"Skyrim" - prehod. "Skyrim: Diplomatska imuniteta": poslanstvo glavne ploskve

Nobena priljubljena RPG žanra ne bo zanimala te mimoidoče igre. "Skyrim: Diplomatska imuniteta" je poslanstvo glavne zgodbe, ki je obvezna za vsakega uporabnika. Naloga vključuje prodiranje sovražnega veleposlaništva in iskanje informacij. Igralci morajo vedeti, kako to storiti na različne načine, ne da bi pritegnili pozornost.

Začetek iskanja

Začetek naloge bo pokazal, da bo vse prehodno zanimivo. "Skyrim: Diplomatska imuniteta" je igra, katere misija glavna kampanja se začne z pogovorom z Dolphinom, ki izraža strahove pred Talmorce. Rekla bo, da so lahko vpleteni v prebujanje zmajev, vendar so potrebni dokazi za obtožbo.


Prvi poslanec Elenve v tem času organizira sprejem za opazne državljane pokrajine, ki ga mora doseči, saj bo le tako lahko prodrl v stavbo veleposlaništva. To zahteva prelaz, ki ga lahko uredi protagonist gozdnega vilina Malborne, ki se skriva v samoti. Tam so igralci še naprej vodili misijo v igri "Skyrim: Diplomatska imuniteta". Prehod poteka v gostilni pod imenom "Laughing rat".

Prodor na sprejem

Po pogovoru z Malbornom postane jasno, kako se bo nadaljeval napredek igre. "Skyrim: Diplomatska imuniteta" kot izziv, ki je redki primer vohunjenja v igri. Gozdni elf bo zaveznik igralca na recepciji in tam bo nosil številne predmeteoznačuje uporabnika. Lahko so orožje, zvitki, napitki in celo oklep. Po zaključku dialoga, bo lik šel, in Dovakina bi morala iti v mesto na kmetiji Ketley.


Tam bo Dolphin igralcu dala nabor modnih oblek, brez katerih ni mogoče iti na sprejem v Elenven. Ko se pogovor konča, lahko greste na sprejem, saj nam je Malborne že dal povabilo. Za Veleposlaništvo uporabnika bodo sprejeti v voziček, kot vse znane osebnosti province. Po vstopu na recepcijo se bo ob prevzemu naloge "Skyrim: Diplomatska imuniteta" pojavila nova naloga. Kako odvrniti pozornost vseh, ki so prisotni v dvorani, da bi se lahko prosto premaknili globoko v veleposlaništvo in poiskali dokaze o Talmorski krivdi?

Enostavni načini

Obstaja standardna pot, ki na tej stopnji igre olajša stvari. "Skyrim: Diplomatska imuniteta" daje dodatno priložnost za pogovor z Elen. Ta dama bo prišla do igralca, da bi se spoznala. Moraš odgovoriti na njene stavke, ki si jih dolgo sanjal, da jo boš videl in izvedel.
Potem bo Malbourne začel govoriti z njo in igralec bo lahko skrivaj prodrl v kuhinjo in od tam v oddaljene prostore. Še en preprost način, da se preusmeri pozornost, je, da s pitjem sprožite Razelan. Dovolj, da se približa služkinja in jo prosi, da da heroju močne pijače. Dajte tem steklenicam zgoraj omenjeni znak in zvišanje hrupa na recepciji. Za nekaj časa bo pritegnil vso svojo pozornost na sebe, in junak bo lahko prodrl v stavbo.
Interakcija z drugimi gosti je odvisna od prehoda v času izvedbe različnih nalograzpoložljivosti posebnih spretnosti. Možno je pomagati skoraj vsakemu gostu pri odvračanju pozornosti straže pri nalogi v igri "Skyrim: Diplomatska imuniteta". Prehod bo uporabnika pripeljal do osebne sobe Elenven.

Dokončanje naloge

Po odvračanju pozornosti mora igralec vstopiti v pisarno prvega odposlanca in tam najti dokaze. V procesu potovanja skozi stavbo se lahko prebijemo skozi boj ali se skrijemo in čakamo. V obeh primerih misija "Skyrim: Diplomatska imuniteta" ne bo propadla. Prehod v skrivaj vključuje izogibanje dvema stražama in enemu čarovniku v drugem nadstropju.
Pojdite v pisarno, sledite navodilom na zemljevidu in vzemite vse dokumente, ki jih lahko najdete. Ključ iz prsnega koša v pisarni bo odprl vrata zapora, kjer bo član tatskega ceha. Lahko se reši, kot Malborne, od stražarjev. Elf bo pripeljan zaradi izvršitve, vendar bo izpuščen, če hitro dosežete sovražnike in jih ubijete. Izhod zunaj leži skozi jamo z ledenim vozičkom. Lahko ga preletite skozi loputo v zaporu. Ključ do njega bo od stražarjev, ki so vodili Malborna. Ostaja, da se borite s trolom in se vrnete v Dolphin. Junak pošlje Rifttenu in ta naloga se bo končala.

Sorodne publikacije