Kako najti ženo v Skyrim? Kako se poročiti s Skyrim?

"Skyrim" je postal ista igra, v kateri je prostor za sprehode. Večino časa lahko posvetite prehodu glavne parcele ali stranskih misij, lahko se spremenite v vampirja, postanete mojster in se celo poročite. Danes bomo z našimi bralci delili pomembne skrivnosti o tem, kako najti ženo v Skyrimu.

Se poročiti ali se ne poročiti?

Poroka v Skyrimu je postala resnično čudovit obred. To ne bo težko izvesti, zato, če želite diverzificirati svoje običajno igranje, vam priporočamo, da si ogledate lokalne lepote.


Če se vprašanje o tem, kako najti ženo v "Skyrim", ne ustavi, obiščite gostilno Rifthen. V njem bo duhovnik Marmal, ki je vse življenje posvetil služenju boginji Mare. Če boste izpolnili njegovo nalogo, boste nagrajeni z ljubezenskim amuletom za tiste, ki jih zanima zakonska zveza. Prav tako je treba omeniti, da če to ni prvi prehod in traja precej dolgo, to je možnost, da najdemo amulet na drugih lokacijah. Spodaj je seznam žena v Skyrimu. Za bralce so vsi kandidati ločeni glede na izvor in raso. Če nobena od standardnih junakinj ni bila všeč, potem obstaja možnost namestitve modula "Skyrim" za njegovo ženo. Zahvaljujoč njemu se seznam znatno širi, obstajajo dodatne različice interakcije z priljubljenimi. Chit na Skyrim k ženi lahkona vseh tematskih lokacijah, v ustreznih razpravah.


Kako se to dogaja?

Da bi lahko ponudil svojo izbiro, moraš nositi isti amulet Marie. Kako naj torej najdem v moji "Skyrim" ženi? Spomnimo se, da so številne junakinje, ki so na voljo za poroko, navedene na našem seznamu. Če pa ne morejo ponuditi, je vredno preveriti, ali so bili vsi gostje, ki so bili povezani z njimi, izpolnjeni. V primeru, da je kupec dal soglasje, bo naslednji korak 24-urno čakanje. Ko se čas izteče, morate iti v Marijev hram, kjer bo organizirana romantična poročna slovesnost. Po tem mora nevesta odločiti v prid prihodnjemu kraju bivanja. Če ima Dovakin že dom, ga lahko takoj odpeljete (z nekaj izjemami). Torej si se uspel poročiti z "Skyrim" (kot je navedeno v zgornjih navodilih). Po sklenitvi zakonske zveze je druga polovica na čelu majhnega trgovalnega prostora z dokaj skromnimi dohodki. Če greste spat s svojo novo ženo, se bo rast vseh razpoložljivih znanj povečala za petnajst odstotkov. Še en dober bonus bo domača hrana, ki jo bo žena vsak dan kuhala. Žene in moški v Skyrimu so povezani z različnimi zanimivimi misijami. Na primer, če je sprejeta odločitev, da postane vampir, se lahko obrnete na ustvarjanje teme in vaše druge polovice. Tudi ženo ali moškega lahko ukradejo razbojniki ali isti vampirji - v tem razvoju dogodkov morate takoj poiskati.
Mimogrede, zelo pomembno je, da se odločite za izbiro, preden najdete ženo v Skyrimu. Dejstvo je, da svet iger ne predvideva ločitve, kar pomeni, da vas tudi smrt ne bo mogla ločiti z drugo polovico. Če žena umre, potem poročanje z novim volivcem preprosto ne bo uspelo.

Kako se poročiti s Skyrim v Nords?

