Format Micro SD ni formatiran - kaj storiti? Razlogi in načini reševanja problema

Če mikro SD ni formatiran, kaj storiti? Zdaj pa povejmo. Računalniki, telefoni, kamere so trdno vključeni v naše vsakdanje življenje. In ne mislimo, kako to storiti brez te tehnike. Za te naprave so razvili posebne flash pogone - micro-SD. Imajo precej veliko informacij. Vsak bliskovni pogon ima svojo prostornino in hitrost prenosa datotek. Te številke so neposredno odvisne od cene.

MicroSD. Kaj je ta naprava? Funkcije

Pomnilniške kartice Micro SD so majhne. Njihova teža doseže približno 1 gram. Lahko shranijo več kot 32 gigabajtov pomnilnika (največ 128 GB). Hkrati zagotavlja visoko hitrost dela. Ta naprava je zelo priljubljena in jo lahko kupite v kateri koli trgovini.
Micro SD kartice se običajno uporabljajo na telefonu. Vse informacije zanesljivo shranjujejo. Za osebni računalnik se uporabljajo bliskovni pogoni, za mobilne naprave pa so isti micro-SD. Zahtevajo jih zaradi nizke cene in se zato zlahka prenesejo na druge naprave. Vendar pa obstajajo tudi njihove pomanjkljivosti. Vključujejo tudi problem oblikovanja. Morate vedeti, kako pravilno ravnati s to napravo, tako da ne uspe.


Če mikro SD ni formatiran, kaj storiti? Nato morate poiskati težavo, lahko pride do okvar nekaterih naprav. Možno ga je odpeljati v servisni center za popravilo ali pa ga preprosto zavreči.

SNDFormatter

Obstaja program,ki bo pomagala, če je mikro-SD določen, vendar ni formatiran. Imenuje se SNDFormatter. To je popolnoma brezplačno. Lahko ga enostavno prenesete na internet.
Sledite tem navodilom: na kartici Drive morate izbrati našo micro SD kartico. Nato izberite Zbriši. Ko kliknete Oblika. Program bi moral delovati. Tako lahko s pomočjo preprostih dejanj sami rešite ta problem.

R. Saver application

V nekaterih primerih je mogoče poskusiti, da se kartica, ki ni izvedljiva, obnovi z dotikom njenega datotečnega sistema. Seveda lahko najdete veliko programov. Najmočnejša aplikacija je R. Saver. Vse je zelo preprosto: najprej morate najti napravo, nato pa kliknite na samo en gumb in postopek obnovitve bo šel. Potem bo program vse naredil sam, brez pomoči.

Slaba stran je, da lahko traja več ur. Ko se ta postopek konča, se formatiranje izvede brez težav. To je najmočnejši in najzanesljivejši program. Če nič ne pomaga, potem izkušeni tehniki opravijo ponovno utripanje naprave.

Pravila

Ugotovili smo, zakaj mikro-SD ni formatiran, kaj storiti s to napravo.
Da bi se izognili težavam s pomnilniško kartico, morate upoštevati naslednja pravila:
 • Če želite odstraniti pomnilniško kartico micro-SD, morate uporabiti varno izklop.
 • Ko poteka postopek snemanja, naprave ni treba stiskati. Lahko izbriše vse informacije in jih poškoduje.
 • Vsak lastnik bliskovnega pogona mora upoštevati ta dva pravila.

  V telefonu

  Če vaš telefon ne oblikuje micro-SD, kaj storiti? Najprej ga morate dokončati v nastavitvah pripomočkov, nato izklopiti napravo in dobiti pogon. Nato morate obrisati s suho krpo in izbrisati režo na telefonu. Treba je razmisliti, da morate pred oblikovanjem najprej izpolniti nastavitve pripomočka. Če pride do napake, uporabite drug bliskovni pogon. Če je po vseh teh korakih težava še vedno prisotna, razmislite o okvarah telefona.

  Reboot

  Zakaj računalnik ali telefon ne vidita micro SD kartice? To je zelo priljubljeno vprašanje. Mnogi se pritožujejo nad temi karticami in jih štejejo za škodljive naprave. Pogosto se zgodi, da jih računalnik ne vidi ali sploh ne prepozna. V takšnih primerih nekateri uporabniki začnejo paniko. Navsezadnje se spomnijo, da imajo vse videe in fotografije, ki jih je treba obnoviti. Zakaj pomnilniška kartica micro-SD ni formatirana? Včasih pride do rahle odpovedi datotečnega sistema. Reboot lahko pomaga rešiti ta problem. To je ena najpreprostejših možnosti. In če po tem kartica ni berljiva, je potrebno uporabiti eno od tipk. Pomembna točka je obnovitev podatkov. Moraš jih shraniti na drug dober medij.

