Igra "zakladi piratov": opis, fotografija, značilnosti. Povratne informacije o igralcu

Ljubezen uganke žanra "tri v vrsti"? Svetujemo vam, da bodite pozorni na igro "Zakladi piratov". Naloga igralca je, da z razporeditvijo čipov na igralno polje zbere več enakih v eni vrstici. Vsaka raven se konča, ko igralec opravi posebno nalogo in dobi določeno število točk. Ponujamo vam opis igre "zakladi piratov", njene prednosti in slabosti, povratne informacije igralcev.

Opis sestavljanke

Z uporabo te aplikacije na telefonu ali v brskalniku postane igralec mladi korsar. Njegov glavni cilj je postati kapitan piratske ladje. Da bi dosegli ta cilj, morate iti k iskanju zakladov. V tem predvajalniku bodo stare kartice pomagale. Igra "Zakladi piratov" je razdeljena na epizode in nivoje.


Vsaka epizoda je določen zemljevid. Skozi vse ravni in doseže konec epizode, igralec dobi piratski zaklad. Kako igrati igre "Zakladi piratov"? Vse je precej preprosto - zamenjati morate dva elementa, ki se nahajata poleg niza treh ali več kamnov. Na vsaki stopnji igralec prejme določen cilj in zaključi fazo. Razvijalci so poskrbeli, da lahko igralci, ki imajo težave s piratom, povzročajo težave, lahko uporabijo različne bonuse, ki jih lahko kupite za igro. Poleg tega, za kovance, lahko obnovite življenje, pridobite ruma mornarjev, ki vam omogoča, da odkrijete nove epizode.

Prednosti igre

Kaj je dobra igra "Zakladi piratov"? Opomba igralcevNaslednje prednosti:
 • omamljanje grafike;
 • več tisoč vznemirljivih ravni;
 • odlična glasba;
 • priložnost, da tekmujejo s prijatelji, ki bodo zagotovo poskušali priti okoli vas na poti do neštetega bogastva.
 • Pomembno je tudi, da se igra osredotoča na pokrajinski način prikaza in na portret. Med prednostmi sinhronizacije s takšnimi družbenimi omrežji, kot so "Vkontakte" in "sošolci". Ko že govorimo o tem, kako igrati igro "Zakladi piratov", ne moremo reči, da ima sistem spodbud za dnevne obiske.

  Igrača valuta

  Ponujamo vam, da se pogovorite in da uporabniki menijo, da je pomanjkljivost. Igra temelji na modelu brezplačnega igranja. To pomeni, da bo uporabnik prej ali slej moral porabiti pravi denar, da bo lahko šel skozi nove ravni ali se vrnil v staro. Igralci pravijo, da je to resna pomanjkljivost, zlasti za tiste, ki so navajeni, da prehajajo vsako stopnjo od prvega.

  Na primer, kovance, ki obstajajo v igri, lahko kupite za pravi denar ali najdete v skrinjicah. To nekoliko poslabša vtis igre, ker je preveč osredotočena na valuto. Poleg tega imate na vsaki ravni 5 življenj. Po izgubi vse, kar morate počakati vsaj 20 minut okrevanja, in dodatna življenja lahko kupite za pravi denar. Prav tako lahko za določen znesek podaljšate število premikov znotraj ravni. Več sto igralnih kovancev vas bo stalo poskusiti, da bi dobili bonuse s pomočjo "Wheels of Fortune".

  Prikazi uporabnikov

  V svojih pregledih igreUporabniki pravijo, da je "Pirates Treasure" kot nalašč za igranje kjerkoli in kadarkoli. Dejstvo je, da ta igra ne zahteva hitre reakcije, obe roki nadzorujejo ali vključujejo glasbeno spremljavo. Upoštevajte igralce in dejstvo, da "zakladi" razvijajo logično razmišljanje. Poleg tega ta igra ima svoje skupnosti v različnih socialnih omrežjih, kjer lahko zavezniki delijo svoje vtise, novice in razpravljajo o napredku določenih ravni. Prav tako je zelo pomembno, da razvijalci redno posodabljajo igro in jo dopolnjujejo z novimi ravnmi.

  Sorodne publikacije