Kako shraniti "diff" na računalnik in telefon

Grafična oblika animacije GIF je danes zelo pogosta na področju socialnih omrežij in skupnih informacijskih mest. Zaradi majhne teže takih datotek ne zasedajo veliko prostora na strežnikih, zato je njihova uporaba povsem upravičena. Pogosto so "hife" kratki animirani video posnetki z zabavnimi življenjskimi zgodbami, zabavo in kratkimi recepti za kuhanje jedi.

Neodvisno je, da je takšno datoteko mogoče ustvariti v skoraj vsakem grafičnem urejevalniku. Kaj pa, če hočete pustiti vaš najljubši video v spominu? Kako shraniti »diff«?

Prenos v računalnik

Vsi ne vedo, da se GIF-i lahko igrajo ne samo v svojem "domačem" formatu, ampak tudi v MP4. Tako lahko na svoj računalnik preprosto prenesete animacijo in si ob vsakem primernem času ogledate vaš najljubši posnetek. Za to je dovolj, da sledite zelo preprostemu navodilu, ki vam pove, kako shraniti "diff" v računalnik:


 • Aktivirajte predvajanje datotek v brskalniku, ki ga uporabljate.
 • Premaknite kazalec nad premično sliko in kliknite na PCM.
 • Izberite v oknu Shrani sliko kot.
 • Kopirajte datoteko v računalnik. Gifka bo shranjena v formatu GIF.
 • Če možnost Shrani sliko kot možnost ne deluje, morate izbrati "Shrani video" in določiti pot do mape v računalniku. V tem primeru se valj zavrti v formatu MP4. Po tem morate uporabiti enega od spletnih virov za ponovno formatiranje shranjenegavrnite v GIF. Za to, vsak online pretvornik, ki pretvarja video iz MP4 v "hyphy" bo ustrezal. Spletno mesto mora določiti samo pot do mape, v kateri je videoposnetek, in počakati, da se ustvari nov dokument, ki ga bo treba prenesti v računalnik.


  Naučili smo se, kako shraniti »diff« v računalnik, lahko pa ga prenesemo tudi v pametni telefon. To je zelo pomembno, saj ima večina sodobnih telefonov možnost ogleda datotek v tej obliki.

  Ohranjanje na iPhoneu

  V tem primeru bo moralo narediti malo več manipulacij. Preden shranite »diff« v iphone, morate prenesti aplikacijo za rolo kamero za iOS. Brez tega se bo video predvajal nepravilno (prikazal se bo samo prvi okvir datoteke) in ga ne bo mogoče videti. Priporočljivo je tudi, da prenesete GIF Viewer ali njegov analog. Poleg tega je "hyphy" je najlažji način za prenos preko brskalnika Safari.
  Da se prepričate, da je videoposnetek pravilno prikazan, morate narediti naslednje:
 • Zaženite brskalnik in v njem aktivirajte animacijo GIF.
 • Kliknite na sliko in izberite v oknu »Shrani sliko«. Po tem bo slika premaknjena v standardno galerijo iPhone.
 • Vključite aplikacijo za pravilno prikazovanje vseh okvirjev animacije.
 • Uživajte v pogledu.
 • Kako prenesti datoteko "VC" na pametni telefon

  Veliko uporabnikov socialnih omrežij zanima, kako ohraniti "diff" iz VK, saj je ta kraj najpogosteje srečan s takimi videi. Vendar, če oseba ni v njegovih rokahiPhone in kateri koli drug pametni telefon, potem v tem primeru standardni programi ne bodo pomagali. Zato ne morete niti porabiti časa za njih.
  Vendar pa obstaja ena metoda, ki bo pomagala rešiti "diff". Kako deluje:
 • Pojdite v brskalnik Safari in poiščite "Diff" v "VC".
 • Kliknite na sliko in izberite "Odpri v novem zavihku".
 • Počakajte na celoten prenos videa.
 • Ponovno kliknite na sliko in izberite "Shrani sliko".
 • Podobno lahko v pametnem telefonu shranjujete vse posnetke iz drugih priljubljenih družabnih omrežij. Če uporabljate brskalnik Google Chrome, bo »hifija« ostala, vendar se ne bo predvajala.

  Kako prenesti GIF iz mobilnih aplikacij

  Mnogi uporabniki kurirjev Viber in WatsApp so zaskrbljeni, kako ohraniti "diff" na telefonu, če so bili poslani v korespondenci. V tem primeru je vse veliko lažje. Dejstvo je, da v vseh aplikacijah za izmenjavo prostih sporočil obstaja funkcija, ki omogoča izvajanje različnih manipulacij s prejetimi datotekami.
  Če želite shraniti animacijo GIF iz korespondence, preprosto kliknite "Shrani" in datoteka se bo samodejno poslala na standardni album telefona. Po tem lahko pregledate in pošljete drugim uporabnikom. Če videoposnetek iz nekega razloga ne deluje, morate prenesti GifPlayer iz App Store. Če veste, kako shraniti »diff« v računalniku ali telefonu, lahko prenesete svoje najljubše videoposnetke in jih pošljete prijateljem s katerim koli selom ali programom.

  Sorodne publikacije