LeEco Le 2 mobilni telefon - pregled, funkcije in pregledi

Priljubljenost kitajskih pripomočkov se povečuje iz dneva v dan. Veliko število kupcev raje izberejo poceni pametne telefone iz Srednjega kraljestva, saj njihova nizka cena vam omogoča, da redno kupujete nove predmete. Treba je omeniti, da si proizvajalci prizadevajo pritegniti ciljno občinstvo. LeEco se je na ruskem trgu pojavil pred kratkim. Svoje telefone oglašuje tako, da jih primerja s takšnimi dobro znanimi blagovnimi znamkami, kot so Samsung, Apple. Seveda, "kitajski" s stopnjo zanesljivosti je malo verjetno, da bi lahko tekmovali s proizvodi iz Južne Koreje in ameriških proizvajalcev, vendar, če upoštevamo njen videz, potem lahko najdete veliko podobnost.


Mobilni telefon Leeco Le 2 je postal junak tega članka, takrat je bilo narejenih več sprememb: X520 X527 X620. Poglejmo, kakšne funkcije ima ta pripomoček. Pogovorimo se o njegovih prednostih in slabostih. Prav tako pa bodite pozorni na težave, s katerimi se lahko srečajo lastniki, in izkoriščajo ta pametni telefon več kot eno leto?

Paket

Telefon LeEco Le 2 je na voljo v čudoviti škatli tesnega kartona. Njegova površina je mat, kar daje občutek visoke cene. Glavna barva škatle je črna. Edina stvar na sprednji plošči je logotip podjetja. Na hrbtni strani lahko vidite nalepko s kratkimi tehničnimi lastnostmi in drugimi informacijami. Če pogledamo v notranjost, bo uporabnik poleg same naprave našel tudi prevodRuski jezik, garancijski list in potrdilo. Na voljo je tudi polnilnik, ki je sestavljen iz kabla USB in napajalnika. Kar se tiče kabla, se ne uporablja samo za polnjenje baterije, ampak tudi za prenos podatkov, kot je računalnik. Glede na to, da ta model telefona nima priključkov za zvok, je v kompletu na voljo poseben adapter. Na eni strani je opremljen z vtičem microUSB, na drugi pa z mini vtičnico. Tudi proizvajalec je zapakiral posebno ključno sponko. Uporablja se za odstranitev pladnja, v katerem so nameščene SIM-kartice mobilnega operaterja. Prijeten bonus za kupca bo prisotnost odbijača. Ta pokrov bo zaščitil površino telefona pred manjšimi mehanskimi poškodbami.Oblikovanje

Za zasnovo primera proizvajalec ni uporabil nobenih izvirnih rešitev. Kupec bo videl običajen pametni telefon, precej velikih velikosti. Dimenzije so 151 x 74 x 75 mm. Treba je omeniti, da je vse tukaj znotraj standardov, saj je naprava opremljena z 55-palčnim zaslonom. Ločeno pa bi rad opozoril na indeks debeline. Uspelo ga je zmanjšati, ker je proizvajalec baterijo porabil za 3000 miliamp na uro. Ali je imel telefon od tega koristi? To vprašanje je sporno. Ampak očitno ta rešitev izgleda precej dobro. Če pogledamo zasnovo, lahko vidimo, da proizvajalec ni postal preveč zaposlen. Ohišje je pravokotne oblike z zaobljenimi vogali. Seveda, to je poklon modi, vendar pa je bilo po mnenju uporabnikov možno izdelati vsaj nekaj izvirnih rešitev. Na voljo je več barvnih rešitev.Vendar pa je LeEco Le 2 Gold najbolj priljubljen pri ženskah, medtem ko je Silver model moški. Teža naprave je 153 kilogramov, kar pomeni, da tudi med dolgim ​​pogovorom uporabnik ne bo občutil nevšečnosti.
Velik zaslon na dotik se nahaja na sprednji plošči. Uokvirjena je z okvirjem debeline 3 mm. Nadzorna plošča in zgornji del sta privita v splošnem slogu ohišja. Zvočnik ima tanko, podolgovato luknjo. Na straneh je sprednja kamera in LED LED. Nedvomna prednost je prisotnost osvetlitve nadzorne plošče. Deluje, ko se ga dotaknete. Na njej so skupaj trije gumbi. So občutljivi na dotik, s krogom, kvadratom in trikotnikom. Površina hrbtne plošče je nekoliko groba na dotik. Narejena je iz kovine. Zgornji in spodnji del antene sta ločena z vegetacijskim trakom. Na zadnji strani je proizvajalec prinesel čitalnik prstnih odtisov, LED bliskavico in "okno" glavne kamere. Na dnu logotipa podjetja sije. "Čip" tega modela je pomanjkanje avdio pristanišč. Namesto tega se infrardeči oddajnik nahaja na vrhu. Z njegovo pomočjo lahko ta pametni telefon uporabljate kot daljinski upravljalnik za televizor. Na stranskih straneh so standardne tipke za upravljanje: vklop in nastavitev glasnosti. Izračunajo se na desni strani. Nasprotno pa je pladenj pod nano tipom SIM kartice. Najbolj funkcionalna je spodnja stran naprave. V srediniUSB priključek se nahaja. Na obeh straneh se luknje dinamično odstranijo.

