Pametni telefon Honor 5X Gold: pregledi, pregledi, specifikacije

Strokovnjaki, ki delajo na področju mobilne tehnologije, že dolgo priznavajo dejstvo, da takšni mods zakonodajalci, in kar je najpomembnejše - cene, postanejo prodajalci iz nebesnega cesarstva. Kitajci so tisti, ki ustvarjajo zanimive in res lepe pripomočke z več kot demokratičnimi cenovnimi oznakami. Pravzaprav so določili tudi standarde za sektor srednjega cenovnega razreda. Skoraj vse znane blagovne znamke iz "višje lige" so si prizadevale za inovativnost in ni potrebno govoriti o lokalni modi. Novi pametni telefon Huawei Honor 5X Gold (KIW L21) je rezultat intenzivne konkurence med svojimi. Lenovo, Xiaomi, Meizu in druge blagovne znamke hitro pridobivajo proračunski segment, saj potrošnikom ponujajo lep pripomoček z množico funkcij in zelo dobrim naborom čipov.


Zaradi tako intenzivnega boja je Huawei Honor 5X Gold (KIW L21) izhajal iz kvalitativne komponente, primerljive s srednjimi cenami in celo z najvišjimi segmenti. In to je zaradi nizkih stroškov. V trgovinah, osnovni model KIW L21 lahko kupite za manj kot 7000 UAH, in če dobite pod delnice (precej pogosta), potem bo naprava strošek ne več kot 8 tisoč. Torej, kaj razstaviti tukaj je s čim. Torej vam predstavljamo vaš pregled pametnega telefona - Honor 5X Gold. Poglejmo si glavne značilnosti pripomočka, njegove prednosti in slabosti ter primernost nakupa. Upoštevali bomo povratne informacije uporabnikov in mnenja strokovnjakov v tej panogi.

Paket

Dawis je na voljo v škatli z močno kartonasto modro barvo. Ni lepih deklet ali privlačnihNa paketu ni avtomobilov, niti ime modela ni določeno - samo znamka in serija "Gonor". Na hrbtni strani je tudi prazno: brez specifikacij, ikon in drugih identifikatorjev. Vse, kar boste videli, je oznaka proizvajalca z naslovom.


Oblikovanje škatel je rahlo razredčilo nalepke in nalepke razdelilcev, v preostalem pa imamo običajno monotono "opeko". Težko je držati notranjosti, ker gadget, skupaj z dodatki, so pravilno preselili na svojih mestih in se ne trudim drug z drugim. Vsebina paketa:
 • Čast 5X zlata KIW L21;
 • USB kabel za polnjenje in sinhronizacijo z osebnim računalnikom;
 • omrežni polnilec;
 • sponka za papir za ekstrahiranje sim kartic;
 • navodila za uporabo;
 • garancijske obveznosti.
 • Paket je zanemarljiv, vendar ni treba čakati več kot proračunski segment. Sodeč po povratnih informacijah o pametnem telefonu Huawei Honor 5X Gold, lastniki sploh niso nerodni tako skromnosti. Vsak dodaten pripomoček doda vrednost napravi, za domačega potrošnika pa je to eden najbolj kritičnih trenutkov. Še bolj pa prosim vsakogar z barvo kritja ali dolžino pisala je nemogoče, in podobne stvari lahko kupite ločeno za vaš okus in barvo, in veliko cenejši, kot če bi bili vključeni.

  Videz

  Na splošno je v Rusiji model prišel v treh barvnih različicah: temno sivi, srebrni in zlati. O slednjem se bo samo razpravljalo. V zasnovi pametnega telefona Honor 5X Gold takoj prepoznajo blagovno znamko Huawei, ki spretno združuje preprostost in izvirnost.
  Zadnji del pripomočka je v celoti sestavljen iz kovine, z izjemo zgornjega in spodnjega vložka iz plastike. V zadnjih letih, mirno signale iz anten, tako aluminij ali druge plemenite zlitine ni potrebno tam. Sodeč po pregledih telefona Huawei Honor 5X Gold, so ga lastniki postavili v skladu s serijo Samsung Galaxy vintage. Obstaja podobna rešitev in praktično enaki materiali. Običajno na A-segment "Gonor" ne doseže, je več plastike, ampak za vizualne občutke gadget izgleda precej dražje, kot je v resnici.

