Enostavna prilagoditev nVidia za CS GO

Izkušeni igralci v CS GO lahko samostojno izdelajo pomembne nastavitve igre, ki lahko izboljšajo zmogljivost in povečajo udobje za udeleženca. Vse možnosti v tej aplikaciji lahko spremenite s posebno konzolo. Danes smo se odločili govoriti o tem, kako konfigurirati grafično kartico nVidia za CS GO. Dejstvo je, da je ta grafični adapter najbolj priljubljen in se uporablja na večini osebnih računalnikov. Naš glavni cilj je pomagati začetnikom, da brez težav razumejo vse nastavitve nVidia za CS GO.


Platforma

Danes bomo vsak parameter razstavili posamezno, zato je pri branju tega članka priporočljivo biti zelo previden. Nastavitve nVidia za CS GO v Win-10 bodo opisane spodaj. Izbrali smo ta operacijski sistem, saj je trenutno priljubljen pri uporabnikih po vsem svetu.

Izbrisana pot

Če želite začeti, pojdite na nadzorno ploščo. To lahko enostavno izvedete iz kontekstnega menija, ki se takoj prikaže, ko se premikate nad gumbom Start in z desno tipko miške kliknete. Nastavitve nVidia za CS GO se bodo izvajale v tem razdelku. Zdaj morate paziti na "Lastnosti sistema". V levem delu boste našli stolpec z različnimi nalogami, vendar moramo izbrati le "Napredne sistemske nastavitve". Nato v novem oknu pojdite na zavihek »Hitrost«.Kliknite gumb »Možnosti«.Potrebna dejanja

Na naslednji stopnji boste imeli novo okno s hitrostjo sistema. To je nujno za nas. Izberite element, ki je oblikovan tako, da zagotavlja najvišjo in najučinkovitejšo zmogljivost. Ko nastavite to možnost, morate klikniti gumb »V redu«, da ga shranite. V nasprotnem primeru bo treba ponovno ukrepati. V bistvu, nastavitev nVidia za CS GO ni težka naloga, če poskrbite za to vprašanje. Potem ne bi smeli imeti težav. Tudi v "Lastnosti sistema" morate posebno pozornost posvetiti zavihku "Zaščita". Tam je potrebno dodeliti potrebno količino pomnilniške igre. Privzeto ta možnost morda ne ustreza zahtevam igre. Zaradi tega lahko pride do nizke učinkovitosti. Tudi zelo učinkovite nastavitve moči.

Sorodne publikacije