Zaslon

Telefon LeEco Le 2 je opremljen z odličnim 55-palčnim zaslonom. Slika se predvaja kot Full HD. Ne prodre v slikovne pike, tudi če napravo približate očem, saj je dovoljenje zaslona 401 ppi. Seveda morate biti pozorni na tehnologijo, ki se uporablja pri izdelavi zaslona. Proizvajalec je v napravo uvedel najbolj priljubljeno IPS matrico. Seveda ima veliko nespornih prednosti. Med njimi so odličen prenos barv, optimalna svetlost in kontrast, široki koti gledanja. Vgrajena je funkcija Multitouch (do 10 klikov).
Uporabniki lahko aktivirajo samodejno nastavitev svetlosti. Deluje pravilno, ni pripomb. Območje svetlosti je dovolj, da so informacije na zaslonu berljive tudi pri močnem soncu. Posebej je treba opozoriti, da je proizvajalec uporabil oleofobni premaz. Telefon je enostaven za upravljanje, prstni odtisi praktično ne ostanejo na površini. Nastavitve omogočajo prilagajanje nasičenosti in kontrasta slike. Spremeni uporabnika lahko po lastni presoji.

Kamere

V LeEco Le 2 telefonu so značilnosti fotoaparatov popolnoma v skladu s sodobnimi zahtevami. Za spredaj proizvajalec uporablja 8-megapixel matriko. Fotografije so po mnenju uporabnikov neustrezne kakovosti, kar pomeni, da optika prevzame zahtevano dovoljenje. Fotografije so zajete na fotografijahtrenutkov, je problem z ostrino in barvo. Glavna kamera temelji na senzorju, katerega ločljivost je 16 milijonov slikovnih pik. Opremljen je s samodejnim ostrenjem in bliskavico. Na žalost uporabniki zagotovijo, da ta kamera ne bo kos nalogam. Slike so dobre, vendar še zdaleč niso popolne. Največje število komentarjev je bilo v makro načinu. Če želite posneti sliko na bližnji razdalji, se fotoaparat ne osredotoči. Razvijalci so tudi poročali, da je problem določen v novi firmware, vendar končni rezultat ni bil zelo impresiven. V načinu videa kamera deluje z ločljivostjo 4 K. Toda po mnenju uporabnikov ga kakovost videoposnetkov popolnoma ne prilega. Edina stvar, ki govori o tako visoki ločljivosti, je teža datotek. Pravzaprav je kakovost daleč od ideala: objekti v gibanju so zabeleženi v precej zamegljenem stanju, obstajajo hrupi in nejasnosti.

