Sesalnik Philips FC 9174: opis, značilnosti, pregledi

Zahvaljujoč inovativnim tehnologijam so sodobni sesalci postali bolj nadgrajeni, hkrati pa niso izgubili svojega glavnega potrošniškega namena. Prej so bili kupci všeč tistim modelom, ki lahko čistijo prostor pred prahom. Philips FC 9174 velja za napredno napravo z visoko odpornostjo in nizko stopnjo hrupa. V našem članku bomo opisali značilnosti in preglede, ki vam bodo omogočili objektivno oceno domače naprave.

Kratek pregled

Philips FC 9174 je eden najmočnejših sesalnikov za tipično kemično čiščenje. Za ta model je značilna ergonomska oblika in lepe barvne rešitve. Trdno burgundsko telo izgleda lepo in izpolnjuje sodobne nastavitve. Z gumiranimi kolesi je ta model praktičen in udoben. Kot zbiralnik prahu se uporablja izmenjalna vrečka s precej velikim volumnom. Celoten sistem filtriranja je zelo dostopen in priročen.


Malo o proizvajalcu

Sesalnik Philips FC 9174 je vrhunski model na svetovnem trgu. Njegove značilnosti so posledica ugledne blagovne znamke, ki se je izkazala kot dober proizvajalec. Strokovnjaki razvijajo močne in elegantne modele z uporabo zanesljivih materialov. Modeli podjetja so znani po kakovostnih sklopih.

Komplet sesalnikov

Komplet šob vključuje naslednje enote: kombinirano ščetko za tla /preproge, turbo krtačo, razrezano šobo, za zbiranje prahu in oblazinjeno pohištvo. Doda se tudiVrečke za sesalnike Philips FC 9174. Komplet zbiralnikov prahu je sestavljen iz 3 enot.

Opis posameznih delov sesalnika

Predmet gospodinjskih aparatov je kompaktno izdelan v kartonski škatli. Po razpakiranju nakupa je prva stvar, na katero se lahko posvetite, dolga cev. Narejen je iz trpežnega materiala in trdnega na dotik. Del, ki povezuje cev s teleskopsko cevjo, ima zapah in se zlahka vrti okoli svoje opore. Šoba, vstavljena v sesalnik, ima tudi podobne funkcije. Kovinska cev je sestavljena iz treh delov in je regulirana s plastično pušo. Z zunanje strani je pokrit z lakom. Zelo zanimiva zasnova je sesalnik Philips FC 9174 "talna /preproga". Namenjen je hkratni izvedbi treh funkcij hkrati. Zaradi dejstva, da je v sredini šobe malo izbočeno naprej, izgleda nekoliko zaokroženo. V osrednjem delu je pritrjen tečaj na en čep. Na vogalih šobe, na obeh straneh, položite ščetino, da pomete smeti. Na dnu kolesa je zgrajena, ki omogoča premikanje šobe dobro.

Turbo krtača za čiščenje preprog in drugih mehkih oblog, enostavna za uporabo in enostavno vrtenje. Razrezana šoba majhne velikosti je sposobna dobiti smeti iz daljnih kotov. Na ročaju sesalnika je prostor za shranjevanje majhnih šob. Obstaja zanesljiv sistem za filtriranje, ki vključuje: zbiralnik prahu in filtre AirSeal in HEPA 13. Nadomestni deli za Philips FC 9174 so težko kupiti, zato jih je bolje takoj založiti. V primeru prelomaEnoto je treba najeti za popravilo.

Značilnosti

Pri delu sesalnika ni treba govoriti o prihrankih električne energije, saj porabi 2200 W. Sila navijanja v tej enoti je prav tako precej velika - 500 W. Velik plus je v tem, da je v zadevi regulirana moč.
V sestavljeni obliki tehta malo več kot 6 kg. Veseli se tega modela s svojimi dimenzijami. Za zmogljivo napravo niso tako veliki (50х32х28). Ne zahteva veliko prostora za shranjevanje, in če je potrebno, se ohišje lahko postavi navpično. Philips FC 9174 ni glasen agregat s povprečjem 78 dB. Prostor za zbiranje prahu je 4 litre. Kljub temu, da je zbiralnik prahu enkraten, optimalne velikosti pogosto ni treba spreminjati. Dolžina kabla (7 m) vam omogoča, da brez težav opravite čiščenje in razbremenite podaljške.

Uporablja se Philips FC 9174

Regulator moči na ohišju, ki vam omogoča hitro prikazovanje zahtevane sile vlečenja. S kratkotrajno kombinirano preprogo in talno pritrditvijo je mogoče izdelati univerzalno čiščenje. Notranja aerodinamična oblika in dvojni šarnir povečata sesalni učinek. Majhne krtače, ki se nahajajo na robovih, se trdno pritisnejo na obrobne deske, pohištvo in skrbno prašni prah. Velika razbitina se zlahka ujame s široko odprtino na robu šobe.