 • Eile. Kraj prebivanja je Wightran. Da bi ji dali predlog, morate dokončati zgodbo o iskanju prijateljev. Eile je mogoče vzeti v spremljevalce, saj je odlična strelec.
 • Zračno. Živi v vasi Anga. Lahko se poroči takoj po dostavi sporočila. Mimogrede, Avery je veliko starejši od Dovakina.
 • Iona. Pojavi se, če dosežete naslov Riftan tan. Kot bojna partnerica služi kot rezervoar.
 • Myl Lewis. Morala bi iti v Rifthen za njo. Za poroko je zelo pomembno, da Dovakin prenesete na petnajsto raven, kot tudi, da ujamete izgubljeno ostro rezilo. V bitki se Miel prikazuje na najboljši strani. Iz nje se lahko naučite veliko zanimivih zgodb, kot tudi spoznate njenega brata Ayrina, ki vas bo spremljal na petah. Včasih se začne pretepu.
 • Nyada. Tako kot Eile, jo lahko najdete skupaj s tovariši. Pogoji so enaki - izpolnite verigo iskanja. Nyada lahko postane spremljevalec, v bitki pa je zelo slaba.
 • Tembo. Sledila naj bi žaga v Ayvestedu. Če želite pripraviti predlog, morate opraviti eno iskanje.
 • Utgard. Ta nevesta je potrebnapojdi na Vaytran, "Hartsuyuschee Kobylu". Strinjam se, da se bo poročil, če ga boste uspeli premagati v pošteni bitki. Lahko opravlja vlogo tekmovalca, toda med bitkami blizu, zaradi nizke ravni, bi se morala izogibati nevarnosti.
 • Lepe žene v Skyrimu: Bretonneigh in Imperials

 • Muiry: Biva v Markartu, "čarovniški smoking". Strinja se, da se poroči, ko bodo končali vse njene naloge. Zunaj dobro, ampak kot bojni spremljevalec je popolnoma neuporaben.
 • Senna: je duhovnica. Če se želite poročiti, se morate odpraviti v Dibellahov tempelj, ki se nahaja v mestu Marcart. Poročen z Dovakinom se poroči šele po tem, ko se konča. Senna se lahko odpelje v vašo hišo, potem pa bo odprla nakupovalni center.
 • Camilla: Živi v trgovcu z Riverwoodom. Da bi osvojila srce dekle, morate najprej izpolniti njeno nalogo, potem pa ji odvzeti dva občudovalca, obtožuje vsakega od njih, da laže.
 • Viola: živi v Windhelmu, v svojem domu. Izpolniti morate njeno osebno iskanje. V vlogi bojnega partnerja je neuporabna.

 • Poročni škrati

 • Brelina Marion: Najdem jo v Winterhallu, poleg šole. Izvajamo njeno prizadevanje in drzno vzamemo ženo. Zahvaljujoč njegovim sposobnostim, veliko pomaga v bitki.
 • Janassa: živi v "pijanem lovcu", ki se nahaja v Vaytranu. Preden naredite svojo ponudbo, morate kupiti njene vojaške storitve za petsto zlatnikov.
 • Avruza: morala bi iti na kmetijo Sarety.Strinja se, da se bo poročil, ko bo končal svoja potovanja. Kot spremljevalec je precej šibek.
 • Orke smo vzeli v žena

 • Borgak: prebiva v Mor Kazgurju. Strinjala se bo, da se bo poročila le, če jo Dovakin prepriča, da zapusti svoj dom zaradi njega. Popolnoma se pokaže med bližnjico.
 • Horus: živi poleg talilnega lonca v mestu Marcart. Sledite njenemu iskanju in dobite svojo orc nevesto.
 • Povezujemo se z zakonsko zvezo z Argonijo in Altmerkoy

  Shawi: vsi ljubitelji jastogov bi morali iti v Windhelm. Tam, nekje na ozemlju Argonskega bloka, čaka na svojo izbrano dokaj eksotično nevesto, za katero je potrebno opraviti majhno iskanje.
  Tari: Živi v samoti, v trgovini Shining Clothing. Za njo, kot za večino junakinj v Skyrimu, morate dokončati osebno iskanje. Kot bojni partner ne predstavlja nič posebnega.

  Sorodne publikacije