Zmogljivost

Mobilni telefon LeEco Le 232Gb v strojni obliki lahko tekmuje s pametnimi telefoni srednjega razreda. Temelji na čipu Snapdragon 652. Temelji na 8 računalniških modulih. Polovica ima tip ARM Cortex-A72. Pri največji obremenitvi se frekvenca poveča na 1800 MHz. Ostala štiri jedra Cortex-A53 so pospešena na 1400 MHz. V povezavi z glavnim čipom je nameščen grafični procesor Adreno 510, njegove zmogljivosti pa so omejene na 600 MHz. Dopolni značilnosti strojne opreme precej veliko RAM. Razvijalcita model je izvedel kar 3 GB. To pomeni, da je telefon odličen za večopravilnost. "Težki" programi in drugi programi potekajo gladko, delajo brez obešalnikov. Tudi zahtevne igre je mogoče namestiti na telefon brez strahu pred trčenjem s sistemskimi zavorami. V tem modelu je skladišče integriranega pomnilnika 32 GB. Možnost, da jo razširite s pomočjo zunanjega pogona, ne zagotavljajo razvijalci, zato boste morali omejiti glasnost. Na žalost morda ne bo dovolj za uporabnike, ki nenehno snemajo videoposnetke ali fotografirajo. Zaradi velike ločljivosti kamer so medijske datoteke precej težke.

Zvok

Telefon LeEco Le 2 (X527 in X520) je precej glasen. Naprava je opremljena s sistemom Dolby Atmos. Izogiba se tvorbi hrupa in hripanja, tudi pri največjem volumnu. Zvok, ki ga reproducira stereo dinamika, je čist. Ne pritožujte se na uporabnike in ne poslušajte glasbe prek slušalk. Prav tako je vredno pozornosti posvetiti možnostim govorne dinamike. Zahvaljujoč visoki kakovosti naročnika, tudi na hrupni ulici, jasno sliši sogovornika.

Vmesnik

Kot večina drugih kitajskih pametnih telefonov, LeEco Le telefon temelji na drugi različici šeste različice Android. Vendar pa se je proizvajalec odločil, da bo z namestitvijo preko operacijskega sistema ločil lupino EUI 5.8. Kakšne so razlike? Vredno je nameniti pozornost, da so precej veliko. Razvijalci so popolnoma opustili meni nameščenih aplikacij. Spremembe so vplivale na zavesohiter dostop, sporočila in ponovni zagon. Uporabnik je na voljo v številnih temah, ki jih je mogoče namestiti na namizja. Spreminjanje njihovega videza bo zelo enostavno. Ikone aplikacij so urejene v poljubnem vrstnem redu. Po potrebi lahko spremenite velikost namizja, velikost pisave, celo izklopite gumbe za upravljanje na dotik. S skenerjem lahko upravljate predvajalnik in fotoaparat. Možno je tudi omejiti dostop do nekaterih programov.

Avtonomija

Na žalost je malo verjetno, da bi telefon LeEco Le 2 uporabnika presenetil z življenjsko dobo baterije. Ima akumulatorsko baterijo, ki vsebuje le 3000 miliamperov na uro. Proizvajalec meni, da je takšen vir dovolj, da zagotovi zmogljivo platformo. Pri delu v kombiniranem načinu se baterija izprazni v približno 24 urah. Avtonomijo je mogoče nadaljevati le s posebej oblikovanim načinom varčevanja z energijo.