  Zbirka

  Vse trditve o kakovosti zbiranja uporabnikov v njihovih pregledih na pametnem telefonu Honor 5X Gold ne zapustijo. Zasnova je bila presenetljivo zanesljiva in kakovostno sestavljena. Samo smešno je začeti iz nič, in v pladnjih za sedem- in SD-kartic, nič za praske. Funkcijske tipke sedijo na svojih mestih kot vložki in ne prekinejo, kot pri večini proračunskih pripomočkov. Torej je pregovor tukaj samo s proizvajalcem.

  Dimenzije

  V svoji velikosti je to tipična 55-palčna naprava z vsemi njenimi puščanji. Telo je malo razširjeno za navadne roke, vendar pa ga kompenzira lahkotnost in "živina" pripomočka. Sodeč po ocenah na Honor 5X Gold, pametni telefon pade na dlan in ni neprijeten, če ga uporabljate, še posebej, če ste prej delali s podobno obliko. Če primerjamo s konkurenti, lahko rečemo, da je naš respondent po velikosti podoben iPhone 6S, seriji LG G4, Galaxy A7 in Redmi Note 3 podjetja Xiaomi. Kot takšno udobje tukajodvisno od navade kot od same naprave.

  Vmesniki

  V smislu vmesnikov Huawei Honor 5X Gold je to tipičen androidni pametni telefon. Tukaj imamo tipke strojne opreme po meri in gumbe na dotik, ki se nahajajo nad zaslonom. Mehanske kontrole so nameščene na desni strani: gumb za vklop in nekoliko višji - krmilnik za glasnost.
  Na levi strani je par slotov za sim kartice: ena za nano, druga za mikro. Vmesnik za zunanje SD-kartice je ločen prostor. Uporabniki v svojih ocenah na Huawei Honor 5X Gold so se večkrat zahvalili proizvajalcu za takšno rešitev. Podobni modeli so praviloma opremljeni z vmesnikom "vse v enem", ki ga je treba vedno znova povleči, če ga morate zamenjati. Na dnu Honor 5X Gold je mikro USB vmesnik, ki je namenjen polnjenju naprave in sinhronizaciji z osebnim računalnikom. Obstaja tudi glavni mikrofon in zvočnik. Na zgornji strani lahko vidite običajne 35 mm minijk in dvojni mikrofon. Zgornji sprednji del plošče je zaseden s sprednjo kamero in senzorji približevanja svetlobi. Funkcijske tipke na dotik nad zaslonom lahko prilagodite: zamenjajte jih na mestih ali dodajte na primer ploščo s sporočili. Uporabniki so večkrat bili označeni za takšno rešitev v svojih ocenah na Honor 5X Gold.
  Daktiloskopski senzor se nahaja na običajnem mestu za veliko ljudi - tik pod zadnjo kamero in bliskavico. O tem ni kritičnih pritožb: deluje tako, kot bi moralo biti -definira prste dobro in natančno. Če začnete delati s telefonom prek čitalnika prstnih odtisov, takoj pridete do glavnega namizja, če se izognete zaklenjenemu zaslonu.

