Quirks of Skyrim: gnusno brezno ali "Beyond the Routine"

Če opravite vse naloge od knezov daedre, boste zagotovo spoznali Hermesa Mora. Ta lik ima obliko nerazumljive snovi - gnusno brezno. V "Skyrim" je mogoče najti ob prehodu iskanja "Beyond the ordinary". O tem, kako sprejeti in izpolniti to nalogo, bomo razpravljali v majhnem pregledu.

Začetek pustolovščine

Za aktiviranje iskanja "Beyond the ordinary", pojdite na Septimo Segon. Ta lokacija se nahaja severno od plošče Winterhall. Prav tako je možno priti do nas, ko prenašate zgodbo med nalogo "Ancient Squire". V notranjosti jame boste srečali norega čarovnika, ki preučuje nerazumljivo kocko Dwemerja. Septimius ga bo prosil, naj mu pomaga odkriti predmet. Tako se bo začela naloga "Onstran navadnega", na koncu katere boste našli Odvratno v breznu Skyrim.


Sprehodite se z iskanjem

Vzemite Septimije iz krožnice in prazen slovar in pojdite na ruševine Alfreda Dwemer. Ta lokacija se nahaja jugozahodno od Winterhalla. V notranjosti jame boste prišli skozi vhod, skrit pod snegom pod stolpom. To je vrvni most, zato ga vodite s tem predmetom. Tudi sama je nevarna, ker so ta kraj izbrali falemi. Poleg tega, v mestu veliko Dwembes pasti, krogle, pajki. Ampak tam je več pridobiti, zato ne pozabite, da razišče okrožje v iskanju skrinje. Na koncu ječe vas čaka bitka s Centurionom.Po premagovanju nasprotnika izvlecite ključ iz njegovega telesa in pojdite v dvigalo. V bližini boste videli dva nasprotujoča si znaka. Z njimi bodo morali "rešiti", zato ne oklevajte in napadajte prvega. Oglejte si telo, ker imajo resnično edinstvene stvari. Aktivirajte mehanizem Dvamster in pojdite na črno mejo.


Vaša pot leži do stolpa Mzark, vendar je na poti do nje veliko zanimivega in nevarnega, tako da, če vam ni nič novega, se prepričajte, da si ogledate okolico. V sobi boste našli Oculatorium. Pojdite na nadzorno ploščo in postavite prazen slovar na stojalo. Po tem se odpreta dva desna gumba. Klikni na desno in aktivira se tretji. Medsebojno delajte z njo, medtem ko svetloba iz leče ne gre na kroglo. Odpre se četrti gumb, ga aktivira in vzame Ancient Scroll in dokončani slovar.

Dokončanje iskanja

Vrnitev v Septimius. Crazy vas bo prosil, da poiščete vse vrste vilin in dajte ven izvleček. Na izhodu iz jame boste najprej naleteli na Odvratno v breznu Skyrim. Pogovorite se z osebo in pojdite po iskanju krvi. Zberite vse vzorce v Alfandandu. Če želite to narediti, morate najti mrtvo odpravo Sulle Trebatya. Z odvzeto krvjo se vrnite k noremu čarovniku in podajte Ekstraktor. Znak bo odprl sestavljanko Dvamster in naletel na kocko. Znotraj je starodavna knjiga - Odma Infinium. Namesto Božjega srca, bo Septimius našel smrt, ker bo takoj, ko vstopite v sobo, lik izginil v svetli bliskavici. Po tem z vamigovoriti Odvratno brezno "Vzvišenost".

Nagrade

Hermes Mora bo ponudil, da bo prebral knjigo in izbral pot, ki bo dodala 5 enot. To bo nagrada za prenos problema iz Abyss Abyss v Skyrim. Kaj je odgovor na dadro odvisno od tega, kakšne spretnosti želite prenesti:
  • "The Way of Force" razvija kovačenje, streljanje, blokiranje, enodelno in ročno orožje ter težko oklep.
  • Pot sence bo povečala spretnost smrti, lahke oklepa, skrivnosti, žepne kraje, alkemije in starejših.
  • "Pot magije" prežema spretnosti iluzije, čarovništva, uničenja, obnove, spremembe, čarovništva.
  • Upoštevajte, da spretnost dviganja nad 100 enot ni mogoča. Zato izberite tiste spretnosti, ki ste jih manj prenesli.

    Bugs "Skyrim": gnusna globina ne pravi

    Igra ima napake, povezane s prehodom iskanja "Beyond the ordinary". Pogosto se igralci srečujejo z dejstvom, da gre za napako - Septimius stoji ob knjigi in ne govori. Z Bad Abyss "Skyrime", lahko tudi klepetate na koncu in iskanje se ne konča. V tem primeru poskušajte ubiti Sega. Če to ne deluje, prenesite prejšnje shranjevanje. Ko izklopite vse aktivne naloge in povejte soigraču, če je, počakajte na vratih. Ne hitite, da greste v Septimius spredaj, in naj lik ostane sam v sobi 2-3 sekunde. Ta dejanja bodo dovolj, da popravite napako in dokončate nalogo.

    Sorodne publikacije