Mitsubishi Montero Sport: opis in specifikacije

Japonska avtomobilska družba Mitsubishi že vrsto let proizvaja avtomobile, ki postajajo resnične legende o svetovni avtomobilski industriji. To je v veliki meri posledica dejstva, da inženirji japonskega koncerna poskušajo doseči optimalno ravnovesje med kakovostjo, močjo, ceno in dinamiko. Eden od najbolj živahnih modelov, ki jih je izdala ta družba, je Mitsubishi Pajero Montero Sport. Kljub temu, da je bil SUV predstavljen pred nekaj leti, še vedno uživa izjemno popularnost. Pajero in Montero Sport sta enaka avtomobila: en model se prodaja samo v evropskih državah, drugi - izključno na ameriškem trgu.

Zunanjost

Mitsubishi Montero Sport je videti nekoliko zastarel v primerjavi s terenskimi avtomobili, vendar je še vedno klasičen. Zunanjost poudarja moč in zmogljivosti avtomobila: masivno telo, jasne linije in izrazito osnovno optiko. Barvna paleta telesa je široka in omogoča izbiro katere koli barve. Kljub dejstvu, da je dizajn Mitsubishi Montero Sport pogosto imenovan preveč omejen, je SUV univerzalen in primeren za vse izlete.

Notranjost

Salon Mitsubishi Montero Sport ima dve različici - pet sedeži in sedem sedeži. Med preoblikovanjem je avtomobilski koncern zamenjal SUV, povečal obseg prtljažnega prostora in dvignil streho.


Instrumentna plošča je ergonomska in združuje vse potrebne kontrole. Volan je udoben, razpoložljivost prostega prostora med vrsticami omogočaPotniki sedijo na zadnjem sedežu udobno.
Most SUV za prtljago: osnovna prostornina je 1350 litrov, z zloženo zadnjo vrsto sedežev pa se lahko poveča na 2600 litrov. Mitsubishi Montero Sport je nepogrešljivo vozilo za mnoge motoriste, zahvaljujoč velikemu prostemu prostoru.

Specifikacije

Montero Sport je opremljen z močnim dizelskim agregatom, ki SUV-ju omogoča, da brez težav odpravi vse nezmožnosti. Izdana leta 2008, je bila druga generacija Mitsubishi Montero Sport prilagojena ruskim cestam, ki so postale pomembna prednost avtomobila. Ni vsak SUV je sposoben obvladovati domače ceste, in Montero motorji so izdelani ob upoštevanju hladnega podnebja v naši državi, tako da avto postane idealen za ruskega voznika.

Ohišje je zaščiteno s posebnim protikorozijskim premazom, dodatna zaščita motornega prostora in ohišja motorja. Avtomobil je zelo enostaven za rokovanje, z lahkoto priti v hladne vrtljaje brez dolarjev in oznak pri maksimalni hitrosti.
Menjalnik Mitsubishi Montero Sport je mehanski, polni pogon, ki zagotavlja popolno prehodnost tudi na najzahtevnejših poteh. Visokokakovostna lahka kolesa R16 ali R17 so nameščena na terenskem vozilu. Osnovna modifikacija avtomobila zagotavlja odlično okretnost in prepustnost, zato ni treba povečevati blatnikov. Glavna prednost Mitsubishi Montero Sport 3.0 je dinamičnatri-litrski motor s kapaciteto 170 litrov. z Opremljen s pogonskim sistemom s sistemom štirikolesnega pogona Easy Select 4WD z več načini delovanja.

Varnost

Aktivni in pasivni varnostni sistemi Mitsubishi Montero Sport so med najboljšimi med avtomobili tega razreda. Salon je opremljen z vzglavniki in varnostnimi pasovi, sistemom dodatne zaščite za voznika in sovoznika v primeru čelnega trka. Tehnologija Electronic Brake Distribution enakomerno porazdeli obremenitev zavornega sistema. Ta tehnologija omogoča hitro in učinkovito zaviranje SUV pri kateri koli hitrosti. Lahkotnost in enostavnost upravljanja se doseže s prenosom s tremi načini delovanja. Stroški avtomobila na ruskem trgu je odvisno od stanja avtomobila, hitenja cen se giblje od 250.000 do 700.000 rubljev.

Sorodne publikacije