  Čast 5X zlata

  Značilnosti matrice v pametnem telefonu so očitno nad ravnjo proračuna: 55-palčni IPS-moduli, postavitev - 1920 x 1080 slikovnih pik in gostota točk v 403 ppi. Sprednji del je zaščiten z zelo dobrim steklom, ki ima sicer odličen oleofobni premaz.
  Vidni koti Honor 5X Gold so povsem sprejemljivi za matrico IPS, in tudi z močno spremembo stopinj se slika ne združi v eno barvo in se ne izkrivlja, kar se vidi na vseh ravneh. Tako lahko na pametnem telefonu varno pretresete fotografije ali si ogledate videoposnetke z enim ali dvema prijateljoma. Glede na povsem tehnične parametre, je tudi vse dobro: svetlost z dobro zalogo in povsem sprejemljivimi kontrastnimi razponi. Nekateri uporabniki v svojih ocenah Honor 5X Gold se pritožujejo zaradi pomanjkanja sočnih slik, vendar je to večinoma nepomembno, saj so za proračunski pripomoček značilnosti matrike več kot dobre. Torej na splošno in na splošno, zaslon v napravi se je zatekel k slavi.

  Kamere

  Pametni pametni telefon Honor 5X je prejel glavno zadnjo kamero z 13-megapixelno matrico in f /2.0 zaslonko, kot tudi samodejno ostrenje in pet objektivov. Prisotnost LED utripa vam omogoča tiho prevzemanje dveh tonov v temnih prostorih. Matrika prednje kamere je seveda skromnejša, vendar še vedno boljša od večine proračunskih modelov.- 5 MP in f /2.4.
  Vmesnik za nadzor kamer v Čast 5X Gold se lahko imenuje običajen. Takšne rešitve ni mogoče videti le v preteklih serijah Huawei, ampak tudi v drugih blagovnih znamkah iz srednjega kraljestva. S skrbnim premislekom se priznava "jabolčna" pot, toda plagiatorstvo s kitajske strani ni nujno presenečeno. Poleg tega so pregledi Honor 5X Gold preko vmesnika fotoaparata povsem pozitivni, saj so le odlepili najboljše, pri čemer so iphone ostali kritični. Tukaj ni popolnega ročnega načina, vendar se zdi, da ni potreben. Popolnoma je povpraševanje po matricah pod 20 in več megapiksli, in v tem primeru je praktično neuporabna. Še posebej zato, ker avtomatizacija deluje tako, kot bi morala in se ne upočasni ob vsaki priložnosti. Kar zadeva kakovost fotografij, je odvisno od okolja. Na svetel sončen dan se slika na izhodu izkaže za zelo vredno. Enako velja za snemanje v prostorih. Ponoči se pojavijo težave: zvoki, artefakti, zmanjšane podrobnosti in druge težave. Ampak spet, za svojo cenovno kategorijo, pametni telefon zacne zelo dobro, in vcasih celo bolje kot vrhunske naprave HTC ali Sony. To dejstvo potrjujejo tudi številni pregledi v zvezi s tem 5X Gold. Nič slabega za povedati o videu ni mogoče. Fotoaparat snema videoposnetke visoke ločljivosti (Full HD) pri 30 sličicah na sekundo. Kakovost serije je zmerna in se ne razlikuje veliko od splošne mase drugih državnih uslužbencev. Sprednja kamera ima precej skromne lastnosti, vendar jih popolnoma razkrije.Če so frontalne matrike dobre polovice proračunskih modelov primerne le za izdelavo avatarjev, potem imamo dobro orodje za komuniciranje z video glasniki in "offset" srednjimi rokami.

