Telefon "Vertu": pregledi strank, modeli telefonov, sklopi, kakovost, specifikacije in enostavnost uporabe

Podjetje "Vertu" je bilo ustanovljeno leta 1998 v Združenem kraljestvu kot hčerinska družba maskade "Nokia". Blagovna znamka je postala pionir na trgu mobilnih pripomočkov luksuznega razreda. Zahvaljujoč njemu so obstajali koncepti, kot so "premium" in "elitni" telefoni. Podjetje, čeprav je bilo to počasno, vendar je bilo prepričano, napredovalo in kasneje postalo nekakšno merilo za druge znamke, ki sodelujejo pri proizvodnji premijskih mobilnih naprav. Obseg podjetja nima pripomočkov iz srednjega cenovnega segmenta, da ne omenjam proračuna. Mobilni telefoni podjetja Vertu so le luksuzni in premium razred, blagovna znamka pa ne spreminja "majhnih stvari". Slednji se ukvarjajo z "Nokia".


Obseg pripomočkov podjetja Vertu, predstavljenih na trgu, je majhen. Za to obstajajo precej dobri razlogi. Vsak mobilni telefon "Vertu" je umetniško delo, izvirnost in kakovostna izvedba z uporabo dragih materialov. Cene za ta užitek začeti z oznako 500 tisoč rubljev. Dovolite si, da originalni telefon "Vertu" ni vsakdo. Zato ni treba govoriti o širši javnosti kot tudi o raznolikosti asortimana. V množici takšen pripomoček očitno ni izgubljen in bo izgledal kot bela vrana, za razliko od potrošniškega blaga, ki nas iz srednjega kraljestva izliva. Ko že govorimo o asortimanu in modelni liniji, ter v našem "luksuznem" primeru - v zbirkah, je treba navesti, da je blagovna znamka izdala večimena ključev: Constellation, Ayxta, Ascent in Signature. Vsi so izstopali izjemno v smislu kakovosti in zanesljivosti, z drugačno končno obdelavo in seveda izjemno drago.


Zbiranje

Originalna vozila se zbirajo samo v Združenem kraljestvu. Vse, kar je izšlo izven te države - kopije, kopije in v primeru Kitajske - ponaredke. Mnenja o telefonih "Vertu" iz angleške zbirke, torej originalnih izdelkov, so povsem pozitivna. Potrošniki so zadovoljni z vsem in vse, od zunanjega videza in zmogljivosti do dodatkov v kompletu. Seveda so primerni za tako drag nakup s posebno pozornostjo, ne le enkrat, ko pretehtajo vse za in proti.
V zvezi z dvojnikom, potem najbolj priporočljive povratne informacije o telefonih "Vertu" finske skupščine. Ja, ni materialov iz luksuznega razreda in enakih zlitin z dragimi kamni. Toda potrošniki ugotavljajo, da je kakovost pripomočkov na zelo visoki ravni: dober nabor čipov, odličen zaslon in dobre obrambne funkcije. Poleg tega so stroški modelov v tem primeru ni tako draga - od 25 do 100 tisoč rubljev. Nobenih kritičnih pomanjkljivosti ni.

Vertu Signature Touch

Najsvetlejši in najbolj priljubljen predstavnik podjetja Vertu je najnovejši model iz zbirke Signature - Vertu Signature Touch (UK). Analizirali bomo tehnične značilnosti pripomočka, uporabnost in druge kritične točke. Z izračunom bomo upoštevali mnenje strokovnjakov te podružnice, kot tudi preglede telefonov "Vertu" od lastnikov.

Vsebina paketa

Naprava gre naprejEnobarvna siva škatla z logotipom blagovne znamke na sprednji strani. Embalaža je velika in dimenzionalna, saj je tukaj proizvajalec zavrnil površinsko postavitev in razdelil vse pripomočke na enaki ravni, kjer je za vsak element dovolj prostorna pisarna. V notranjosti polja boste videli:
 • sam pripomoček;
 • napajalnik;
 • mikro USB kabel;
 • Slušalke z blagovno znamko 35 mm;
 • dokumentacija.
 • Zunanjost

  Sodeč po povratnih informacijah, so telefoni "Vertu" vedno izgledali odlično in ta model ni bil izjema. Uporabniki ugotavljajo, da oblikovanje pripomočka privlači pogled in ni niti blizu znanih transportnih naprav. Še posebej, ker bo vsak model prišel iz Vertu ročno.
  Kar se tiče materialov, v mislih ni ničesar "navadnega". Če je zahtevana koža, potem o kateri ne zhirzami je lahko jezik - samo tele ali krokodil (aligator). Če je kovina, potem vsaj titan, in kot največ - platina z zlatom. Seveda material neposredno vpliva na stroške naprave. Najbolj "preprost" telefoni "Vertu" v Moskvi je mogoče kupiti za 450 tisoč rubljev. Za napravo s kožo aligator in platina bo moral dati več kot milijon rubljev. Zaslon pametnega telefona ima safirni kristal, ki mu zagotavlja najvišjo stopnjo zaščite. Strokovnjaki, kot tudi uporabniki v svojih povratnih informacijah o telefonu Vertu Signature Touch, opozarjajo, da steklo ni grozno niti padajoče, niti udarne ali še več prask. Slednji lahko pusti samo diamant. In še vedno v modelu je rdeči gumb, in ne steklo aliplastika, ampak rubin.
  Kar zadeva udobje, je prenosna enota na voljo kot vtič in vsak kontrolni element je lahko dosegljiv brez lomljenja prstov. Če se nekdo pritoži zaradi nerodne lokacije gumbov, potem le levo in manj dela.

