Kako si ogledati goste v "Facebooku": načine

V tem članku bomo razpravljali o načinih ogleda obiskovalcev Facebook strani.

Uvod

V sodobnem svetu je veliko socialnih omrežij, vendar je rusko govorečemu uporabniku najbližje VKontakte in Odnoklassniki, vendar je bila prva socialna mreža te vrste "Facebook". vam omogoča, da se pridružite skupinam, si ogledate novice in video posnetke, poslušate glasbo, najdete nove ljudi, komunicirate z njimi in še veliko več, in seveda je veliko drugih ljudi, tako veliko ljudi se zanima, kdo je obiskal njihovo stran in kako gledati goste na Facebooku " Obstaja več različic.

Kako gledati goste na Facebooku

Ko so razvijalci ustvarili to družabno omrežje, niso predvideli take funkcije. Ni ločenega zavihka ali strani, na kateri bi si lahko ogledali statistiko vaše strani v »Facebooku«. To je bilo storjeno, da bi ohranili anonimnost, saj ima vsakdo pravico do zasebnosti. Torej, lahko dolgo razmišljate, kdo si je ogledal vašo stran, vendar ni uradnih načinov za ogled gostov na Facebooku. Kljub temu je mogoče doseči posredne načine.

Možnosti ogleda obiskovalcev Facebooka

Obstaja več načinov, da vidite, kdo je prišel na vašo stran v socialni mreži Facebook. Vendar pa so vsi posredni in ne omogočajo pridobitve natančnih statističnih podatkov, po drugi strani pastran, je še vedno nekaj. Prvi način za obisk obiskovalcev v Facebooku je precej preprost. Osvežite stran čim pogosteje in videli boste, kateri prijatelji so jo obiskali. Tudi druga metoda načeloma ni zelo zapletena. Preprosto kliknite na gumb "Najdi prijatelje" in imeli boste seznam "Lahko jih poznate". S tega seznama lahko najdete prijatelje, ki so prišli na stran. Nekateri natančni podatki (kdaj in koliko obiskanih ljudi, kdo jih je obiskal, kolikokrat ste obiskali) ne boste mogli dobiti na ta način, vendar je to nekakšna informacija.

Lahko greš tudi po tej poti. Kliknite na gumb "Prikaži vse" in videli boste seznam vseh gostov. Spet ne dobite natančnih informacij. Seveda, lahko greš vsak dan in gledaš nekoga, ki ti pride na stran ali ne. To je na primer danes, ko kliknete na gumb in vidite, da ni nobenih obiskov, in jutri boste prišli in prišlo bo sporočilo, da je nekdo prišel na vašo stran. Če vas resno zanima, ali lahko Facebook gleda na goste, potem obstaja še en način. Za to lahko uporabite seznam prijateljev. Ja, da, vse je res, običajen seznam prijateljev. Seznam vaših najboljših prijateljev ni samo ustvarjen, temveč temelji na posebnih algoritmih. "Facebook" posnetki, s katerimi ste najpogosteje ponovno pisali, kdo je pošiljal videoposnetke in slike na katero stran ste obiskali in kdo je prišel na stran za vas. V skladu s temi merili »Facebook« prijatelje razporeja po pogostnosti interakcijz njimi. Zato, da bi razumeli, kdo je obiskal vašo stran, morate iti na seznam svojih najboljših prijateljev in ga natančno preučiti. Če najdete osebo, s katero se malo pogovarjate, vendar je zelo dobro na seznamu prijateljev, to pomeni, da pogosto pride k vam na stran in vas zanima vaše življenje. Tukaj je preprost, a hkrati učinkovit način.

Programi tretjih oseb

Obstaja veliko programov in aplikacij tretjih oseb, ki obiskovalcem omogočajo ogled Facebooka. Leto 2016 je bilo še posebej bogato s takimi programi. Vendar pa je zelo priporočljivo, da ne uporabljate programov in aplikacij drugih proizvajalcev. Kot je navedeno zgoraj, ni neposrednih in uradnih načinov, kako obiskovalce priti na vašo Facebook stran. Vse aplikacije in programi, ki se distribuirajo na spletnih mestih tretjih oseb, so običajno ustvarjeni za prevaro. Z njihovo pomočjo prevaranti kradejo različne podatke, uporabniške strani in širijo viruse in drugo zlonamerno programsko opremo. Če ste že na lastno odgovornost odločili, da prenesete tak program, potem se prepričajte, da preverite z antivirus. Čeprav ima nekaj možnosti, da se rešijo težav. Prav tako je vredno prebrati ocene, morda so ljudje že poskusili ta program in se je izkazalo, da so goljufivi. Hkrati, kako videti goste v "Facebooku", je ostalo nejasno.

Sorodne publikacije