Krtačna šoba popolnoma očisti baterije in podnožje. Njense lahko uporablja za zbiranje mreže in prahu okoli robnega kota, na mestu priključitve sten in stropov. Če se šoba ne dotika zgornjega dela, to ni strašljivo. Zaradi velike moči prahu se sesalnik še vedno zategne. Šoba za prah popolnoma očisti laminat, ploščice in druge trdne površine. Ko površine po suhem čiščenju preidejo skozi vlažno gobo, voda za pranje tal praviloma ostane čista. Turbopolnilnik je v veliko pomoč lastnikom puhastih bitij, izbira pa tudi volno iz preproge. Philips FC 9174 je priročen, ker lahko teleskopsko cev prilagodite na katerokoli višino. To močno olajša delo uporabnikov. Malo je, da potisnemo rokav in potisnemo potreben del cevi. Povezava sesalnika in cevi je zelo praktična. Izloča se elementarno, zato po čiščenju ni težko razstaviti sesalnika. Pri kombinaciji dveh posebnih lastnosti, kot sta močna moč in tihi zvok, je čiščenje s to napravo užitek. Velika kolesa se brez težav vozijo po prostoru. Zaradi tega gibanja modela ne zahteva posebnega napora. Guma ščiti trdo prevleko pred praskami in poškodbami. Ni potrebno, da sesalnik odstrani veliko prostora, saj ga lahko postavimo v pokončni položaj. Na ohišju je naprava za pritrditev šobe, ki je vstavljena skupaj s cevjo.
Moč sesalnika je opazna, saj absorbira prah, ki je resnično dober. Smeti vseh vrst in samoima čas, da se vključi v enoto. Nekateri eksperimentatorji so uspeli prilegati vključen sesalnik na steno (brez cevi) in nekaj časa ga je zadržal na njem.

Nega

Prostor, v katerega je vstavljen zbiralnik prahu, ima rebrasto površino. Pri zbiranju velike količine odpadkov to ne vpliva posebej na sesalno moč stroja. Da bi ohranili čistilno tehniko, morate sesalne vrečke Philips FC 9174 zamenjati, ker se kopičijo v določeni količini prahu. Zbiralnik prahu je pritrjen na plastično podlago z ročajem. Držite jo z eno roko, druga pa mora prilegati prstane in vzeti posodo, napolnjeno z odpadki. Za previdnostne ukrepe proizvajalec zagotavlja zanimivo podrobnost. Če ne vstavite takoj nove vrečke, se sesalnik ne bo zaprl. Obstaja indikator za primer, za katerega želite spremljati. Ko bo polna vreča polnjena, bo sijala. Skrb za sesalnik vključuje pravočasno čiščenje filtrov. Philips FC 9174 je preprosto zasnovan, zato ga je enostavno narediti. Ko odpirate prednji del, odstranite modro mrežo z filtrom na njem. Ločilo premotorja ščiti notranjost pred kontaminacijo. Treba ga je čistiti enkrat na četrtino. Pri pogostejši uporabi sesalnika, odvisno od stopnje onesnaženosti, je treba to storiti bolj pogosto. Na zadnji strani sesalnika se doda še en filter za čiščenje zraka. Prav tako ga je treba redno izpirati. Mimogrede, z odpiranjem zadnjega dela enote, lahko vidite, da je motor ovit s filciranim materialom. To je toIdeja je usmerjena v zatiranje močnega zvoka in ohranjanje tega pomembnega dela oblikovanja iz različnih vplivov.

Mnenja

Glede na razpoložljive informacije kupci kupijo in izkoriščajo sesalnik. Ocene o Philips FC 9174 so odlične. Lastniki imajo naslednje prednosti: univerzalna kotna krtača, omamna moč, dolžina kabla, zamenljive torbe, tihi zvok, zunanja in plemenita barva. Slabosti vključujejo krhkost nekaterih delov sesalnika. Na primer, v nekaterih po kratkem času delovanja se je večnamenska šoba pokvarila.

Zaključek

Iz zgornjih podatkov lahko sklepamo, da sesalnik Philips FC 9174 zasluži pozornost kupcev. Ima vse potrebne lastnosti, ki morajo biti opremljene z gospodinjskimi aparati, namenjene za kemično čiščenje v apartmaju. Naprava je dragocena pridobitev za ljudi, ki so nagnjeni k alergijam, saj ne pušča nobenih prašnih delcev. Poleg tega izgleda zelo lepo.

Sorodne publikacije