  Performance

  Devays je prvič prejel Qualcommov quad-core Snapdragon chipset serije 615 (KIW L21), po vseh predstavitvah in prodajnih startupih, približno šest mesecev kasneje, spremenjeno različico s 616 čipom na osmih jedrih in 3 SI DELOVANJE pomnilnika. Sprememba, ki se imenuje, se ni navadila, zato jo z redko izjemo najdemo pri uradnih distributerjih blagovne znamke. Ja, pripomoček je opazno dodan v smislu hitrosti in učinkovitosti kot celote, vendar je izginil iz segmenta proračuna in ta domači potrošnik seveda ni cenil. Grafični del pametnega telefona je ležal na ramenih dobro predstavljenega pospeševalnika serije AdReno 405. 2 GB RAM-a in 16 GB notranjega je dovolj za vsakodnevne potrebe, kot tudi zagon ne posebej zahtevnih aplikacij. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, ni pritožb glede hitrosti vmesnika: vse mize gredo gladko, ikone se odzivajo in kontrole so zelo odzivne. Prav tako ni težav z večpredstavnostnim delom: video se prikaže brez zamud in predvaja skladbe neposredno iz predpomnilnika. Težave se začnejo z začetkom resnih in težkih iger. Naj bo majhna, vendar še vedno polovica sodobnih aplikacij ni zelo gladka. Zato morate grafične nastavitve ponastaviti na povprečje in celo na nizke vrednosti. Ampak, če niste ljubitelj strelcev in brodylokaz dinamičnimi poligoni, in amaterski nosil kroglice ali kocke na krovu, potem s temi težavami ni - vse deluje kot bi moralo, brez volan in zavore.

  Komunikacije

  Devays se popolnoma spopadajo z običajnimi omrežji GSM, HSDPA in LTE. Nekateri problemi s posameznimi mobilnimi operaterji v svojih pregledih ne omenjajo. Če se pojavijo težave, potem le zaradi slabe kakovosti komunikacije in ne iz samega telefona. Pripomoček v celoti podpira brezžične protokole Blutoet najnovejše različice (4.1) in dobro vzdržuje Wi-Fi na običajnih 80211 b /g /n točkah. Obstaja tudi sposobnost za delo s standardi DLNA in "Direct". Za navigacijo je na voljo GPS-modul s podporo GLONASS in Beidou. Pametni telefon najde satelite v nekaj sekundah, zato ni nobenih pritožb.

  Platforma

  Devis deluje pod operacijskim sistemom Android različice 5.1. Kot delovna lupina se uporablja različica 3.1 programske opreme Emocije UI. Najnovejšo različico vizualne in funkcionalne analogne MIUI in Flyme je mogoče slediti. Ampak, če kopljemo globoko, potem se vse vrne na staro in dobro platformo iOS.
  Številne vnaprej določene teme so na voljo uporabniku, če pa niso dovolj, lahko najdete bolj eksotične spremembe na uradnih virih razvijalca lupine. Opisovanje vseh razpoložljivih funkcij nima smisla, ker je ogromno in lastniku ponuja veliko nastavitev in prednastavitev "zase". Tako lahko brezno v oddelku za registracijo ves dan. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov sem bil še posebej zadovoljenskromen nabor predhodno izdelanih in šivanih aplikacij. Zato vam ni treba porabiti cele ure, da odstranite ali celo prisilno izrežete programe, ki so vam popolnoma nepotrebni, saj so bili na istem "Galaxyju" ali NTS.

  Delo s sedmimi karticami

  Pripomoček ima en radijski modul in dve pladnji pod obliko kartice SIM - nano in mikro. V meniju lahko izberete eno od kart za "privzeto" operacijo, ki se bo imenovala klici in SMS, in drugo, ki bo dodeljena mobilnemu internetu. Da ne bi bili zmedeni, lahko poljubno preimenujete sedem in jim dodelite ustrezen status in pooblastilo. Če obstaja taka potreba, to je v meniju, menijska točka o dejanjih akcije, kjer morate odstraniti ali odkljukati ustrezne odseke: vprašajte, katere kartice naj pokličete, pošljete SMS ali dovolite internetni promet.

