Razer Game Booster. Pregledovanje in pregled programa

Če uporabnik ni igralni računalnik, bodo igrače zelo slabe. Ywards se trudijo, da bi dvignili svojo računalniško zmogljivost s programsko opremo. Vendar to ni vedno tako. Obstaja več pripomočkov, ki (v skladu z izjavami razvijalcev) lahko silijo računalnik in operacijski sistem hitreje. En tak program se imenuje Razer Game Booster. Mnenja o tem so dvoumna. Ali bo lahko pospešil stari računalnik? Poskusimo ugotoviti.

Kaj je ta program?

Zato je Razer Game Booster program za Windows, ki mora teoretično povečati FPS (število sličic na sekundo) v igrah. Višji kot je FPS, manj napak in zavor. Načelo dela pri Razerju je preprosto: pripomoček preprosto onemogoči nepotrebne aplikacije, odstrani komponente v samodejnem nalaganju in onemogoči neuporabljene storitve pred začetkom kakršne koli zahtevne igrače. Teoretično bi takšna dejanja zmanjšala obremenitev procesorja in RAM-a računalnika ter povečala FPS v igrah.


Program je tudi prenesen in nameščen, ker blagovna znamka Razer proizvaja dokaj visoko periferno napravo za igralce: miške, slušalke, tipkovnice itd. Seveda uporabniki verjamejo, da tako ugledna blagovna znamka uporabnikom ne bo uspela priti v zahtevano uporabnost. Toda bistvo je, da se je prej programski izdelek imenoval IObit Game Booster. In iz "Razer" tukaj je le lepa nalepka in čvrste barve. Torej je Razer Game Booster 4245.0 sposoben pregledati malo kasneje, znatno povečanje FPS v igrah? Poskusimo ugotoviti.

Zmoženpomoč Razer Game Booster?

Zaradi tega je pripomoček "način igre" preprosto onemogočanje vseh, ki delajo v ozadju programov in neuporabljenih storitev. Teoretično bi to povečalo hitrost sličic. Tudi če onemogočite vse neuporabljene komponente ročno. Toda, ko uporabljate Game Booster, vse ni tako rožnato. Testi so pokazali, da se FPS bodisi ne povečuje niti ne zmanjšuje. Dejstvo je, da Razer Game Booster (program za igre na "Winds 7") seveda onemogoči neuporabljene storitve in zaključi procese v ozadju, vendar porabi ogromno RAM-a. Zato ni nikakršne rasti (na močnih računalnikih) ali pa se zmanjšuje produktivnost (na starejših osebnih računalnikih). Kaj pravijo uporabniki o tej aplikaciji? Razmislite o pričevanju tistih, ki so že poskusili.


Pozitivne povratne informacije

Poglejmo si povratne informacije tistih, ki so uspeli uporabiti program. To je potrebno za razumevanje, ali je to orodje vredno Razer Game Booster. Pozitivne povratne informacije pustijo le tisti, ki nimajo pojma, kako ročno izklopiti storitve in programe za ozadje. Vendar pa niso opazili znatnega povečanja FPS. Največji dobiček je bil 2-3 sličice na sekundo. Program je požrl ton RAM-a. Toda uporabnikom je bilo všeč, saj vam ni treba ničesar storiti sami. Program je bil pohvaljen v smislu vmesnika. Resnično navdušuje, saj je izdelan v barvah podjetja "Razer": zelena in črna. Prav tako so uporabniki zadovoljni z ruskim jezikom v vmesniku. V smislu oblikovanja inIntuitivni vmesnik v pripomočku je v redu. Če je ustrezno delala, preidimo na negativne komentarje.

Negativni odzivi

Vendar pa so številni in negativni komentarji naslovljeni na Razer Game Booster. Takšne ocene se ne zdijo zaman. To pomeni, da je s programom nekaj narobe. Na kaj se ljudje pritožujejo? Predvsem dejstvo, da je "Razer" popolnoma neuporaben pripomoček, ki nalaga samo računalnik. Kot argumente ljudje dokazujejo FPS meritve pred in po uporabi pospeševalnika igre. Praviloma se število sličic na sekundo ne razlikuje od "zaloge" ali je manj kot standard. Tudi mnogi so opazili, da je po namestitvi pripomočka iz "Razer" povečana obremenitev procesorja in RAM-a. In tako, da se je celo operacijski sistem začel upočasniti. Na splošno imajo uporabniki veliko vprašanj za Razer Game Booster. Toda najpomembnejši se sliši kot pričakovano. Kako bi lahko podjetje s svetovnim ugledom in ugledom izdalo tako nepotreben in celo nevaren izdelek? Odgovor je preprost: izdala ga je IObit. Razer je prav tako kupil pravice za izdelek, saj je menil, da je obetaven. To je celotna uganka. Možno je tudi, da je znani proizvajalec dodatkov za igralce preprosto plačal podjetju IObit za oglaševanje. Zato v taki dvomljivi uporabi uporabljamo trdne barve pripomočka "Razer" in njegov logotip. V vsakem primeru uporabniki niso lažje od takšnih pojasnil.

Sklep

Tako je bilo zgoraj navedeno koristnost Razer Game Booster. Povratne informacije od uporabnikov, ki jih že imajoposkušali niso biti imenovani dobronamerni. Velika večina uporabnikov meni, da je koristnost brezupna in celo nevarna. Ne samo, da v igrah ne poveča števila sličic na sekundo, ampak ga lahko tudi zmanjša. Prav tako obremeni procesor in RAM tudi v stanju mirovanja. Na splošno uporaba te programske opreme ni priporočljiva. Ne bo imela koristi od tega. Samo škoda Program je očitno iz kategorije "ponaredek".

Sorodne publikacije