  Zaslon

  Tukaj imamo 52-palčno IPS-matriko, polno ločljivost HD (1920 x 1080 slikovnih pik). Kakovost slike na izhodu je v skladu z vsem drugim: sočno, resnično in kontrastno. Vidni koti matrike so maksimalni, barve pa se ne spremenijo v ples, ko se spremeni.
  Sodeč po povratnih informacijah o telefonu Vertu Signature Touch, ni težav pri delu na svetlem sončnem dnevu. Zaslon ne deluje kot ogledalo, vendar informacije še vedno ni lahko brati pod neposrednimi sončnimi žarki.

  Platforma

  Edina stvar, ki je uporabnikom Signature Touch dvoumna, je platforma. Mnogi imajo občutek neskladnosti, ko vklopite neverjetno eleganten in hkrati zelo drag telefon "Vertu" (slika spodaj), običajni operacijski sistem Android različice 5.1.h.
  Poleg tega lahko platformo rečemo "gola". Zadnji, da se ne moti, dokončati naprave srednjega cenovnega in proračunskega segmenta. Iz blagovnih znamk "tukaj so samo ozadja iz" Vertu "in nekaj ponastavljenih ikon. Če pogledate, katera firmware je na voljo potrošnikom NTS, "Huawei" ali "Lenovo", potem je to nebo in zemlja.

  Produktivnost

  Ni nobenih težav z našo produktivnostjo anketirancev in vse zahvaljujočPrecej zmogljiv nabor čipov. Napredna serija Snapdragon 810 in 4 GB pomnilnika RAM brušita vse sodobne in zahtevne aplikacije.
  Za shranjevanje podatkov je na voljo pogon 64 GB. Če to ni dovolj, lahko vedno povečate glasnost s pomočjo zunanjih SD kartic do 256 GB. Torej tukaj ni nobenih težav s prostim mestom. Vmesnik deluje stabilno in celo brez namigov na zavore ali zaostanke. Nekateri uporabniki v svojih pregledih celo opozarjajo na povečano odvajanje toplote procesorja, kar je neločljivo povezano s to serijo, vendar to ne vpliva na normalno delo s pripomočkom. Še posebej zato, ker je primer dobro premišljen v zvezi s tem in ne bo samo preživel kritičnih temperatur za večino mobilnih naprav, ampak jih bo tudi zmanjšal.

  Fotoaparat

  Model je prejel razumno matriko 13 MP od Sonyja (Exmor RS), vendar nič bolj svetlega. To je precej zadostno, natančneje, pravilen prenos barv, dobra zaloga svetlosti s kontrastom in hiter odziv. Glede ostrine, dinamičnega razpona in podrobnosti, imamo trden srednji kmet.
  Glede na zadnje parametre, model izgubi bonus pametne telefone, kot je Galaxy S9 ali najnovejši "Ixperia" iz Sonyja. Dejstvo je, da proizvajalec nima veliko izkušenj pri pisanju programskega dela: za razumno matrico je potrebno še malo »naučiti«, da pravilno obdeluje dohodne podatke. Kljub temu so uporabniki precej vroči glede fotoaparata in njegovih zmogljivosti. Da, ni dovolj zvezd z neba, ampak so postavljenenaloge se upravljajo več kot vredne: odlična kakovost fotografiranja na svetlobi, v zaprtih prostorih in makroih. Poleg tega, glede na ankete na uradni spletni strani "Vertu", za potencialne stranke fotoaparat je sekundarni trenutek. Tukaj na prvem mestu pogled na materiale, videz in enostavnost uporabe, nato pa na vse ostalo.

  Avtonomija

  Model je prejel litij-ionsko baterijo z 2275 mag. Kljub volatilnosti platforme Android je pametni telefon ves dan dovolj mešan. Če je potrebno naložiti pripomoček "težkih" iger ali videoposnetkov v visoki ločljivosti, bodo baterije trajale tri ure.
  Spletno brskanje in komunikacije ter poslovneži in drugi močni svetovi uporabljajo naprave Vertu na ta način, model pa bo mirno trajal več dni.

  Povzetek

  Vertu Signature Touch lahko varno ocenjujete na napravah drugih znamk. Podjetje se približuje proizvodnji zelo in zelo odgovorno. Telefoni "Vertu" so naprave za zahtevnejše uporabnike, ki ne dovoljujejo kompromisov in želijo poudariti svoj visok socialni status. Ročno tandemsko montažo z najsodobnejšimi tehnologijami, ki izključuje celo namig o vrnitvi, vrzeli in druge težave, da grešijo pripomočki srednje cene, včasih tudi premium segment. Mnogi strokovnjaki menijo, da je "Vertu" sinonim za ideal. To je preprosto nemogoče ujeti s kakovostjo pametnih telefonov. Ni veliko pregledov na specializiranih forumih, vendar so vsi pozitivni.Da, obstaja nekaj napak v programski opremi, kot je "gola" platforma Android in neodkrite zmogljivosti kamere. Ampak, da pokličete te trenutke kritično samo ne vrne jezik. Poleg tega nekateri uporabniki, ravno nasprotno, potrebujejo čisti OS in kamero sploh ne vključujejo. To ni pripomoček za študenta ali tiste, ki radi preživljajo čas igranja iger in gledanja videoposnetkov. To je statusna in resna luksuzna poslovna naprava. In na tej ravni je zaslužen.

  Sorodne publikacije