  Samostojni čas delovanja

  Devays je prejel litij-ionsko akumulatorsko baterijo 3000 mAh, ki se ne da odstraniti. Skoraj vsi sektorji proračuna so opremljeni s takimi ali podobnimi elementi moči. Tukaj je vredno reči, da je samostojni čas daleč od moči pametnega telefona. Mešani način, ki traja približno eno uro pogovora, 10-20 besedilnih sporočil, poslušanje glasbe in radia za 3 ure, mobilni internet v družabnih omrežjih, deset fotografij in pol ure iger, je baterijo izpraznil za dan. Tudi po večerji začne pripomoček "spraševati" vtičnico. Glede na druge proračunske naprave tukaj ni nič izjemnega, in avtonomije kot v vseh - ni boljše in ne slabše od drugih. Če pametni telefon uporabljate večinoma kot telefon inČas trajanja baterije se znatno poveča, skoraj tri dni. Torej je vse odvisno od določenega scenarija, pa tudi od dejavnosti uporabnika. Ta možnost vpliva na skoraj vse: svetlost zaslona, ​​glasnost zvoka in celo kakovost pokritosti mobilnega omrežja, tako da je resnična ocena avtonomije datuma zelo težka.

  Tekmovalci

  Prvi, ki ga je treba omeniti, je Samsung Galaxy A7. Deways ima praktično enake specifikacije z našimi anketiranci in se razlikujejo le po zmogljivosti baterije (3000 proti 3300 mag v A7) in vrhunskem dizajnu. Zadnja točka za mnoge je sporna in daleč od strani "Samsunga". Galaxy je trikrat dražja, tako da je za večino domačih potrošnikov izbira precej očitna. Torej je material primera na Sashung Gadgetu boljši in vseprisotne kovinske hladne roke, vendar preplačajo za to in za blagovno znamko, ne morejo si ga vsi privoščiti.

  Meizu M2 Opomba

  "Meizu" s svojo Opombo M2 prav tako pride, oziroma, napreduje na petih "Čast". Model je že praktično zapustil trg, lahko ga najdemo "na rokah" ali v skladiščih distributerjev. Devays so podobni funkcijam "Honor", razen skenerja prstnih odtisov: preprosto ni na voljo v Meizu. Pri stroških sta oba modela v istem cenovnem segmentu in tudi pri spremembah ni večjih sprememb.

  Xiaomi Redmi Note 3

  Zadnji in najbolj glavni tekmovalec "Honor" - Redmi Note 3 iz "Xiaomi". Pripomoček je praktično natančna kopija 5X, vendar naIma zmogljivejši napajalnik - 4000 mAh v primerjavi s 3000 v modelu Huawei. To vključuje tudi bolj strogo in klasično oblikovanje Opomba 3: gadget izgleda zelo trdna in draga.
  Edina stvar, ki je v tem primeru razlikovala med Gonorjem, je razpoložljivost uradne garancije proizvajalca in vdelane programske opreme z blagovno znamko. Naprave "Xiaomi" tako, na žalost, ne more ponuditi. Cenovni razredi v obeh napravah so na isti ravni in tu ni bistvene razlike.

  Če povzamemo

  Za model ni nobenih zahtevkov kot telefona. Tu imamo vibracijsko opozorilo s povprečno močjo, razmeroma glasen zvočnik brez kakofonije na najvišji ravni, dobro držanje v celici in stabilne LTE protokole. Naročnik lahko dobro sliši, na koncu pa tudi ni težav. Pametni telefon lahko kupite na prodajnih mestih z blagovno znamko in v več kot polovici distributerjev srednje roke, da ne omenjamo spletnega nakupovanja kjerkoli in vseeno. Stroški osnovne opreme ne presega oznake 7000 UAH. Spremenjene in dopolnjene različice prodajalca so dražje, zato bo treba najti najbolj donosno ponudbo. Na splošno je podjetje "Huawei" prišel ven popolnoma uravnotežen pripomoček. V sektorju proračuna "Gonor" izgleda kot diamant in ne bi smel mimo njega. Seveda ima nekaj slabosti, toda ko jih primerjamo s celo vrsto težav s tekmeci, ne pazite na takšne malenkosti. Deve za vse 100% so vredne svojega denarja in z njimi dela več kot dovolj.

  Sorodne publikacije