Kdo je tak čas v Skyrim?

V starejših zvitkih V: Skyrim boste srečali stotine znakov. Nekateri bodo podrobneje obdelani v obliki znakov in dialogov, kot se bodo srečevali med potekom zgodbe. In večino znakov lahko enostavno preskočite, če sledite le na ploskvi. V tem članku boste izvedeli, kdo je Chroby v Skyrim in v katerih misijah je vpletena.

Opis značaja

Ta lik je severno dekle. Kronike najdete na lokaciji Marcarta. V njem takoj pojdite v gostilno pod imenom "Silver Blood". V sobi boste videli dekle. Če ni tam, se sprehodite do lokalnega trga. Chratches in Skyrim pogosto izberejo nakit, tako da večino dneva lahko najdete lik večino dneva na trgovalni platformi. V procesu zmenkov boste izvedeli, da ima dekle družino. Sestavlja jo njen oče Klepp, mati Farbe in brat Hreynna. Lahko tudi osebno klepetate z njimi.

Kako se poročiti?

Veliko igralcev se sprašuje, ali je možno, da se poroči s Chrobyjem med igro ali dodatnimi nalogami. Na žalost ta igra ni v prvotni igri. Vendar pa je iz pogovornih oken jasno razvidno, da so razvijalci želeli uvesti parcelo s tem likom in njeno družino, vendar jih je nekaj ustavilo. Ampak, v vsakem primeru, lahko namestite posebno spremembo in vzeti dekle, da njegova žena. Sprememba je zelo preprosta. Če želite to narediti, morate samo najti dekle, pridite k njej in se pogovorite. Ustrezna točka dialogana volilnem seznamu. Evo, kako lahko dobite ženo manjšega značaja! Podobne modifikacije lahko najdemo tudi pri drugih junakih, katerih zgodbe niso spadale v končno različico igre. Zdaj veste, kje lahko najdete kronike v Skyrimu. Če ste poročeni z njo, boste imeli dostop do dokaj redke Chickove kostume, ki jo uporablja kot oblačila.

Sorodne publikacije