"Skyrim" je konec igre. Kako je bilo Skyrim končano

Vsaka igra je zanimiva ne samo s procesom prehoda, črpanjem junaka in iskalcev, ampak tudi s končnim. Skyrim se je zdel mnogim obetaven projekt. Delno je izpolnil pričakovanja navijačev. Ampak tukaj finale nekaj posebnega se ne spomni, in igralci so morali namestiti mod, da bi lahko nadaljevali užitek pri prehodu.

O igri

Elder Scrolls V: Skyrim je priljubljena igra, ki je izšla leta 2011. Igralci imajo odprt svet, kjer lahko prosto potujete. To je glavna prednost projekta. Za mnoge, ne tako pomembna omejitev "Skyrim", kot proces prehoda. Igra prenaša igralca na izmišljeno lokacijo Skyrim, ki je na celini Tamriel. Od dogodkov prejšnjega dela projekta je bilo že 200 let. Novi del se zato običajno šteje za nadaljevanje prejšnjega.


Zgodovina nam pove, da se je zmaj Alduin naselil v Skyrimu. On mora ustaviti protagonista, sicer bo bitje klicalo na celino svojih bratov in sester.

Konec

Ker se številne igre igrajo zaradi zasnove in finala, jih skrbi, koliko v oklepajih Skyrim. Če govorimo o glavnem iskanju, potem govorimo le o enem koncu. Vendar pa spreminja igro ogromen znesek, tako da bi bilo pogojno zagotoviti več kot 100 finale. Toda ne bodo povezani z izvirno igro. Projekt ima tudi uradne DLC z zgodovino in okončinami. Skyrim dodaja Dawnguard, Hearthfire in Dragonborn. V prvemV primeru, da se igralec lahko sam vnese v vampirski klan Volkhovar, bo prejel novo orožje, oklep, oklep, lokacijo itd. Tukaj igralec kupi zemljišče, zgradi svojo hišo in se ukvarja z gospodarstvom. Obstaja tudi možnost posvojitve otroka. Dodatek Dragonborn nadaljuje zgodbo o prvem zmagovalcu. Igralec mora zapomniti Mirako, leteti na zmajih, se boriti s pajki in služiti morju.

Statistika

Po izidu igre so bili zbrani statistični podatki o napredku. Odločili smo se za analizo aktivnosti igralcev, ki so kupili igro na Steamu. Kot rezultat, je bilo mogoče oblikovati sklepe o tem, kdo je dosegel konec igre "Skyrim".
Izkazalo se je, da je v zadnjem mesecu le 15% igralcev doseglo končni test. Od tega je le tretjina igralcev izboljšala protagonista na raven 50. Uspelo nam je zbrati podatke o tem, da so bili tisti, ki tudi iz prve trdnjave niso prišli ven. Poleg tega je težko ugotoviti, zakaj se je to zgodilo, morda igralec preprosto vrgel "Skyrim", in morda odločil, da skrbno raziskati svet. Tudi igralci, ki niso pohiteli, so ubili prvega zmaja, ki so počasi nosili kamnito kartico, se ni mudi s črpanjem do nivoja 10. Nekateri niso premagali samostana in skoraj 40% jih je vrglo nepremičnine. Ker je sprostitev igre minila že mnogo let, in je varno reči, da je bil tak izmerjen tečaj posledica dejstva, da so nekateri igralci uživali v igranju. Večina se ni mudi, da bi se naučila finala zgodovine, in vrgla vse silepreučevanje sveta igranja in igranja z modi. Tudi zdaj, tisti, ki želijo iti skozi igro večkrat ali prvič, še vedno preložijo trenutek, ko se naučijo, kako se je "Skyrim" končal.

Prehod: zgodovina

Zgodovina se začne po 200 letih od dogodkov v Oblivionu. Vojna je uspela rešiti podpis mirovne pogodbe. Vendar je Skyrimovo prebivalstvo ostalo nezadovoljno s pogoji, ki so bili navedeni v dokumentu. Mnogi so šli ven, da bi aretirali upor. Nekateri Ulfric Burevisnik se je odločil, da sklene vlado in organizira svojo skupnost, imenovano Brat Buri. Želel je vrniti neodvisnost svojega naselja. Podobni ukrepi so privedli do državljanske vojne, v kateri je bil ubit kralj Skyrim. Torej je bilo prerokba starih zvitkov. Postalo je jasno, da je pred vrnitvijo zmajev in Aldoulina, ki bo pripeljal do konca sveta.

