Najboljši goljufija Cursor.io

Bogat svet brskalniških iger privablja veliko igralcev, vendar vsi ne želijo igrati po pravilih, ljudje pa začnejo uporabljati posebne programe, ki kršijo celovitost igre - branje. V tem članku bomo podrobneje preučili branje Cursor.io, izvedeli, kako jih uporabiti, kakšna tveganja nosite, ko se uporabljajo in zakaj so bili ustvarjeni. Članek se priporoča ljudem, ki so slabo seznanjeni s konceptom "goljufij", saj se boste iz njega veliko naučili.

Igra Cursors.io

Za razliko od drugih iger, ki temeljijo na brskalnikih, je Cursor.io postal priljubljen s svojo kompleksnostjo in prisotnostjo sodelovanja med uporabniki. V drugih igrah lahko samostojno preideš raven, če seveda lahko igraš. V Cursor.io se to ne bo več zgodilo, saj moraš prvič zbrati ekipo znanih ljudi, po kateri je tvoj uspeh v misijah zagotovljen, vendar do določenega trenutka. V igri boste morali mimo uporabiti miško.


Z vsako stopnjo bo igra postala težja in težja, dokler je ne morete prenesti, razen če ste seveda oseba, ki ima na tisoče ur prostega časa za obvladovanje vseh razlik in napak v igri. Goljufija nam pomaga, da nam hitro pomagajo narediti, kar ne bi mogli z običajno, pošteno igro. Spodaj vam bomo povedali, kako jih pravilno uporabljati.

Chit Cursor.io

Najprej je treba omeniti, da veliko igralcev ne podpira uporabe goljufij, zato če želite uporabiti goljufa, potemNe gredo na strežnik drugim ljudem, sicer lahko pride do škandalov in negativnih ponovitev v vaši smeri.


Namestitev branja:
  • Namestite razširitev Tampermonkey za brskalnik Chrome. V tem brskalniku skript deluje bolj stabilno kot drugi.
  • Po namestitvi razširitve, ki ste jo določili, morate prenesti kramp Cursor.io iz interneta.
  • Odprite konzolo brskalnika in kopirajte vsebino datoteke. Konzola se odpre s kombinacijo tipk CTRL + SHIFT + J.
  • Ta goljufija vam omogoča, da natančneje nadzirate miško in hodite skozi stene. Upravljanje goljufije je zelo enostavno in razumljivo tudi tistim, ki so slabo seznanjeni z računalniško tehnologijo.

    Sorodne publikacije