Pametni telefon "Lenovo P70": značilnosti, parametri, pregledi

Trenutno je večina ljudi raje zamenjala svoje preproste mobilne telefone s pametnimi telefoni. Vendar, kot veste, sodobne pripomočke ne razlikujejo zelo glede na življenjsko dobo baterije. To uporabniku daje neprijetnosti. Vsaka linija znanih blagovnih znamk nima modelov z zelo zmogljivimi baterijami. V tej številki je bila družba uspešnejša z nebesnim imperijem. Bili so prvi, ki so ovrednotili možnosti za nadvse močne modele. Osupljiv primer je bil aparat Lenovo P70. Pregled tega pripomočka je predstavljen v okviru tega članka. Če ga imate, se ne morete bati, da je telefon izpraznjen v najbolj neprimernem času. Ali obstajajo druge ugodnosti v tem modelu? Katere inovacije je proizvajalec uporabil pri tem? Razumimo skupaj.

Paket

Proizvajalec je svoj pripomoček zapakiral v belo škatlo z blagovno znamko. Ima fotografijo samega pripomočka. Prav tako lahko kupec vidi ime blagovne znamke in modela. Znotraj škatle je pametni telefon "Lenovo P70". Na voljo je komplet, ki ga sestavljajo kabel USB, omrežna kartica in slušalke. Skupaj s telefonom proizvajalec pakira vso potrebno dokumentacijo. Uporabnik bo videl priročnik, garancijski list in seznam storitev v Rusiji.

Mnogi lastniki so bili razočarani zaradi pomanjkanja pokrova v kompletu. Glede na debelino hrbtne plošče je uporaba pri uporabi pripomočka izjemno potrebna. Konec koncev, če kupite kovček na LenovoP70 ", potem ga lahko zaščitite pred mehanskimi poškodbami, ki močno uničijo videz.

Oblikovanje

Videz pametnega telefona je precej eleganten. Razvijalci so uporabili kombinacijo ravnih linij z zaobljenimi robovi. Če menite, da je oblikovanje v celoti, potem mnogi uporabniki trdijo, da izgleda elegantno in trdno ob istem času. Za izdelavo primera razvijalci so izbrali kakovostno plastiko. Vendar se je pokrovček iz nekega razloga izkazal za preveč tanek. Mnogi uporabniki so opazili, da je krhka. Prav tako je mogoče pripisati gradu slabosti. Namestitev pokrova v utore je zelo težka. Telefon "Lenovo P70" ni priporočljivo nositi v žepu skupaj s ključi, saj je celotna hrbtna plošča prekrita z majhnimi praskami.

Velikosti pripomočkov lahko imenujemo tudi na splošno. Teža naprave je skoraj 150 kilogramov Dimenzije: 142x718x89 mm. Pogovarjajte se po telefonu, brskajte po internetu in delajte druge stvari udobno tudi z eno roko. Pametni telefon ne zdrsne, zato se ne bojte nenamernega padca. Proizvajalec Lenovo P70 (preberite spodnje preglede) je izbral baterijo, ki je ni mogoče odstraniti. Ta trenutek je za kupce malce zaskrbljujoč, saj včasih obstajajo takšne situacije, kot je popolna zamrznitev naprave, pri kateri je ena odrešitev le način za pridobivanje baterije. Na sprednji plošči je nastavljenih več kot 70% zaslona. V zgornjem delu je "okno" sprednje kamere, zvočnik in senzor. Nadzorna plošča temelji na standardni shemi. Nahaja se na spodnjem delu telefona.Dotaknite se tipk. Konektorji in mehanski gumbi so nameščeni na stranskih površinah. Od zadaj bo uporabnik videl le enosmerno bliskavico, zadnje leče kamere in logotip podjetja, natisnjene z velikimi tiskanimi črkami.
Na žalost proizvajalec ni zagotovil široke palete barvnih shem. Domačemu kupcu je na voljo samo temno modra različica. Toda za kitajski trg se razvijajo pripomočki z belim in rjavim telesom.

"Lenovo P70": značilnosti prikaza

Za priklic zaslona je pomanjkljivost, vendar pa tudi nima pomembnih prednosti. Z diagonalo 5 palcev je ločljivost 1280x720 slikovnih pik. Trenutno so takšni kazalniki minimalni. Za kakovost slike kupca ne bi smeli skrbeti. Vidni koti so dovolj široki, svetlost in kontrast v normalnem območju. Vse to zagotavljajo značilnosti matrice IPS. Ta tehnologija velja za eno najboljših v tem trenutku. Barve so nasičene in realistične. S to napravo na ulici v vsakem vremenu ne bo posebnih težav. Edina pomanjkljivost je samodejni nadzor svetlosti. To ni dobro urejeno. Zato je priporočljivo, da ga uporabniki onemogočijo in uporabljajo ročni način. Razvijalci so poskrbeli za zaščito zaslona. Da bi jo zaščitili pred praskami in drugimi poškodbami, je bilo na Gorilla Glass 3

nameščeno posebno steklo. Vse delo temelji na 64-bitni arhitekturi. Procesor ima 8jedra, ki delujejo na frekvenci 17 GHz. Vrsta čipov - MTK. Nekateri napredni uporabniki verjamejo, da bi lahko za takšen telefon uporabili močnejše čipe. Na primer, SnapDragon. Pospešena obdelava grafičnih podatkov je zagotovljena na račun procesorja Mali-T760.


