Kako nastaviti mikrofon v "Prompt": lokacija mikrofona, nastavitvena plošča, navodila po korakih in strokovni nasveti.

Skupinske igre so pred kratkim pridobile ogromno popularnost. To dokazuje število oboževalcev Dota 2 Counter-Strike ali World of Tanks. V teh igrah je pomembno, da lahko komuniciramo z zavezniki, ne glede na to, kdo so. Kako to storiti? Sporočila lahko pišete v klepetu, delate z igralnimi karticami in težavo lahko lažje rešite in prenesete vse potrebne informacije o glasu mikrofona. Da bi to storili hitro in kakovostno, je potrebno, da je oprema pravilno konfigurirana. Najboljši mikrofon nastavite na platformo, na kateri se igra izvaja. Ker je najbolj priljubljena platforma "Them", igralci pogosto zanimajo, kako nastaviti "mikrofon" v "Steam"? To je enostavno. Glavna stvar je, da sledite spodnjim navodilom za namestitev po korakih.

Kje lahko najdem nastavitve prej?

Kje v "Steam" nastavite mikrofon? Za dostop do odseka nastavitev mikrofona na platformi, preden ga posodobite, potrebujete:
 • Zaženite program platforme.
 • V zgornjem levem kotu kliknite gumb Steam na vrstici z zavihki.
 • Zavese so se pojavile v stolpcu "Nastavitve".
 • Na levi strani okna v stolpcu z zavihki izberite stolpec "Glas".
 • V tem poglavju je bil prej uglašen mikrofon.


  V istem oknu v drugih grafikonih nastavitev lahko spremenite druge programske parametre in tako izboljšate raven udobja igre. Na primer, onemogočite nepotrebne zvoke inglasbo, nastavite brskalnik "Stima" in še več.

  Kako se nastavitve opravijo po nadgradnji?

  Kako nastaviti mikrofon v novih "Promotorjih"? Pred kratkim je bila aplikacija platforme popolnoma nadgrajena. Spremenjen ni samo videz vmesnika, ampak tudi njegova naprava. Če poskušate slediti zgornjemu navodilu, četrti korak ne bo deloval. V splošnih nastavitvah "Voice" manjka. V zvezi s tem mnogi uporabniki ne vedo, kako nastaviti mikrofon v "Prompt" po nadgradnji. Ni presenetljivo, da so razvijalci preselili ta odsek daleč od najbolj očitnega mesta. Če želite po posodobitvi poiskati nastavitve mikrofona, potrebujete:


 • Kliknite gumb »Prijatelji« na zgornjem zavihku razpoložljivih zavihkov.
 • V tem, kar se je zdelo, da je zavesa, izberite "Seznam prijateljev", čeprav nihče ni v njem.
 • V zgornjem desnem kotu odprtega okna kliknite ikono zobnika, ki označuje del nastavitev za seznam prijateljev.
 • Odpre drugo okno, na levi strani katerega morate izbrati razdelek »Glasovni klepeti«.
 • Zavihek "Glasovni klepeti" konfigurira mikrofon.

  Nastavitev

  Kako nastaviti mikrofon v "Prompt"? Sledite navodilom:
 • Izberite mikrofon. Prva nastavitev je, da izberete napravo za glasovni vnos. To storite tako, da kliknete na ustrezen gumb, s katerega se bo zmanjšala zavesa, ki vsebuje naprave, ki so na voljo za izbiro.
 • Izberite izhodno napravo. V razdelku Glasovni klepeti se izvede glasovna nastavitevinterakcijo med igralci, zato morate izbrati tudi izhodno napravo, preko katere bo uporabnik slišal njihove prijatelje.
 • Glasnost. Nato se prilagodita glasnost uporabnikovega mikrofona in zvoki njegovih prijateljev. Kako nastavim glasnost mikrofona "Steam"? To možnost nastavite z drsniki na ustreznih ploščah.
 • Vrsta prenosa glasu. V tem odstavku je izbran način, s katerim bo uporabnik komuniciral z drugimi igralci z glasom. Izberete lahko način konstantnega prenosa glasu, potem bodo prijatelji slišali vse zvoke, ki vzamejo mikrofon. Glasovno komunikacijo lahko aktivirate s pritiskom na gumb ali, obratno, s prenosom glasovnih podatkov s pritiskom na. Če se glasovni nadzor izvaja s pritiskom na tipko, lahko sistem samodejno obvesti uporabnika s posebnim signalom, da je mikrofon vklopljen ali izklopljen. Ko izberete način delovanja, po potrebi določite ključ, ki je odgovoren za aktiviranje glasovne komunikacije.
 • Prag prenosa zvoka. Občutljivost vseh mikrofonov je drugačna, tako da "Step" uporabnikom omogoča izbiro praga zvoka, ki bo preskočil mikrofon (na primer za odložitev zvokov v ozadju). Da, kakovost komunikacije je lahko bistveno boljša.
 • Napredne nastavitve

  V razdelku "Glasovni klepeti" so na voljo dodatne nastavitve mikrofona, ki vključujejo:
 • Odstranjevanje odmeva. Pravzaprav, če se mikrofon nahaja v prostoru z visokim koeficientom odboja zvoka od sten.
 • Zmanjševanje hrupa.Nastavitev, ki se aktivira, ko se nahaja v bližini mikrofona, kot je ventilator računalnika, povzroča močan hrup.
 • Samodejno prilagodi glasnost in ojačanje. Če ni časa za obravnavo finih nastavitev mikrofona, lahko zaupate njihovemu sistemu, ki bo prilagodil obseg prenesenih informacij in njihov dobiček.
 • Ta razdelek vam omogoča opazno izboljšanje kakovosti zvoka, ki se prenaša prek mikrofona. Hkrati pa glavni del glasovnih nastavitev omogoča prilagoditev mehanike uporabe naprave za določenega uporabnika.
  Ko so vse nastavitve končane, lahko začnete preverjanje mikrofona. To storite tako, da kliknete ustrezni ključ v stolpcu »Konfiguriraj in preveri glas« poleg slike uporabnika. Če nastavitve ne ustrezajo zahtevam, jih morate ponovno namestiti, dokler se kakovost zvoka ne poveča.

  Strokovno svetovanje

  Strokovnjakom za Cybersport svetujemo, da veliko časa porabijo za prilagajanje zvoka mikrofona, če morate pogosto igrati ekipo z znanimi ljudmi. Pred tem morate pravilno razumeti, kako nastaviti mikrofon v "Steam". Torej bo raven komunikacije in razumevanja med člani ekipe veliko višja in to je pomemben dejavnik, ki vpliva na končni rezultat - zmago na tekmi ali celo na turnirju.

  Zaključek

  Dejansko ni težko ugotoviti, kako vzpostaviti mikrofon v "Steam". Res je, da je po posodobitvi odjemalca postopek namestitve maloto pa ni negativno vplivalo na kakovost nastavitev zvoka. Nasprotno, seznam funkcij je bil razširjen, s katerim lahko uredite govorno komunikacijo s sošolci ali prijatelji.

  Sorodne publikacije