Hyde on Death Prophet Dot 2

Igra "Doto 2" ima veliko število znakov, od katerih je vsak edinstven. Ima svoje sposobnosti in sposobnosti, zato morate skrbno razmisliti, kateri lik bo postal vaš najljubši. Dejstvo je, da lahko vsak igralec vsako novo bitko izvede za drugega lika, vendar je vredno omeniti, da ne boš mogel popolnoma obvladati tega ali tistega junaka. In to je zelo pomembno za vzpostavitev konkurenčnega boja za druge igralce. V skladu s tem morate izbrati določen znak, ki vam najbolj ustreza, nato pa se naučite njegovih značilnosti in vlak, razvijajo svoje strategije in taktike boja. V tem članku bomo govorili o značaju Death Prophet, ki nikakor ni najbolj priljubljen, a hkrati presenetljivo močan. Vse podrobnosti o njem boste lahko izvedeli, vendar je vredno razumeti, da branje tega vodnika ne pomeni, da boste za tega junaka takoj začeli igrati na najvišji ravni. Hyde ponuja ključne informacije o značaju preroka smrti in te informacije lahko uporabite za usposabljanje in razvijanje strategij za izboljšanje lastniške ravni.

Pros

Prva stvar, ki se nanaša na lik preroka smrti, vam pove, kakšne so njegove koristi. Ta trenutek je zelo pomemben, saj veliko igralcev, ki začnejo igro za ta lik, hitro zavržejo, ker ga ne morejo hitro obvladati. Zato morate ta članek varno prebrati, saj vam bo pomagal obvladati to težkojunakinja Najprej se morate zavedati, da je ta lik eden najboljših potez v celotni igri. Glede tega, kaj pomeni ta vloga, se boste malo kasneje naučili, toda dejstvo, da je smrtni prerok eden najboljših v tej vlogi, že govori o nečem. Drugič, ima pomembno tišino, ki nasprotnikom preprečuje uporabo sposobnosti, ki vam lahko pomagajo v bitki. Tretjič, posebno pozornost je treba nameniti kultu, to je najmočnejši spretnosti junaka, saj je resnično impresivna. No, seveda, ne pozabite, da ima ta junakinja več spretnosti, ki ne delujejo le na sovražnika, ampak tudi na ozemlju. In tudi ta junakinja se lahko mirno izbere kot kerri.

Proti

Seveda obstajajo in slabosti v značaju preroka smrti. Hyde bo vsekakor povedal o slabostih značaja, saj je to zelo pomembna informacija. Vedno morate vedeti ne samo o tem, kako uporabiti ugodnosti, temveč tudi o tem, kako pokriti in nadomestiti slabosti. V primeru te junakinje, je treba opozoriti, da je v začetnih fazah igre, je precej šibka, in zato zahteva opekline. Za njo je pomembna tudi mana, saj pri standardnih napadih ne more doseči veliko. Poleg tega veliko igralcev poroča, da je ta junakinja zelo odvisna od predmetov, zato boste morali na začetku vsakega kroga pravilno pristopiti k nakupu. Kakorkoli, Death Prophet je zelo zanimiv lik v Dot igri, zato mu morate dati priložnost, saj zagotovo ne boste razočarani.

Vloge

V igri "Doto 2" lahko prevzame smrtni prerokimajo različne vloge. Na prvem mestu je lahko kerri, to je lik, ki je odvisen od igre celotne ekipe v krogu. V prvi polovici kroga je ta lik pod vodstvom drugih junakov, preprosto črpa in dviguje, da bi dosegel maksimum v drugi polovici igre. Tako bo ta lik v drugi polovici igre zmagal svojo ekipo. Toda to ni edina vloga te junakinje. Drugič, kot je že bilo omenjeno, je ta junakinja lahko odličen potiskalec. Puncherji so liki, katerih namen je hitro napredovati v bazo sovražnika, uničiti njegove stolpe in takoj uničiti sovražnika, preden njegov kerris doseže visoko raven in lahko upogne tehtnico na drugo stran. Tudi ta junakinja je lahko lepša ali čudnejša. Prva vloga so junaki, ki se zanašajo na moč svojih čarobnih napadov, drugi pa so junaki, ki onemogočajo enega ali več sovražnih ciljev, tako da se močnejši partnerji z njimi hitro spopadejo. V Dota 2 Death Prophet bo zelo močan značaj, če se bo pojavil v desnih rokah. Kako narediti svoje roke pravilne za to junakino? Zdaj veš vse o njenih sposobnostih.

