Motorno kolo "Patron Sport 250": opis, tehnične lastnosti

Vodilni položaji na ruskem trgu motornih koles zasedajo majhna motorna kolesa Patron. "Ural Motorcycle Company" je leta 2005 prvič uvedla motorno kolo "Patron Sport 250". Hkrati s predstavitvijo motošporta je bil sklenjen sporazum s kitajskim obratom, ki je služil kot začetek proizvodnje ne samo motornih koles, temveč tudi motornih sani z ATV-ji. Kljub raznolikosti izdelkov, tehnologiji, je Patron najbolj priljubljen motor. Podjetje namenja posebno pozornost servisiranju in garancijskemu servisu. Proizvodnja cestnih motornih koles se je začela leta 2011.

Opis motornega kolesa

Patron Sport 250 združuje udobje, enostavnost upravljanja in delovanja, učinkovitost in dinamičnost motornega kolesa z elegantno obliko športnega kolesa. Motorno kolo je opremljeno z enocilindričnim štiritaktnim motorjem z 233 kubičnimi centimetri, ki je opremljen z električnim zaganjalnikom, petstopenjskim menjalnikom in balansirno gredjo. Inovativne tehnologije - 17-palčna aluminijasta platišča, avtocestna guma, okvir z diagonalno žigom, zavorni mehanizmi na disku, zadnji mono amortizer, plastična obloga z zatemnjenim vetrobranskim steklom, inženirji so v konstrukcijo basna Cartoon Sport 250 predstavili ne le spektakularno obliko motorja povečuje njegove aerodinamične lastnosti. Barvno shemo predstavljajo dveodtenki - rdeče-črna in črna kovinska.

Značilnosti konstrukcije motornega kolesa

Sportbike "Patron Sport 250" - eden izmed najbolj priljubljenih motornih koles na trgu, je pridobil popularnost zaradi enostavnega vzdrževanja in enostavnega upravljanja. Hladilni sistem motorja je zrak-olje, sam pogon je enocilindrični štiritaktni dizelski motor s prostornino 233 kubičnih centimetrov. Odlične moči vam omogočajo doseganje visoke dinamike motornih koles. Privlačen videz modela je posledica vetrovnega stekla, ki ustvarja edinstven in opazen dizajn. Udobje in stabilnost pristajanja na progi zagotavlja monokompresor sprednje vilice obrnjenega tipa in diagonalni okvir. Pristanek motocikla je naravnost, saj spada v ta razred. "Patron Sport 250" je opremljen s 17-palčnimi kolesi in avtocestnimi pnevmatikami. Lahka kolesa zmanjšujejo težo motornega kolesa, povečujejo njegovo največjo hitrost in skrajšujejo čas pospeševanja.

Tehnične značilnosti "Patron Sport 250"

Motorno kolo je opremljeno s petstopenjskim menjalnikom z enostavno menjavo prestav. Peti prenos se uporablja predvsem pri vožnji po poti. Motor je lahko zaganjalnik ali električni zaganjalnik. Instrumentna plošča ima maksimalno informativnost: indikator pregrevanja motorja, merilnik vrtljajev, merilnik hitrosti, aktivni oddajnik, indikator smeri in senzor za nivo goriva. Osvetlitev mehkih modrih napravsenca voznika ne zaslepi v temi dneva.


Zavorni sistem predstavljajo hidravlični diskasti mehanizmi z dvotočkovnimi čeljustmi. Sprednji zavorni disk ima premer 300 milimetrov, zadnja os je 240 milimetrov, zato se zavorna zmogljivost večkrat poveča in olajša potovanje po mestu. Na 100 kilometrih poti športni voziček "Patron Sport 250" porabi 4 litre goriva in razvije maksimalno hitrost 110 km /h. Ergonomija motornega kolesa je odlična, vse potrebne ročice in kontrole so na voljo vozniku. Avtomatski žerjav tipa: njegova zagon se samodejno zažene ob zagonu motorja, kar je dodatna prednost.

Stroški za športne športe

Patron Sport 250 je nezahteven pri vzdrževanju in obratovanju, kar je njegova nesporna prednost in ga motoristi zelo cenijo. Ker je basnica izdelana na Kitajskem, se rezervni deli za to prodajajo po nizki ceni in jih je mogoče enostavno najti v specializiranih prodajalnah. Najnižji strošek motornega kolesa "Patron Sport 250" je 25 tisoč rubljev, vendar se lahko razlikuje glede na izbrani model, ki je bil izdan za več kot tri ducate v celotnem obdobju proizvodnje. Najvišja cena športnega kolesa je lahko 125 tisoč rubljev.

Sorodne publikacije