"Tropico 5": kode za denar in ugled

Graditi državo je težka naloga, če pa ne želite države, ampak raj na zemlji? To je tako praktično nemogoča naloga, s katero se sooča igralec pri Tropico 5. Igralec bo potreboval napredno taktično razmišljanje, znanje v diplomaciji in začetno poznavanje gospodarstva. Standardna orodja so dolg in dolgočasen način. Če želi igralec obrniti igro - potrebuje kode za Tropico 5. Za razliko od drugih iger, ti ukazni ukazi ne naredijo igralca vsemogočnega, temveč le bistveno poenostavijo igro.


Ni najbolj preprosta igra

"Tropico 5" - to ni preprosta igra, kot se zdi na prvi pogled. Glede na zaplet, igralec poskuša prevzeti vlogo predsednika v zaostali državi v vseh smislih. Njegova "skromna" naloga je spremeniti bedno pleme v razvito državo. Igranje je razburljivo, tudi če ne uporabljate kod za Tropico 5. Igralec uporablja vire države. Razvija obrt, industrijo in tehnologijo. Vlaga v infrastrukturo in v vojsko. Vojna na tem svetu prav tako ni neobičajna. V tem igralniškem svetu, kot v resničnem svetu, velike vojaške sile tekmujejo med seboj. Presenetljivo je, da je država igralca točka, ki presega njihove interese. Igra se začne v XIX. Stoletju, na samem začetku tehnološkega razvoja. Igralec ne sme samostojno upravljati zaostale države, ampak mora ustvariti celo dinastijo. Gospodarstvo je v upadu, položaj vladajoče dinastije je šibak, druge države si prizadevajo, da bi iz države ustvarile kolonijo "Tropic".Vse te in številne druge težave bo moral rešiti igralec. Ni presenetljivo, da je razvoj države brez uporabe kod za Tropico 5 težka naloga.


Sprostitveni igralec ne bo uspel, kaj je njegovo stanje močnejše in bogatejše, več težav je. Takoj ko država postane polnopravni igralec na globalni geopolitični karti, se bo začela vojna. Vsaka napačna odločitev lahko povzroči resne posledice, zlasti med svetovnimi vojnami. Če želite ostati na strani ne bo delovalo, bo treba ukrepati. Ko podpiramo drugačno državo, moramo biti previdni, ker uničuje odnose z drugimi državami. To še posebej velja v času hladne vojne. Dovolj je, da se stran ZSSR podpre le enkrat in odnosi z ZDA se bodo takoj poslabšali. Kode za Tropico 5 lahko uporabite brez vpliva na ravnovesje igre. Pridobili se bodo v trenutku, ko boste morali dobiti podporo ene od držav. Drugi konzolni ukazi bodo nekoliko povečali ravnotežje zakladnice.

Ni konzole in goljufa

Mnogi igralci računalniških iger, ki potrebujejo ukazne ukazne vrstice, ne razumejo, kako in kje jih uporabiti. Tipka tilda, ki naj odpre konzolo, ne deluje. Bistvo je, da v igri ni običajne konzole in da morate ukaze vnesti na drug način. Kako vnesti "Tropico 5" kode? - z uporabo prave izmene. V tem primeru je pomembno, da pritisnete desni gumb. Za to morate vnaprej pritisniti tipko Num Lock. V vnosno polje lahko vnesete vse ukaze konzole.

Denar kot osnova za dobro počutje

Vsaka država uspeva, ko je dovoljmočna valuta. Zaslužiti denar v zakladnici ne ustreza vsem in obstajajo situacije, kjer je denar potreben takoj. Denar je potreben vedno in povsod, svet "Tropico 5" pa ni izjema. Kode za denar vam omogočajo, da takoj dobite fiksni znesek 100.000 $. To storite tako, da vnesete ukaz konzole - llamalottery.

Če denar ni pomagal

V "Tropico 5" je veliko situacij, ko denar ne pomaga. V primeru skrajne potrebe lahko uporabite več ukazov ukazne mize:
  • Meepmeep - čakanje v preteklosti. Gradnja traja veliko časa, toda z uporabo te ekipe se bo gradnja takoj končala. Vedno je malo časa, še posebej v vojni. Letalski prevoznik, ki je začel delovati, lahko spremeni potek zgodovine.
  • Whisky je edina ekipa, ki je vpisana v cirilico. Vzpostavlja odnose z ZDA za 20 točk. Ekipa se lahko uporablja večkrat, preden doseže želeni rezultat.
  • Kurwa je edina ekipa za tiskanje konzole. To je čudno, vendar ta poljski laike izboljšuje odnose z ZSSR za 20 točk. Ekipa se zlahka spomni in vstopi z nasmehom.
  • Penultimoroxx je pomembna zmaga za tiste, ki se utrujajo. Na žalost je najpogosteje uporabljena ekipa, ko je poraz neizogiben. V multiplayer načinu ne deluje.
  • Leveltwelvepaladin - Najbolj uporabna konzolna ekipa. Zahvaljujoč temu lahko igralec takoj usposobi vse delavce do maksimalne profesionalnosti, kakor tudi poenostavi življenje študentov s poučevanjem in sprostitvijo.
  • Sorodne publikacije