Obseg pomnilnika je 100% prepričljiv kupcev, da ima model "Lenovo P70" visoke značilnosti. Zaradi tega se produktivnost bistveno poveča. Njegov obseg je velik kot dva gigabajta. To zagotavlja visoke hitrosti obdelave podatkov. Za namestitev programske opreme lahko uporabite vgrajeno pomnilniško napravo in izmenljivi pogon.

Kamera

Dovoljenje glavne kamere je zadovoljilo lastnike Lena P70 ». Nastavitev parametrov po meri ne traja veliko časa. Kazalniki matrike so v celoti skladni s trenutnimi značilnostmi. Utripa bliskavica. Fotoaparat se osredotoča jasno in hitro. Na fotografiji ni fotografij. Videoposnetek je mogoče posneti v polnem HD formatu.
Sprednja kamera tudi ne bo razočarala kupcev. Njegova resolucija je 5 MP. Brez bliskavice, vendar so slike dobre kakovosti. Praviloma je namenjen ne le video komunikaciji, temveč tudi sefi. Meni ima veliko število filtrov, kar lahko bistveno izboljša kakovost slike.

Komunikacije

Ta model pametnega telefona deluje z omrežji druge in tretje generacije. Poleg tega so razvijalci dali priložnost za povezavo s 4G. Uporabnikov s takšno vsebino ni več mogoče presenetiti, vendar večina proizvajalcev varčujepodporo za to vrsto povezave s cenejšimi napravami. Za prenos podatkov sta na voljo Wi-Fi in Bluetooth. Naprava ima tudi GPS navigacijo.

Baterija

Najmočnejša stran pametnega telefona "Lenovo P70" je baterija. Njena zmogljivost znaša 4000 mAh. Glede na značilnosti proizvajalca, pripomoček deluje v stanju pripravljenosti več kot mesec dni. Takšni rezultati se štejejo za fantastične. Po testiranju lahko trdimo, da se bo naprava s povprečno obremenitvijo izpraznila šele po 2 dneh. V tem primeru lahko uporabnik preživi čas na internetu, se poveže z omrežjem prek Wi-Fi, sprejme klice, pošlje sporočila. Z aktivnim pogovorom je življenjska doba baterije dovolj za 46 ur. Edina stvar, ki jo morate plačati kupcu je, da gledate video in igre porabijo največ energije. V izrednih razmerah lahko uporabite varčevalni način. Med aktiviranjem se pojavi zaustavitev praznih procesov, zmanjšanje svetlosti zaslona.

Operacijski sistem

Lenovo P70 deluje na podlagi stare različice Androida 4.4. Razvijalci so uporabili lastno lupino, nameščeno na vrhu sistema. Prejšnje modele že pozna. Pripomoček se prodaja z veliko predhodno nameščene programske opreme. Mnogi od njih so zelo koristni, vendar ne vsi. Po mnenju uporabnikov večina aplikacij preprosto zavzame dragocene gigabajte pomnilnika. Ni komentarjev operacijskega sistema. Vse deluje stabilno, hitro, brez boja. Vendar pa je treba opozoriti, da način dajanja ikon aplikacij ni zelo primeren.Napredne uporabnike vabimo, da nadgradijo na Android 5.0. To lahko storite samostojno in v servisnem centru.

Lenovo P70: pregledi prednosti pripomočka

Po proučitvi velikega števila pregledov je treba opozoriti, da jih je približno 90% pozitivnih. Uporabniki še posebej opozarjajo na lepo in elegantno obliko, ki vam od daleč omogoča, da pripomoček enačite z vrhunskimi napravami. Edina slabost, ki jo je treba omeniti, je, da so razvijalci popolnoma odpravili kovinske elemente primera. Strojna oprema si zasluži le pozitivne ocene. Zmogljivost je tako visoka, da pametni telefon zlahka obvladuje vse sodobne naloge, kar vam omogoča, da hitro odprete tudi najbolj zahtevne aplikacije. Ločljivost kamer je postala za kupce prijeten bonus. S tem modelom Lenovo se ne morete bati, da bo nekaj nepozabnega dogodka minilo. In kar je najpomembneje, uporabniki pravijo, da je baterija. Za to napravo so njegove lastnosti - tudi neprimerljive. Lastniki pametnih telefonov katere koli svetovne blagovne znamke sanjajo o takšni dolžini avtonomnega dela.

Negativni odzivi

Negativni vidiki vključujejo krhkost hrbtnega pokrova. O tem poročajo vsi brez izjeme. Če nimate časa za nakup primera na Lenovo P70, bo pripomoček vse v nič in praske. Nekateri uporabniki so opozorili tudi na zastarelo različico operacijskega sistema. Zdaj obstaja priložnost za nadgradnjo, tako da ni resne negativne strani.

Zaključek

Če povzamemo, to je mogočeReči, da je Lenovo P70 odličen pametni telefon z zelo zmogljivo baterijo. Vse lastnosti ustrezajo sodobnim zahtevam. Privlačen dizajn, velik zaslon in visoka zmogljivost so močno razširili ciljno občinstvo.

Sorodne publikacije