Counter Strike vir goljufa za učinkovite zmage in zabave

Glede na raziskavo revije "Igromania" je igra COP šla vse hake, ki obstajajo zdaj. Chit na Counter Strike Source so ustvarili drugi uradni razvijalci. To povečuje zanimanje uporabnikov. Zdaj obstajajo posebne zbirke, ki lahko povečajo možnosti za zmago celo šibkega igralca.

Preprosti konzolni goljufa

Takšnih hekerjev na strežnikih ni mogoče uporabiti, prepovedati jih morajo skrbniki. Če je oseba zbrala svoj strežnik ali igro v lokalnem omrežju, se lahko uporabi. Delujejo tudi proti botom. Če jih želite aktivirati, morate zagnati igro in nato nastaviti nastavitve. V tem meniju za upravljanje tipkovnice izberite kljukico poleg grafikona »Aktiviraj konzolo za razvijalce«. Counter Strike Source Cheat Kode:


 • sv_cheats1 - aktiviranje načina s goljufa. To morate storiti, preden začnete uporabljati kode. Če ne, potem bodo vsi goljufali nepravilno.
 • Impulz 101 v ukazni vrstici daje igralcu vse orožje s popolnim strelivom.
 • Impulse 203 odstrani orožje v roki.
 • Sv_Gravitacija 3245 in katera koli druga številka. Zahvaljujoč temu se lahko Counter Strike Source nadzoruje z gravitacijo.
 • Notarget - deaktiviranje robota. Ne bodo napadli protagonista.
 • Z ukazom Noclip bo igralec lahko hodil skozi stene.
 • To je najbolj priljubljena ekipa. O njih se zaveda skoraj vsaka oseba, ki je začela sodelovati. Zaradi dejstva, da je igra že zdavnaj izšla, takšna goljufija nikogar ne preseneča. Tudine morejo se uporabljati na zasebnih strežnikih, zato ekipe izgubijo svoj celoten pomen.


  Univerzalni taksijski programi

  Mnogi ljubitelji hekerskih iger nenehno ustvarjajo nekaj novega. Med velikim številom aplikacij je težko najti dostojne možnosti. Vendar pa obstajajo priznani goljufa, ki privlači uporabnike. Eden od njih je Extreme Injector v373. Deluje na vseh različicah operacijskega sistema Windows, začenši z XP in konča z Win 10. Sistemska bitna velikost za ta kramp ni pomembna. V tej zbirki injektorjev za Counter Strike Source: goljufija v, cilj, visoke skoke, sposobnost, da hodi skozi stene. Ta goljufija je konfigurirana z uporabo puščic na tipkovnici. Za pravilno delovanje morate pred namestitvijo zapreti igro. Nato izberite mapo in jo počakajte do konca prenosa. Nato lahko odprete aplikacijo, v kateri morate določiti lokacijo igre in kliknete na zavihek "Dodaj Dll". Če igralec vse opravi pravilno, bo pravilno deloval v Counter Strike Source in ta aplikacija se bo izvajala na vseh strežnikih, vendar če jo uporabljate neprimerno , potem lahko dobite prepoved administratorja, zato igralec ne bo več mogel obiskati strežnika.

  Counter Strike Source v34 goljufija

  Za to različico so na voljo tudi posebni haki. Ena izmed njih je Anti-Recoil, kar pomeni proti vračanju. Take Counter Strike Source goljufa so nevidne na večini strežnikov. Torej je tveganje za kopanje minimalno. Pred namestitvijo je pomembno, da zaprete igro, če je vklopljena. S takim vidikom igralec ne bo hitel v različnih smereh. Z anti-hit osebo boOpazujte smer njihovih posnetkov.
  Tudi na v34 je kramp, imenovan MaddinXHook. Ima veliko število funkcij: snemanje brez ponovnega nalaganja, avto-navigacija v sovražnikove glave, prosti hack. Ta program se samodejno blokira na obiskanih strežnikih in bojih. Vendar pa morate biti previdni, saj vas lahko prepove na zahtevo drugih igralcev. Če oseba ne želi uporabljati goljufa, potem lahko uporabite posebne pakete tekstur. Z njimi ni treba namestiti programov drugih proizvajalcev, saj se lahko spreminjajo samo datoteke z igrami. Če želite to narediti, prenesite SB-X Wallhack in premaknite vsebino arhiva v mapo z besedilom igre. Po tem bodo vsi nasprotniki vidni skozi njih. Uprava ne bo opazila takih trikov, ki pomagajo, da se izognemo kopanju. Ta goljufija bo dala veliko prednost - sposobnost videti sovražnike skozi stene. Tako lahko enostavno dosežete vrhunske igralce na strežniku.

  Drugi programi goljufanja

  \ t
  V COP ne moreš samo povečati možnosti za zmago, igralec je možen in se zabava s programsko opremo tretjih oseb. Vključuje spidhake. Povečujejo hitrost gibanja znaka. Najboljše povijanje je xHACKSPEED. Njegova enostaven za namestitev v igri, in z upravljanjem nastavitev bo spopadel z vsakim uporabnikom. Za pravilno delo je potrebno namestiti originalno igro brez modsov, sicer lahko letijo, število FPS pa potone. Potem lahko v priročno mapo namestite poteg. Po končani namestitvi jo morate zagnati in nato vklopiti igro. V njem bo meni, kjer jevsi nastavljivi parametri.

  Sorodne publikacije