Kako odkleniti iCloud?

iCloud je storitev podatkov v oblaku. Lastnikom pametnih telefonov in napravam Apple omogoča prenos podatkov in njihovo obnovitev po potrebi. V storitvi ni potrebna posebna registracija. Vnesite svoje uporabniško ime in geslo iz Apple ID. Včasih uporabniki razmišljajo, kako odkleniti iCloud. Na primer, ko kupite pripomoček iz rok ali ko najdete iPhone. Kaj morate vedeti o tem postopku?

Enostavna rešitev

Prva stvar, ki jo mora uporabnik razumeti, je, da sprostitev "jabolčnih" naprav ni najlažja naloga. Natančneje, to je mogoče storiti brez veliko dela v samo enem primeru. To je prisotnost uporabniških podatkov iz ID-ja Apple, ki ga zahteva pripomoček.


V tem primeru odklenjena funkcija iCloud ni potrebna. Dovolj je, da ukrepate takole:
 • Po vklopu naprave vnesite podatke iz "Apple Aid".
 • Pojdite na nastavitve naprave (točka menija iCloud) in tam izberite dejanje, imenovano "Izhod".
 • Potrdite namen. To storite tako, da kliknete na napis "Izbriši".
 • Po teh korakih se bodo podatki o oblaku ločili od ID-ja Apple. Lahko se odjavite in se prijavite iz drugega računa. Vendar to nikakor ni najbolj razširjena možnost. Običajno odklepanje iClouda (iPhone 5S ali kateri koli drugi - to ni tako pomembno) je potrebno, ko Apple Apple ni znan.


  Zaščita in inovacije

  Glavni problem je, da je Apple z izdajo sistema iOS 7 uvedel dodatni varnostni sistem. Z njim lahko dostopate do napravesamo ob prisotnosti podatkov iz podjetja Apple Air. V nasprotnem primeru ne boste mogli odkleniti niti iCloud niti drugih funkcij telefona. Včasih lastniki pripomočkov pravijo, da pomoč lahko:
 • osveži;
 • obnovitev z uporabo "AyTyuns";
 • poskuša izvesti Hard Reset.
 • Pravzaprav ni tako. V odsotnosti podatkov iz Apple ID naprave "jabolka" postane neuporabna naprava. Preprosto preneha delati z omrežjem. Skladno s tem ni nobenega smisla v iPhoneu. Ne bo v stiku z Aiklaudom. Kljub temu uporabniki iščejo odgovor na vprašanje, kako je iCloud odklenjen. IPhone 5 ali kateri koli drug model naprave ni tako pomemben. Glavna stvar je, da vse metode odklepanja v odsotnosti podatkov "Apple Aidy" ne dajejo nobenega jamstva za uspeh!
  Programi
  Kljub temu lahko poskusite rešiti problem s pomočjo dodatne programske opreme. Trdi se, da vam omogoča, da dobite malo možnosti za odklepanje iCloud in pametnega telefona kot celote. Ne bi smeli verjeti 100% ljudi, ki ponujajo podobno operacijo.
  Kateri program za odklepanje iClouda bo pomagal pri tem? Ustrezne Chronicunlocks. Ta aplikacija zahteva plačilo storitve. Odklepanje bo stalo približno 150 $. Chronicunlocks vam omogoča izvajanje operacije z uporabo naprave IMEI. Program deluje na iPhone 4 in 5. Na voljo so tudi druge različice tipov 4S in 5S za odklepanje s pomočjo omenjene programske opreme. Vendar jih novi pripomočki ne bodo aktivirali.


  Odklepanje iClouda in pametnega telefona kot celote je naslednje:
 • V računalnik morate namestiti Chronicunlocks.
 • Uvesti in plačati vlogo.
 • Izpolnite obliko določenega vzorca. Ima pametni telefon IMEI in e-pošto Apple ID.
 • Ustvarjalci programa kažejo, da uporabljajo le zakonite metode odklepanja naprav. Edina odtenka je, da naprave ne bi smeli ukrasti. V nasprotnem primeru iCloud in iPhone ne bosta odklenjena.

  Lastnik brez podatkov

  Zelo redko, vendar se zgodi, da je pravi lastnik aparata Apple Apple pozabil Apple Apple in geslo od njega in dokumenti so izgubljeni. Kaj storiti v tem primeru? Ali lahko odklenem iCloud in pametni telefon?
  Da. Toda doseganje tega je precej problematično. Če želite to narediti, se morate obrniti na tehnično podporo iPhone-a. Ustvariti morate zahtevo za odklepanje naprave. To nujno opisuje situacijo. Če tehnična podpora ugotovi, da je aplikacijo pustil pravi lastnik pripomočka, bo odklenjena. Skladno s tem bodo iCloud in vse druge aplikacije na voljo za prihodnje delo. Ali niste uspeli prenesti pravic na pametni telefon? Potem lahko pozabite na delo z njim.

  Namesto zaključka

  Zdaj je jasno, kako iCloud odklene. Postopek je zamenjava uporabnikovega pametnega telefona. Ni mogoče odkleniti Apple ID. Do sedaj celo uporaba specializiranih programov za odklepanje ne zagotavlja nobenega jamstva za uspeh. Če torej »Apple Aidy« ni, je verjetnost uspešnega delovanja praktično nič.

  Sorodne publikacije