Pot do finala

Glavni junak je zapornik, ki mora umreti kmalu po prehodu meje mesta. Toda na izvršitev pride kača, ki omogoča glavnemu junaku pobegniti. Igra govori igralcu, da je protagonist Dragonborn, ki lahko uporabi duše zmajev in vzame njihov krik. Dovakin spozna, da je državljanska vojna v Skyrimu zadnji dogodek v prerokbi. Junak mora izvesti vrsto misij, da bi osvobodil zemljo tirana.

Seznam misij

Razvijalci so delili glavno prizadevanje za 3 dejanja. Prvi je izpolniti 6 nalog. V tem dejanju bo igralec lahko bližje zgodovini protagonista in igranja. V drugemdel opravljanja 7 misij. Zahvaljujoč jim je možno izvedeti več o zgodovini Aldoulina in črpati lik na visoki ravni.
Tretji akt je končni. Razdeljen je na 6 nalog. Igralec bo moral ujeti zmaje in zbrati krike, izboljšati orožje in oklep. Prav tako moram sedeti za pogajalsko mizo in se približati Alduinu.

Final Quest

Zadnja naloga je "Dracone". To bo privedlo do konca "nominacije". V bistvu je sestavljen iz dveh dejanj: razpršite meglo in premagajte Aldoïin. Da bi uspešno opravil to nalogo, mora junak zapustiti dvorano hrabrosti in najti bojevnike, ki bi se strinjali, da pomagajo v boju z zmajem.
Nato je treba združiti krik "Čisto nebo", da bi se spopadli z meglo, ki lahko ovira bitko. Ne smemo pa pozabiti, da je Aludin povrnil meglo, zato bo treba postopek ponoviti trikrat. Ko se sliši tretji krik, se zmaj vrže v junake. Ker je Aludin v nebesih, ga bo treba spustiti na tla s pomočjo Dragonbonea. Ko boste morali takoj napadati vse, kar je samo tam. Zato je pri vseh nalogah pomembno izboljšati raven junaka, njegovo orožje in oklep. Tisti, ki so se prostovoljno javili, da bi pomagali Dovakinu, bodo odvrnili pozornost, medtem ko bo protagonist naredil veliko škode.

Po finalu

Po opravljenem glavnem iskanju bo igralec imel vse naloge na lokaciji igre. Po smrti Alduina bodo še vedno našli zmaje na poti protagonista, tako da bo mogoče zbrati njihove duše in materiale zaobleko Toda duša antagonista, da bi junak ne bo uspelo.

Na koncu bitke se igralec lahko premakne naprej in pomaga vsem na njegovi poti. Najprej se morate pogovoriti s Tsunomom. On bo dal nov krik in šel v svet smrtnikov. Dovakin bo videl zbirko zmajev in bo lahko Argueryju povedal o bitki z Aldouinom. Vendar bo poročal, da nasprotnik ni bil povsem uničen in se je lahko kadarkoli vrnil.

Značilnosti

Med igro je pomembno, da se spomnite o kovačnici "Skyrime". Ta spretnost pomaga ustvarjati in izboljševati elemente opreme. Če je sposobnost visoke ravni, potem junak lahko ustvari smrtonosno orožje, in boj ne samo z navadnimi zmaji, ampak tudi z glavnimi bo preprosta. Značilno je, da kovačijo v Skyrimu uporabljajo bojevniki, čeprav se ga lahko naučijo vsi drugi znaki. Da bi dvignili raven te spretnosti, morate biti pozorni na Stones Warrior in Lover. Če je junak zmožen "Starodavnega znanja", ga bo pospešilo 15% te spretnosti. Mnogim igralcem se svetuje tudi, da opravijo nalogo "Shards of the Glory", ko je igra končana, da premagajo nasprotnika z uporabo MR Dagon Razor.

Sorodne publikacije