Motorno kolo "Viper-150": opis, specifikacije in povratne informacije lastnika

Tisti, ki ne vedo, katera motorna kolesa Viper se razlikujejo od njihovih glavnih konkurentov, vsaj ne morejo ustvariti donosnega in razumnega nakupa. Ta kitajski proizvajalec še enkrat potrjuje, da v sedanjem stoletju izdelki iz Nebesnega ne kažejo na slabo kakovost.

Splošne informacije

Viličarji izdelujejo motorna kolesa v tesnem sodelovanju z italijanskim podjetjem za industrijsko oblikovanje. Zato je videz železnih konjev te blagovne znamke na višini. Lahko jih kupite vsaj zato, ker ko gledate na ta motorna kolesa, ne boste nikoli vedeli, kako nizka je raven cen v modelih "Viper". Drugo dejstvo, seveda, govori v prid tem motorjem, je njihova zanesljivost. Proizvajalec jih mora pred pošiljanjem svojih modelov prodajalcu pregledati. V tem primeru se preizkus opravi ne enkrat, ampak dvakrat. Blagovna znamka Viper, kot je ustanovljena v vodstvu podjetja, ki skrbi za varnost svojih strank. Poleg tega je motorno kolo "Viper" relativno poceni rezervni del. To uporabnikom omogoča enostavno servisiranje svojih železnih konjev, kar ne pomeni, da so njihovi dražji konkurenti. Zmogljiv motor, odličen motor - tukaj je nekaj drugih razlogov, ki pojasnjujejo, zakaj pravi kolesarji raje kupujejo izdelke za to znamko.

Motorno kolo Viper-150

Tisti, ki želijo kupiti zanesljiv "železni prijatelj" za majhno količino denarja, lahko posvečajo pozornost izdelkom Viper.Izdelki tega proizvajalca so na trgu predstavljeni s široko paleto motornih koles in skuterjev z različnimi prostorninami motorjev. Iz linije te kitajske družbe bo vsak biker lahko izbral model po svojih okusih in zahtevah moči. Srednji razred v celotni seriji modelov je Moped Viper-150. Danes so najbolj priljubljeni med potrošniki.


Opis

Motorno kolo "Vaiper-150" se sestavi na Kitajskem. Italijanski studio Italdesign se ukvarja z oblikovanjem. Nekatera podjetja takoj izpolnjujejo kakovost proizvodnje. Preizkusno vožnjo izvajajo kitajsko podjetje Vonjan in japonski motoristični gigant Suzuki. Poleg tega so na vseh mopedih in skuterjih "Viper-150" vgradili le visoko kakovostne komponente. Dobavijo jih znani proizvajalci, kot so Shova, predsednik, Mikuni in drugi.

Zaradi tako popolnega sklopa motornih pogonov v številnih modelih Viper doseže petdeset tisoč kilometrov. Štiri motor Viper-150 proizvaja Wangye Power. Na ruskem trgu Viper oskrbuje motorna kolesa in skuterje različnih modelov, kot so "Nova", "Storm" itd.

Tehnične značilnosti modela "Viper-Victoria"

Na tem motociklu je štiritaktni 150-kubični motor s kapaciteto enajst konjskih moči. Za sto kilometrov poti porabi do tri litre goriva in brez oskrbe z gorivom preide do 200 km, saj je prostornina rezervoarja šest litrov. Sistem za zagon motorja "Weber-150 Victoria" je opremljen z električnim in kickstarterjem. taMotorno kolo pospeši do 115 km na uro. Širina modela je 1987, višina 1215 milimetrov. Tehta sto dvajset kilogramov. Hkrati ima nosilnost 150 kg. Zahvaljujoč udobnemu sedežu lahko sprejme potnika. Hlajenje agregata "Viper-Victoria" ima zračni tip. Prenos v tem mototransportu je predstavljen s časovno variatorjem. Pred modelom je teleskopska vilica. Zadnji del vzmetenja je predstavljen z dvema amortizerjema. Na kolesih so zavorni diski.

