočjo nestabilne vode se ustvari Dream of Azshara - to je vzorec za sanjsko tkanino. Ustvarite lahko tudi ključ do drugih svetov, ki prav tako povečujejo kritično, hitrostno, inteligenčno. Ena od najdragocenejših stvari je očarljiva magična nit, ki jo uporabljajo krojači za vezenje, zbira podatke o oblačilih. Je sestavina pri ustvarjanju dragocenih predmetov. Primeri: zlatarji ustvarijo krhki kravato, ki jo obesimo na vrat, potem pa daje hitrost, vzdržljivost in moč; čevljarji lahko izdelujejo srajce Zemeljski čevlji, ki so namenjeni junakom stopnje 85, dodajo spretnost, vzdržljivost, kritično stavko. In to je le majhen del.


Kam gremodal

Če želite dati nekam nestabilno vodo, lahko prinesete vrečko ali škatlo. To bi lahko bila, na primer, briljantna usnjena torba, torbica za ročno torbico, nahrbtnik z neštetimi žepi in trgovec v Stormwindu z imenom Zorya Rediu vam bo prodal visoko tehnološko torbo. Prav tako lahko kupi podobne predmete. Nekatere torbe prodajajo trgovci, druge pa lahko kupite pri mojstrih.

Gorje

Na hribovitih območjih je najbolje, da se ubijejo mehke elementarne vode. Prikazane so na spodnji sliki.
Najbolj elementarna se nahaja v delti Verlla. Na zemljevidu lahko vidite označena mesta, kjer je kmetija nestabilna voda.
Najbolje je, da s sabo prinesete lov za zakladom. Ta postavka bo vašemu liku omogočila, da najde skrinje zakladov iz organov nasprotnikov. Na sliki je izvleček iz podobnih skrinj: 4 zlata, 31 srebra, 87 premoga in 1 nestabilna voda.
Te skrinje se gibljejo od 1 do 5 enot. Spodaj je prikazan posnetek zaslona "Warkrafta", ki ga je naredil eden izmed igralcev med farmacevtskim elementom.
Možnosti so resnično malo, le 11%. Od elementov lutnje lahko dobite različne junk, ki ga prodajajo na dražbi, boste zaslužili zlato, lahko kupite nestabilno vodo. Igralci pravijo, da lahko približno 200 elementov dobi 20-30 kosov z uporabo zgornjega napitka. Pomembno! Elementali vam ne bodo dali vode, če v Arteshi ne boste izvedli iskanja "Blatne vode".

Trn plimovanja

Nahaja se v Weißhirju, kjer je mogoče priti v prilogoKataklizma Nanaša se na podzemlje. Tam boste našli elementale, iz katerih je tudi dobro prenašala nestabilno vodo. Zemljevid je priložen spodaj.


Alkimist

Če ste alkimist, lahko nestabilno življenje pretvorite v nestabilno vodo, zato boste potrebovali preoblikovanje elementov. Vendar pa obstaja ena stvar: to lahko storite samo med bivanjem v Weißhirju. Dobiček je, da je nevzdržno življenje mogoče kupiti na dražbi po veliko nižjih stroških kot drugi elementi. Prodajte vodo in pokrijte stroške. Razredi pa so rutinski, ki potrebujejo čas in pomagajo bogu naključnega. Za ustvarjanje nestabilne vode potrebujete približno 10 do 15 nevzdržnih življenj. Dodati pa je treba, da se transformacija lahko uporabi samo enkrat na dan, potem pa se ob polnoči ponovno napolni. Mnogi igralci uporabljajo to dejstvo in načrtujejo samo 2 preoblikovanja.

Dražbena hiša

Na trgu se lahko povprečna cena nestabilne vode poveča ali zmanjša, odvisno od razpoložljivosti na določenem območju. Zato je pred prodajo vode, je vredno videti na dražbi. Če niste prepričani, da so se stroški vode povečali, je bolje počakati.

Ore

Če ekstrahirate rudo navadne in bogate elementarne rude, potem obstaja možnost 19%, da lahko najdete elemente, vključno z nestabilno vodo. Kaj pa sama ruda, potem jo uporabite po lastni presoji. Lahko, na primer, prodate.

Ribolov

V ta namen je najbolje razviti ta poklic. Več spretnosti, boljši je ulov in višja je možnost. Odstotek ulova v WOWnestabilna voda je 112. Da bi dobili vodo, morate ujeti jata visokogorskih gupij ali globokomorskih sallfokuna, ki jih najdemo na somraku.
Gorska toča se ujame v gorah Hidalga, Ulduma - žvečenega črnega trebuha in posajene jegulje, v Underground - slepih. Če greste na Tol Barad, nato na ta polotok, poiščite razbitine brodoloma. Te luknje so za lovljenje. Na vseh teh lokacijah obstaja možnost, da se izvlečete iz nestabilne vode.

Nasveti

Igralci pravijo, da najboljša mesta za lekarno ne obstajajo, pade naključno. Na primer, iz alkemije lahko naredite od 5 do 10 kosov nestabilne vode, od elementov do enega, in morda obratno. Če ulovite ribo, potem bo potreben čas, ure in ure 2 boste našli koščke 30. V Zul'Gurubu je izgubljen Gazanka. Iz nje so izločili škrge, napolnjene z vodo. Od zmaja somraka v Grim Batolu ali od Zadirakija v črnih gorskih jamah se iz morske kače v Fluffy Space izvleče čuden napihnjen trebuh. Na vseh teh področjih obstajajo nestabilni elementi, vključno z vodo.

Sorodne publikacije