Crypt Swarm

Hyde's Death Prophet za Dot 2 vam bo povedal, kako uporabiti poganjke, ki vam bodo na voljo, če izberete ta znak. In prva spretnost vam omogoča, da pošljete roje netopirjev določenemu nasprotniku ali določeni točki na zemljevidu. Ta spretnost lahko povzroči od 75 do 300 enot škode, odvisno od ravni tegasposobnosti. Bodite pozorni na dejstvo, da netopirji gredo skozi sovražnika in povzročijo enako škodo nasprotnikom, ki so na isti liniji. Ta vodnik za preroka smrti za Dota 2 seveda ni omejen na opis ene lobanje.

Tišina

Ta spretnost je tista, na katero veliko pozornosti spremljajo igralci računalniških iger. V tej igri sta stanje in tišina zelo pomembni, torej tisti skeleti, ki narekujejo in prepovedujejo uporabo smuči, in zdaj boste razumeli, kakšna je prednost te junakinje. Dejstvo je, da je naredila urok, ki je bila usmerjena na to območje, in vsi nasprotniki, ki se znajdejo na tem področju, izgubijo sposobnost uporabe smuči v obdobju od 3 do 6 sekund, odvisno od ravni lobanje. Seveda pa junakinja omogoča, da jasno nadzoruje nasprotnike, da lahko partnerji ekipe učinkovito uničijo impotentne sovražnike.

Duhovni sifon

Ta veščina je že namenjena določenemu nasprotniku, s katerim vaš lik postavi senčno povezavo v šestih sekundah. Kaj vam daje to povezavo? Najprej se hitrost sovražnikovih gibanj v tem času zmanjša za 5-20 odstotkov, kar vam in vašemu partnerju pomaga, da se spopade s sovražnikom. Drugič, vsaka sekunda sovražnik prejme 20 enot škode, kar pomeni 1 do 5 odstotkov celotne škode za zdravje. To je zelo dobra škoda, še posebej, če ne napadate sovražnika, ampak sovražnega junaka. Poleg tega se z naraščajočimi stopnjami istočasno poveča število stroškov, ki jih lahko uporabite. AtNa najvišji ravni lahko takoj vzpostavite štiri senčne komunikacije z nasprotniki.

Exorcism

No, končno, čas je, da poveste o hrupnem orlu. Kako je tako impresivno igralce? Dejstvo je, da junakinja proizvaja zle duhove, ki napadajo nasprotnike in jim povzročajo 56 do 61 enot škode. Na prvi stopnji teh duhov je le osem, na zadnjih pa jih je že 24 kosov. Vendar to še ni vse. Dejstvo je, da se po 35 sekundah po aktivaciji uroka parfumi ne povrnejo ljubici in jo zdravijo za 25 odstotkov celotne škode. To pomeni, da lahko, če je mogoče, zdravimo svojo junakino za 366 enot, kar je zelo impresivno. Na splošno vidite, da ni nič presenetljivega, da je ta ULT zelo močna in zelo cenjena v igri.

Talenti

O tej temi je zadnja stvar, ki jo je treba govoriti o talentu. Ta funkcija je bila uvedena relativno pred kratkim. Kaj predstavlja? Ko dosežete značaj določene ravni, morate izbrati enega od dveh talentov. Ko junakinja doseže nivo 10, lahko izberete 12 dodatnih odstotkov čarobnega upora ali 5 dodatnih odstotkov izgubljenih sposobnosti. Na ravni 15 lahko izberete 150 enot obsega delovanja ali pospešite eno in pol sekundo ponovnega nalaganja prvega okostja. Na stopnji 20 lahko povečate hitrost gibanja svojega lika za 50 enot ali pospešite ponovno nalaganje vseh šol za 10 odstotkov skupnega časa. No, na ravni 25 moraš narediti zadnjeresna izbira: osem dodatnih žganih pijač, ki jih bo vaša junakinja sprostila pri uporabi Ultra ali 600 dodatnih zdravstvenih enot.

Sorodne publikacije