Skuter "Tornado"

Ta model "Weiper-150" je opremljen z istim motorjem kot "viktorijanski". To dvokolesno vozilo se rahlo razlikuje v primerjavi z ostalimi linijami dimenzij (dolžina - 2240 širine - 720 višin - 1415 mm). Toda kljub takšnim kazalcem je teža tega modela manjša: 123 funtov. Nosilnost "Tornado-Weipera" se poveča na 165 kg, poraba goriva in maksimalna hitrost odpiranja pa sta podobni kot "Victoria" - 3 litre oziroma 115 kilometrov na uro. Toda do deset litrov prostornine rezervoarja se je povečalo. Lastniki, ki so izbrali skuter Weber-150, v svojih odzivih nakazujejo "živahnost" motorja, mehkost vzmetenja in okretnosti. Poleg tega udoben sedež omogoča udobno namestitev vozniku in potnikom. Mehki vzmet tega mopeda popolnoma gladi hrapavost ceste. Iz minusov modela "Tornado" vozniki poudarjajo težave pri zamenjavi zadnjega kolesa: za dokončanje tega dela morate odstraniti veliko elementov, kot so blažilniki in dušilci, nihalo itd. VečEna od pomanjkljivosti ni optimalno razmerje velikosti in moči. Mnogi bi si želeli, da bi "Tornado" s svojimi dimenzijami imel močnejši motor.

"Whiper Storm - 150"

Ta motocikel je opremljen s štiritaktnim motorjem s prostornino 11 litrov. s., imajo zračno hlajenje. Razlike od drugih modelov ravnila najbolj vplivajo zavore. V "Weipera-Storm" spredaj so plošče, zadaj za bobnom. Teža tega skuterja je samo 110 kg. Za ves čas proizvodnje je ta model doživel nekaj dela. Njegova velikost je odvisna od leta izdaje. Na primer, motocikel za leto 2009 ima dimenzije 1980/680/1140 mm, v letu 2011 pa 1940/700/1150 mm. Lastniki "Weiper-Storm-150" so označeni kot močan, kakovosten in ekonomičen motor. Velik sedež je udoben za dve osebi, tudi pri dolgem potovanju se voznikovo ali sovoznikovo telo ne "pretaka". Motorno kolo potuje po mestnih ulicah in cestah. Preprosto jih je upravljati, ker so zelo občutljivi. Iz slabosti vozniki dajejo neudobno kickstarter, hitro obrabo delov in hitro odpoved plastičnih pešpoti za potnika. Zato večina kolesarjev raje kupi novo "Viper-150".

Cene

Model Viper Storm iz leta 2008 je mogoče kupiti po ceni 150 dolarjev. Novejša motorna kolesa Viper Storm (2014) bodo stala tristo in petdeset. Skuterji 2016 so vredni od osemsto dolarjev in več. Današnji najdražji modeli so "Victoria" in "Neo Viper-150". Njihova cena se začne od tisoč dolarjev.

Recenzije

Proizvajalec motornih koles Viper trdi, da ima največjo hitrost svojih 115 km /h skuterjev. Pravzaprav se lahko, glede na povratne informacije lastnika, to vozilo pospeši na samo 90 ali 100 kilometrov na uro. Ima zelo dobre lastnosti v svoji cenovni kategoriji. Od slabosti, uporabniki pogosto razlikujejo razčlenitev posameznih delov in uporaba plastike ni najboljše kakovosti. Poleg tega nekateri od teh skuterjev niso zadovoljni in konstruktivno: za zamenjavo dela v primeru preloma mora voznik odstraniti veliko drugih elementov. Na nekaterih modelih, kickstarter deluje slabo, in obstajajo nekateri, ki hitro izprazni baterijo.
Kljub temu imajo skuterji "Viper-150" po številnih dobrih kazalnikih. So premične, varčne in privlačno zunanje. Še en plus: vredno je motocikla iz Viper, ki je red velikosti nižji od mnogih analogov drugih proizvajalcev. Guma na kolesih je opremljena s premerom trinajst centimetrov, kar omogoča uporabo tega motornega kolesa za potovanje po mestu. Glavna prednost tega motornega kolesa, po mnenju večine uporabnikov, je zmožnost, da se izognemo več ur prometnih zastojev. Skuterji Viper-150 so odlični za vožnjo po ulicah mega-mest. To je olajšano zaradi njihove manevrske sposobnosti, ki je skupaj z nizko porabo goriva in dobrim upravljanjem postala priljubljena. Še posebej veliko pozitivnih ocen pusti uporabnike o modelih "Viper-Phantom" - najlažji različici med skuterji tega proizvajalca. Je s težo le 103 kilogramovIma dovolj veliko nosilnost, ne da bi se odpovedala težjim analogom. Za izkušene lastnike motornih koles Viper priporočamo, da po nakupu preverite podrobnosti o pritrditvi. Sodeč po ocenah, je to precej pogost problem za tega proizvajalca.

Sorodne publikacije