Brezhibna Ruby. Skyrim (Skyrim)

Eden od nalog, njegov princ od Daedra Periate, vključuje iskanje elementa, imenovanega Flawless Ruby. Skyrim je bogat z misijami tipa "pojdite tja, ne vem kje", ker bo podrobneje opisano v članku.

Kako doseči iskanje

Naloga se imenuje "enotno zdravilo". Morate najti svetišče Periate, kjer bo kadet z imenom Net Cache. Pojdite bolje z že obstoječimi sestavinami za proizvodnjo napitkov:
 • seveda brezhiben kamen;
 • strupeni zvonec (narašča povsod);
 • prah vampirja (ubiti podpornika in vzeti ščepec trupla);
 • srebrni plemeniti polž (lahko ga najdete, lahko pa ga kupite pri trgovcu ali pa se prepustite).
 • Kadzhyt kuhati zelišča, dihanje nekaj, katere protagonist vstopi v dialog s daэdrycheskym bolezni Prince (podobno Nurhla vesolja Warhammer 40.000), po katerem je prejel nalogo, da ubije Orkendora - spretni Peryayta je potegnil pogleda več deset novincev, in se je obrnil proč od vaš bog Še ena neverjetna zgodba, napolnjena z "Skyrim".


  Kje najti brezhibno rubin in kot

  prodnik je precej redka. Bolje je iskati trgovce, ko protagonist doseže visoke ravni (od 15 in več). Tudi, če je izpolnil nalogo "poglejte pod vsak kamen" v prvem položaju poleg polja lahko spadajo brezhibno Ruby. Skyrim je poln presenečenj in veliko se dogaja po zakonu trmastosti. Lahko se povzpnete po celotni pokrajini in najdete cenjen kamen v najgloblji jami v ustihv najbolj zlonamerni pošasti, in lahko odprete prvo najboljšo torbo s provice in najdejo zelje zelje in brezhibno Ruby. Vse je odvisno od sreče in vzdržljivosti igralca.


  Zaključek

  Če res ne želite izgubljati časa, ko plezate po gorah in iščete brezhibno rubin, vam "Skyrim" omogoča zagon ukazne mize in vnos kodne kode player.additem 00068522 1 inventar je padel za en potreben kamen. Ta možnost je optimalna, saj tudi tisti, ki prvič hodijo skozi igro, verjetno ne bodo zainteresirani za ubijanje desetih ur igranja v prihodnosti, ki tečejo od gore do gore in od trgovca do trgovca, ki išče majhen prod.
  Po drugi strani pa, če nikamor ne mudi, zakaj ne iščete. Poleg tega je veliko različnih stranskih nalog, ki bodo vzele ves čas, ki ga lahko porabite za iskanje. Samo isti zakon prepirnosti Flawless ruby ​​dobi v protagonista ravno takrat, ko ga ne potrebuje več. Ali ko igralec že pozabi na Kajita Kesha, in na skrivnostnega kneza. Drugo vprašanje je, ali bo imel igralec v času prejema vse potrebne elemente. Potem vam ni treba iskati brezhibnega Rubyja. Skyrim je bogat z nakitno provinco. Tukaj je mogoče.

  Sorodne publikacije