Podrobnosti o tem, kako namestiti Pokemon GO na vaš računalnik

Pokemon GO je igra, ki je zelo priljubljena med uporabniki iz vsega sveta. Ta razvoj je samo za mobilne naprave. Njegovo bistvo je v tem, da bo uporabnik moral iti ven in v določeni smeri poiskati pokemon in zbrati različne bonuse, ki so predstavljeni v prijavi. Nekateri uporabniki imajo lahko napako med namestitvijo programa Pokemon GO. Ne smete biti razburjeni, ker lahko preprosto namestite to priljubljeno igro na osebni računalnik ali prenosni računalnik.


Strokovnjaki na področju razvoja so že uspeli najti več načinov, da uživajo v aplikaciji, ne da bi zapustili dom. Prav tako spremeni podatke GPS, tako da se lahko razvije v tem virtualnem svetu. Če pozorno preberete ta navodila, potem lahko v celoti odgovorite na vprašanje, kako namestiti Pokemon GO na Windows.

Blokiranje

Pomembno je, da takoj opozorite vse uporabnike, ki želijo igrati Pokemon GO na vašem računalniku, da lahko ponarejeni podatki v igri (to velja za vašo lokacijo) dobijo samodejno prepoved, ki traja povprečno ne več kot trideset minut Ne bojte se, da ko boste dobili trajno zaklepanje, kot v tej zasnovi, preprosto ne obstaja. Ko natančno preberete navodila do konca, lahko ugotovite, kako lahko zaščitite svoj račun pred neželenimi sankcijami in se igrate v katerem koli trenutku brez tveganja.kopel


Oglejmo si, kako je na vašem računalniku nameščen "Pokemon GO". Kot ste že razumeli, so razvijalci te igre ustvarili aplikacijo samo za mobilne naprave, zato boste morali za dostop do računalnika uporabiti poseben emulator. V tem članku bomo obravnavali dve vrsti takšnih dodatkov. Opišite tudi, kako jih pravilno namestite in igro na osebnem računalniku.

Možnost 1

Razmislite o prvi različici emulatorja, imenovanega Nox App Player. S to programsko opremo se lahko hitro odločite, kako namestiti Pokemon GO na vaš računalnik. Ta emulator je pravzaprav dokaj preprost, pri delu z njim pa tudi začetnik ne bi smel imeti težav ali težav. Kljub temu smo se odločili, da podamo podrobna navodila o pravilni uporabi.

Namestitev

Če želite začeti, prenesite priloženi emulator Nox App Player s uradnega mesta razvijalca. Nato morate namestiti program na osebni računalnik. Namestitev tega emulatorja je zelo preprosta, kot vsak drug program. Zdaj pa preidimo na reševanje vprašanja, kako namestiti Pokemon GO na PC v tej aplikaciji.
Po končanem zagonu in razpakiranju je treba zagnati ta program. Takoj, ko je aktiven, pojdite na Play Market in poiščite Pokemon GO. Zdaj ga namestite na enak način kot na mobilni napravi. Po kliku na želeni gumb boste prenesli aplikacijo in samoKo je prenos končan, se bo začela namestitev. Namestitev Pokemon GO ne traja veliko časa, tako da vam ni treba čakati dolgo časa. Tudi namestitev je popolnoma avtomatska.

Posodobitve

Ko je namestitev končana, morate zagnati program, vendar se ne dotikajte ničesar v njem. V orodni vrstici v sami igri lahko najdete majhen gumb, ki je odgovoren za lokacijo. Kliknite. Videti morate majhno okno, v katerem morate izbrati svojo lokacijo. V bistvu bo vse, kar je tukaj, odvisno samo od vaših preferenc, saj boste imeli priložnost izbrati absolutno katerokoli točko na našem planetu.
Veliko igralcev je zmedeno nad vprašanjem: Kako namestiti posodobitev Pokemon GO, ko je igra iz osebnega računalnika? Dejansko je to enako kot na mobilni napravi. Če želite to narediti, morate v nastavitvah označiti samodejno posodabljanje aplikacij.

Bluestacks

Če ste uspeli pravilno izvesti vsa navodila, mora program teči brez težav in lahko začnete igro. Zdaj morate govoriti o tem, kako namestiti Pokemon GO na računalnik s pomočjo drugega, ne manj znanega emulatorja za osebni računalnik z imenom Bluestacks. Brezplačno ga lahko prenesete brezplačno na uradni spletni strani razvijalca. Preden prenesete od vas, boste morali izbrati samo operacijski sistem, ki je nameščen na vašemosebni računalnik.

Napaka

Morda ste to aplikacijo že namestili, v tem primeru jo morate odstraniti, nato ponovno zagnati računalnik in prenesti najnovejšo različico. Priporočamo, da sledite nadgradnji, ki je potrebna za pravilno delo. Nato namestite in zaženite aplikacijo in prenesite igro.
Da bi rešili vprašanje, kako namestiti Pokemon GO na vaš računalnik, boste morali imeti tudi vse potrebne nastavitve, kot v prvi različici. Včasih lahko pride do težave, ki je posledica dejstva, da se po namestitvi izbrane lokacije igra ne nadaljuje z nalaganjem. V tem primeru priporočamo, da določite drugo lokacijo. Prav tako vam svetujemo, da ne nalagate svojega računa takoj, saj bo le povzročil sum.

Sorodne publikacije