  Pomanjkanje gonilnikov

  Zakaj mikro-SD ni formatiran, datoteke se ne izbrišejo? Če podatkov na bliskovnem pogonu ne potrebujete ali ste ga prenesli na nosilca, se lahko preprosto strinjate z oblikovanjem. Drug razlog je pomanjkanjevoznikov Bliskovni pogon ni prikazan, ker gonilnik ni nameščen. Če želite pojasniti težavo, pojdite v razdelek "Upravitelj naprav" in če je vprašaj prižgan, bo to označilo odsotnost voznika.

  Torej morate vzeti pogon, ki je šel skupaj z računalnikom. Ima gonilnike za vso opremo. Nato morate s prosojnico samodejno posodobiti gonilnike v sistemu. Nato poskusite posodobiti gonilnik v upravitelju naprav: pritisnite poseben gumb za nadgradnjo konfiguracije strojne opreme. Vsi ti ukrepi morajo učinkovito rešiti problem. V primeru nezmožnosti se obrnite na servisni center. Lahko vam povedo, kaj storiti v tej situaciji in popolnoma rešite vašo težavo.

  Drugi vzroki problema

  Micro SD je določen, vendar ni oblikovan - zaradi teh razlogov seveda veliko. Najprej morate odpraviti težavo z operacijskim sistemom Windows.
  Najpogostejša napaka je, da sama kartica vključuje zaščito pred pisanjem. Če želite odstraniti to prepoved, morate premakniti mehansko stikalo. Virusi v napravi lahko vplivajo na pravilnost vašega zemljevida. Najbolje je, da jih poiščete, če pride do okvare. V primeru zaznavanja je potrebno antivirus skrbno namestiti, da se odstranijo nepotrebne datoteke. To je vredno pozoren na nakup trenutek voziti se. So različni. Upoštevati mora njihove individualne značilnosti. Konec koncev, redni bliskovni pogon ali mikro SD z velikim pomnilnikom ni vedno prava izbira inmorda ni primerna.
  Danes lahko z lahkoto naletite na ponaredek. To se prodaja tudi v obliki izvirnih kartic, in ni tako enostavno razlikovati kakovostni model od poceni kopije. Napadalci so se naučili skrbno ponarediti pakete. Zato kupec ne more razlikovati pravega proizvoda od zakonske zveze. To preverite s posebnimi orodji. Originalna pomnilniška kartica bo trajala dolgo in bo uživala v njeni hitrosti in zmogljivosti.
  Torej smo ugotovili, da je pomnilniška kartica majhna plošča z vgrajenim pomnilniškim modulom. Informacije so shranjene na njem, tudi če so izločene iz naprave. Te informacije je mogoče večkrat izbrisati in predelati, saj je življenjska doba kartice stara več deset let. Pravilna uporaba ne zahteva formatiranja kartice. Micro SD se od SD razlikuje po svoji majhnosti in seveda po ceni. Edina slaba stran je v tem, da jo je mogoče enostavno izgubiti. Je udoben za uporabo. Primerna za vse priključke na kateri koli napravi.
  Pri nakupu kartice SD glavno vlogo ima pomnilnik, ne hitrost. Koristi velikega spomina so očitne na obrazu. Toda hitrost se nekako ne izsledi, zlasti na pametnem telefonu. Za fotografijo raje uporabite več kartic, da zmanjšate tveganje izgube informacij. Veliko je vprašanih isto vprašanje: kako pobrati bliskovni pogon? Ne smemo pozabiti, da nove vrste kartic včasih ne ustrezajo stari opremi.
  Zato se morate pri nakupu seznaniti z dokumentacijo v telefonu.
  Če ne shranite na zemljevidu in kupite kakovostno in izvirno, lahko uživate v odličnih fotografijah in videoposnetkih in ne skrbite za spomin vaše naprave.

  Majhen sklep

  Ko ste pozorno preučili vse vrste zemljevidov in možne napake pri njihovem delu, lahko v mirno dušo obiščete trgovino in izberete tisto, ki vam ustreza. Zaželeno je, da pazljivo preučite ponaredek, tako da preučite njegove osnovne parametre.

  Sorodne publikacije