KMSpico: Kakšen je program za to, kar potrebuje, in kako uporabljati program?

Mnogi uporabniki računalnikov, ki sami namestijo neuradne različice operacijskih sistemov Windows, zbirke Microsoft Office ali uradne izdaje, ki nimajo licenčnih ključev, se nenehno srečujejo s problemom aktiviranja teh izdelkov programske opreme. V tem primeru bo pomagala majhna aplikacija KMSpico. Kaj je ta program, boste izvedeli iz našega članka. Njegova uporaba se zdi enostavna, še posebej, ker uporabniku na splošno ni treba storiti ničesar. Vendar pa morate paziti na nekatere pomembne točke, brez katerih pravilna aktivacija ne bo delovala.

KMSpico: Kaj je ta program?

Kot mnogi so uganili, je aplikacija aktivator brez povezave, ki lahko neodvisno generira licence in aktivacijske ključe za Windows in Office, tako da se ti programski izdelki ne »prepirajo« v enem »odličnem trenutku« s tem, da Izdelek se uporablja nezakonito, mora biti aktiviran in to zahteva uradni licenčni ključ. Kje ga dobiti? Za nakup Cena je precej visoka in naši uporabniki se še posebej ne mudi, da bi porabili denar. Zato uporabljajo aplet KMSpico. Kaj je ta program nam je malo bolj jasno. Oglejmo si to aplikacijo na drugi strani.


Če pogledate, kaj KMSpico počne z operacijskim sistemom Windows 10 ali različicami v nadaljevanju, kot tudi pisarniške pakete, ki položijo roko na srce, lahko aktivator prikličete, če ne nezakonito, potem pa vsaj pol-zakonito, kar izgleda kot drugačnake-generatorji, ki lahko ustvarijo neuradne registrske ključe in licenčne datoteke za uradno programsko opremo. Če hočemo biti popolnoma odkriti, se ukvarjamo s hekanjem, najpogostejšim računalniškim piratstvom. Če se odločite aktivirati Office 2013, na primer drugo različico paketa ali celo operacijski sistem, morate jasno razumeti, da je uporaba te programske opreme nezakonita, ker krši mednarodna pravila, ki ščitijo pravice intelektualne lastnine. Poleg tega je treba pozornost nameniti obsegu odgovornosti, če ne v kazenskem smislu, potem pa moralno natančno. Ali je naš uporabnik kdaj prenehal ali zaskrbljen zaradi takšnih vprašanj? Na žalost ne. In ko smo že govorili o tem pripomočku, si poglejmo nekatere njegove značilnosti in načela dela.

Katere izdelke programske opreme lahko aktiviram?

Za začetek si poglejmo, kaj vam program omogoča, da ga aktivirate. Med izdelki Microsoftove programske opreme:
 • različice namiznih računalnikov z operacijskim sistemom Windows, ki se začnejo z različico Vista in več;
 • strežnik OS 2008 in 2012 (R2);
 • pisarniški paketi, začenši s Officeom 2010 in novejšim.
 • Nekateri uporabniki trdijo, da orodje deluje pravilno le z različicami Officea 2010 in Officea 2013. To ni tako, ker je paket za leto 2016 prav tako aktiviran. Opomba: Upoštevajte, da mora biti za pravilno delovanje programa v sistemu nameščen .NET Framework, ki ni nižji od različice 4.0.

  Kako uporabljati KMSpico v operacijskem sistemu Windows 10?

  Zdaj pa preidimo na praktično uporabo programa. Prva stvar, ki jo morate prenesti in namestiti. Takoj vrednoUpoštevajte, da je aplikacija na voljo v stacionarni in prenosni različici, ki ne zahteva namestitve na trdi disk. Uporaba druge spremembe je bolj praktična. Toda to ni obvezno. Ko nameščate, morate najprej izklopiti vso zaščito, vključno s protivirusnim programom, programom SmartScreen, požarnim zidom in zagovornikom programa Windows Defender.
  Če bo po namestitvenem postopku protivirusni program ali požarni zid izdal opozorilo o prisotnosti nezaželenega sistema programske opreme, mora biti program dodan seznamu izjem (v primeru prenosne različice je to le ena izvedljiva datoteka KMSpico.exe).
  Zdaj neposredno o tem, kako uporabljati KMSpico Activator. Vsa dejanja morajo biti izvedena v imenu skrbnika, sicer ne boste dosegli pravilnega začetka programa.
  V primeru zahteve službe za nadzor UAC morate dati soglasje za začetek programa.
  Po zagonu programa izberite tisto, kar želite aktivirati (operacijski sistem ali pisarniški paket je mogoče najti v razdelku Token) in kliknite na priljubljeni rdeči gumb v glavnem oknu.
  Po nekaj deset sekundah se aktiviranje zaključi. Zdi se, da je vse v redu, kajne? Ne, sploh ne.

  Nianse ponovne aktivacije

  Bistvo problema je, da program aktivira zgoraj navedene programske izdelke samo za določeno obdobje, potem pa sproži ponovno aktivacijo (čeprav sama). Ta pripomoček ustvari nalogo v "Načrtovanju". Naloga se izvaja v samodejnem načinu. Ne morete ga izbrisati ali onemogočitiv vsakem primeru.

  Kaj ne bi smeli storiti pod nobenimi pogoji

  Druga točka je povezana s samim programom. Razmislite o prenosni različici KMSpico (Office se aktivira ali Windows ni tako pomemben). Samo za prenosni program, ki ga predstavlja samo ena datoteka EXE, brisanja ni mogoče storiti. Bolje je, da datoteko postavite v neki logični del in jo pozabite.
  Razen dodajanja programske datoteke ali programa v celoti izključitvenim seznamom, je včasih morda treba v lastnostih objekta nastaviti atribut samo za branje. To je lahko koristno, če pozabite na aktivator in zaženete nepremožen skener v sistemu za nenačrtovano optično branje. Lahko poskusi vplivati ​​na programsko datoteko, da bi jo nevtraliziral. V primeru vzpostavitve takega načina se je v večini primerov mogoče izogniti težavam.

  Aktivatorski analogi

  To je kratek povzetek vsega, kar je povezano s koristnostjo KMSpico. Kar je program, je mnogim že postalo jasno. Lahko najdete veliko analognih pol-pravih aplikacij, ki natančno ponavljajo vmesnik in osnovna načela apleta za iskanje na internetu.
  Če iz nekega razloga niste zadovoljni z zgoraj opisanim programom, lahko uporabite isti pripomoček KMSAuto Net, ki je na voljo le v prenosni različici, z enakim uspehom.

  Sorodne publikacije