Primerjalna analiza različice Pro in Le 2

Treba je posvetiti pozornost kupcem, da je skoraj nemogoče razlikovati te različice od zunaj. Dobesedno izgledata kot dve kapljici vode v dobesednem pomenu besede. Vendar razlike še vedno obstajajo. Najprej je treba opozoriti, da je LeEco Le 2 Pro telefon zasnovan na precej močnem 10-jedrnem procesorju Helio-X20. Izdeluje jo MediaTek. Za razliko od modifikacije X520, osnova Snapdragon 652 verzije s Pro različico ni zelo dobro uveljavljena v načrtu igre. In razlog za to je bil grafični pospeševalnik. NaredimoPozornost na dejstvo, da ti modeli uporabljajo popolnoma enake zaslone. Ne razlikujejo se niti v tehnologiji, niti v resoluciji niti po velikosti. Identiteta velja tudi za baterije. Razlika pa je v količini integriranega pomnilnika. Model Le 2 je na voljo samo v eni različici s 32Gb. Kot je za Le 2 Pro, obstajajo možnosti na voljo od 1632 in 64 GB za izbiro. Tudi v tej vrstici so različice s tremi in štirimi gigabajti "RAM-ov".

Telefon LeEco Le 2: cena

Kar zadeva stroške, je vse zelo jasno. Spremembe X520 in X527, ki temeljijo na čipu Snapdragon 652, se prodajajo po ceni več kot 9500 rubljev. Treba je omeniti, da se je po začetku prodaje cena za ta model močno zmanjšala. Ugotavljanje vzrokov lahko seveda dolgo traja, vendar pa je po mnenju uporabnikov to vplivalo na nezadostno zanesljivost naprave. Različica Le 2 Pro (Х620) v trgovinah je predstavljena s ceno 10.000 rubljev. Količina operacijskega in vgrajenega pomnilnika vpliva na oblikovanje vrednosti. Seveda, višji so kazalniki, bolj cena.

Pozitivne povratne informacije

Po proučevanju pregledov, predstavljenih na spletu, se pojavi zanimiva slika. Najbolj pozitivne vtise so opisali le tisti lastniki, ki imajo izkušnje pri delu s telefonom največ tri do štiri mesece. Odlikujejo eleganten dizajn, zmogljiva platforma, uporabniku prijazen vmesnik. Seveda, veliko laudatory zvoki na zaslonu. Vendar pa je treba opozoriti, da po določenem obdobju delovanja telefona LeEco Le 2 pregledi številnih lastnikov so se dramatično spremenili. Razlog za to je bil problemdelovna zmogljivost naprave. Na žalost ima ta kitajski proizvajalec precej velik odstotek zakonske zveze. Slabosti in slabosti so toliko, da morate govoriti o tem bolj podrobno.

Negativne povratne informacije kupcev o LeEco Le 232Gb

Žal mnogi lastniki izkušenj s tem modelom niso bili zelo uspešni. Med operacijo so bili zelo neprijetni trenutki.
 • Pri predvajanju video posnetkov je zaslon zabrisan. Težave ne morete spremeniti ali odpraviti.
 • Velika količina oglaševanja, ki se izvaja, ko gledate videoposnetke, brskate po internetu in drugih akcijah.
 • Odobritev kamer ne ustreza deklarirani kakovosti.
 • Majhna življenjska doba baterije.
 • Signal Wi-Fi je nestabilen. Telefon se ne poveže z internetom, če je med njim in usmerjevalnikom več zidov.
 • Modul GPS deluje nepravilno, napaka je približno 300 m.
 • Telefon je izklopljen in ponovno zagnan.
 • Vse nastavitve niso prevedene v ruski jezik, približno 30% je v angleščini.
 • Različica 3 GB RAM-a dejansko zagotavlja samo 1 GB, saj so drugi zasedeni z operacijskim sistemom.
 • Od izvornega pomnilnika 32 GB je na voljo približno 20 GB.
 • Zaključek

  Kupite telefon LeEco Le 232Gb - rešitev je popolnoma individualna. Po mnenju nekaterih kupcev je popolnoma skladna z deklarirano vrednostjo. Vendar pa dejstvo, da čez nekaj časa naprava začne močno viseti, se pregreje in samovoljno izklopi je frustrirajuće. Trenutno je za tako ceno mogoče najti indruge možnosti, vendar ne morete biti prepričani, da bodo na koncu našli skrite težave.

  Sorodne publikacije